EPSON Stylus Photo P50: foto tiskalnik z vrhunsko kakovostjo tiskanja

Fotografski tiskalnik z odlično kakovostjo tiskanja za črno-bele dokumente in barvne slike je EPSON Stylus Photo P50. Gre za njegove sposobnosti, tehnične lastnosti in druge pomembne značilnosti in bo še naprej govoril.

Nišna naprava

EPSON Stylus Photo P50 pripada segmentu fotografskih tiskalnikov. Po eni strani omogoča lastniku take naprave, da dobi preprosto fenomenalno kakovost tiskanja. Po drugi strani pa se stroški potrošnega materiala in same naprave bistveno povečajo. Posledično je junak tega pregleda odlična rešitev za organizacijo izhodnega podsistema v primerih, ko je treba za vsako ceno za vsako ceno dobiti odlično kakovost tiskanja. V vseh drugih primerih (na primer z omejenim proračunom ali ne tako visokimi zahtevami glede kakovosti tiskanja) je priporočljivo kupiti cenovno ugodnejše tiskalnike ali celo večnamenske naprave. Še en "čip" tega tiskalnika je možnost tiskanja na diske, danes pa ta možnost ni tako pomembna.


Paket

Tipičen za to vrsto tiskalne naprave, skupaj z junakom tega pregleda. Vključuje naslednje:
 • Tiskalnik sam.
 • Komplet 6 kartuš.
 • Napajalni kabel za priključitev tiskalnega sistema na omrežje AC.
 • Navodila za uporabo.
 • Disk z ustrezno programsko opremo za konfiguriranje in uporabo zunanje naprave.
 • Garancijski kupon.
 • Zgornji seznam zagotovo nima USB kabla.Najverjetneje se je japonski proizvajalec odločil, da ima vsak uporabnik zaenkrat že dodatno opremo. Ampak, če ga nimate, potem morate kupiti dodatno. Poleg tega je treba posebej opozoriti, da ta tiskalnik ni privzeto opremljen s sistemom NPC. To pomembno komponento tiskalnega sistema bo treba kupiti tudi ločeno in neodvisno priključeno in konfigurirano.


  Metoda tiskanja. Seznam barv

  Tehnologija brizgalnega tiskanja uporablja dokumente EPSON Stylus Photo P50 in slike. Dodaten znak visoke kakovosti tiska je, da se barvna slika v tem primeru ne oblikuje v štirih barvah (kot pri proračunskih napravah) in v šestem. Kot rezultat, v tej tiskarski napravi so takšne posode barv: rumena, modra, črna, vijolična, svetlo vijolična in svetlo modra.
  Seznam sporočil
  Dokaj nestandardna periferna naprava za tiskanje v smislu vmesnikov je junak tega pregleda. Po eni strani je opremljen z glavnim načinom povezovanja z računalnikom - to je USB. Poleg tega lahko uspešno dela z vsemi spremembami. Ampak to je nenavadno v tem primeru obstaja režo za namestitev pomnilniških kartic. To pomeni, da lahko ta tiskalnik oddaja slike in dokumente iz njih. Slabosti tega modela so pomanjkanje podpore WiFi. Ampak ne pozabite, da v času sprostitve tega izdelka je še vedno razširjena ta brezžični vmesnik ni prejel med tiskalniki perifernih naprav.

  Dovoljenje, hitrost in. \ Tvelikost papirja

  Tiskalnik EPSON Stylus Photo P50 lahko tiska slike v formatu 5760 x 1440. Glede na to značilnost ni niti slabši od sedanjih vodilnih tiskalnikov. Hitrost tiskanja za enobarvni način je nastavljena na 37 črk na minuto, za barve pa še 38 - 10. Največja velikost lista papirja, kot tudi za vse druge tiskalnike za fotografije - A4. Najmanjša gostota papirja je 64g /m 2, največ pa 300.

  Mnenje uporabnikov

  Za EPSON Stylus Photo P50 so pomembne prednosti. Pregledi so poudarjeni z naslednjim:
 • Hitro tiskanje.
 • Odlična kakovost prejetih slik.
 • Prisotnost reže za namestitev pomnilniške kartice.
 • Možnost namestitve sistema NPC in znatno zmanjšanje stroškov tiskanja enega lista.
 • Tiskalnik lahko deluje tudi z neoriginalnim potrošnim materialom.
 • Cons v tem primeru 2:
 • Ta tiskalna naprava ne more delovati na računalniku, ki ima nameščen operacijski sistem Linux - ni gonilnikov.
 • Skromna oprema (niti vmesniški kabel).
 • Stroški

  Trenutno se lahko periferna naprava, obravnavana v tem členu, kupi za 12.000 rubljev. Poleg tega je treba kupiti vmesniški kabel za povezavo z osebnim računalnikom, ki bo stala približno 500 rubljev. Še ena pomembna komponenta, ki bo omogočilaUporabite ta tiskalnik kolikor je mogoče - to je SNMP za EPSON Stylus Photo P50. Njena minimalna cena - 4000 rubljev. Če je vse to storjeno, bomo dobili 16500 rubljev. Izkazalo se je, da je v tem primeru upravičeno kupiti novejši model L800 istega proizvajalca za 18.000 rubljev, hkrati pa je prvotno opremljen s tovarniškim sistemom NPC.

  Izhodi

  Kljub dejstvu, da je EPSON Stylus Photo P50 izdan že zdavnaj, še vedno ne ustreza trenutnim vodilnim fotografskim tiskalnikom glede na tehnične lastnosti. Njegova edina pomanjkljivost je pomanjkanje vgrajenega SNRC. Ampak to pomanjkljivost ni tako težko odpraviti.

  Sorodne publikacije