Chrysler 200: Specifikacije in pregledi

V Ukrajini niso tako priljubljeni ameriški avtomobili. Mnogi se preprosto bojijo, da jih bodo vzeli zaradi nizke likvidnosti. Toda, če imate tak avto, boste zagotovo pritegnili pozornost. Američani poznajo razkošje razkošja in oblikovanja. Danes imamo klasičen pregled srednje velikosti Chrysler 200. Fotografije, specifikacije in še več - nadaljujte.

Opis

Torej, kaj je ta avto? Chrysler 200 je pogon na prednja kolesa ali štirivratna limuzina s štirimi vrati, serijsko izdelana od leta 2010 do leta 2017. Avto je prišel v prodajo konec leta 2010. Montaža je bila izvedena v tovarni v Sterling Heights (Michigan). V kakšni opremi je bil na voljo stroj Chrysler 200?


 • Obisk.
 • S. Razlikuje se po 36-litrskem motorju.
 • Chrysler 200 Limited (različni šeststopenjski menjalnik).
 • Ugotavljamo tudi, da je eno leto po prvem nastopu proizvajalec razširil linijo "dvesto". Torej, svet je prišel ven Chrysler 200 Convertible. To je različica kabrioleta z dvema vratoma. Znan je tudi kot Chrysler 200 Cabrio. Ni treba posebej poudarjati, da je bil dvesto model izdan v več generacijah. Samo dva sta. Prednik Chryslerja 200 - Chrysler PT Cruiser.

  Videz

  Kaj izgleda kot prva generacija teh avtomobilov, bralec lahko vidi na fotografiji v našem članku. Oblika avtomobila je trdna, vendar ne agresivna. Naprej - ogromna kromirana maska ​​in nagnjeni žarometi.
  Avto Chrysler 200 ima zelo dolg "nos" in kratek krme. Izgleda nenavadno in v vsaki barvi privlačipozornosti Mimogrede, ta model je bil dostavljen v države zahodne Evrope, vendar pod drugim imenom - "Lance-Flavia". V tej obliki je bil avto izdan do leta 2014. Model restilinga se bistveno razlikuje od prejšnjega. In če je stara različica zasnovana sredi leta 2000, potem je novi Chrysler 200 standard avtomobila prihodnosti. Takšni avtomobili bodo proizvedeni v naslednjih petih letih. Spredaj - nenavadna optika s trakovnimi lučmi. Na odbijaču - trapezni vrat za vstop zraka. Povsod so kromirane letve, ki se dobro ujemajo s celotnim dizajnom.

  Stroj je postal bolj uravnotežen in do neke mere agresiven. Za takšen avto zagotovo bodite pozorni. Priznati moramo, da je to eden najlepših avtomobilov v razredu D. Nekaj ​​podobnega so ustvarili tudi Korejci (to je slavni "Kia Optima"). Glede stabilnosti telesa proti koroziji obe generaciji popolnoma zdržita potovalne reagente. Barva se ne zlomi, "rebra" se ne oblikujejo. Toda kako se bo to telo počutilo čez 15 let, bo čas pokazal. Medtem ko so pregledi le pozitivni.

  Mere, zračnost

  Mere tega vozila se lahko razlikujejo glede na karoserijo. Čudno, vendar je različica z dvema vratoma velika. Torej, dolžina kabriolet je skoraj 5 metrov, širina - 184 višine - 147. Limuzina je krajša. Njegova dolžina je 487 metrov. Širina je enaka kot pri kabrioletu, višina pa je za 12 milimetrov večja.
  S kombinacijo teh dveh različic gre za majhno cesto. Na standardnih kolesih je vrednost 147milimetrov To je dovolj za potovanje po asfaltiranih avtocestah in mestnih cestah (in celo do majhnih neviht). Toda za naše razmere je ta očistek majhen, zlasti pozimi.

  Salon

  Notranjost avtomobila izgleda nenavadno. Kar stane le ohlapno kolo z velikim številom gumbov in modro obešanje armaturne plošče. Na sredinski konzoli se nahaja majhen multimedijski zaslon. Malo spodaj - klimatska naprava. Kot taka, kontrolna točka ni tukaj. Vse nadzira pranje.
  Med naslanjači je naslonjalo za roke z usnjenim oblazinjenjem. S sovoznikove strani - prostoren predal za rokavice. Notranjost je lahko predstavljena v različnih barvah. Vsekakor je črna, v dražjih kompletih pa je na voljo lahka usnje. Kaj pravite na notranje povratne informacije lastnikov? Znotraj avtomobila izgleda veliko bolj zanimivo kot "Evropejci". Hkrati pa ni mogoče reči, da je kakovost materialov slaba, salon pa se ne pobira dobro. Notranja oprema - na najvišji ravni. Treba je omeniti raven opreme. Že v osnovnem kompletu je dobra akustika, električna okna, ogledala, grelec sedežev, klimatska naprava, parkour in še veliko več.

  Stojalo

  Zaradi svoje dolžine ima avto prostorno prtljago. Njegova prostornina je 453 litrov. To je dovolj za prevoz velike prtljage. Pod podom je rezervno kolo.

  Specifikacije

  Za ta avto sta na voljo dva motorja. Oba sta samo zaposlenaavtomatski menjalnik. Toda pogon je lahko drugačen - spredaj ali v celoti. Zaradi velikega števila kompletov lahko vsak izbere tisto, kar je bolj primerno.
  Torej, motorji. Osnova za ameriški avto je bencinski štirivaljni agregat z delovno prostornino 2360 kubičnih centimetrov. To je atmosferski motor. Hod bata je 97 milimetrov. Premer valja je 88 milimetrov. Ampak na račun dobre litre, ima sprejemljivo zmogljivost 184 konjskih moči. Navor je 235 Nm. Kaj ima 24-litrski dinamični karakter "Chrysler"? Mnenja pravijo, da ima avto tudi z osnovnim motorjem dobro dinamiko overclockinga. Torej, na stotine avtomobilov gre za devet sekund. Največja hitrost je 209 kilometrov na uro. Obenem je "ameriški" precej ekonomičen. Na cesti avtomobil porabi okoli 67 litrov goriva. V mestu ta kazalnik raste na 102 litra. Za tiste, ki si želijo nekaj več, je predvidena šestvaljna bencinska enota. To je atmosferski motor v obliki črke V z delovno prostornino 3604 kubičnih centimetrov. Hod bata je 83 milimetrov. Premer valja je 96 milimetrov. Mehanizem GDM je 24-ventil. Kot zrušitve valjev je 60 stopinj. Motor se razlikuje glede na napajalni sistem VVT. Njegova največja moč je 295 konjskih moči.
  Navor - 355 Nm, na voljo od 48 tisoč vrtljajev. Moram reči, da lahko s takšnim motorjem avto resno tekmuje z obtoženimi "Evropejci". Torej do stotine avtomobilov pospeši v 65 sekundah, in to brez njihtuning Najvišja hitrost torej dosega enakih 209 kilometrov na uro. V zvezi s stroški se ta motor bistveno ne razlikuje od prejšnjega. Na cesti porabi 76 litrov goriva. V mestu porabi 118 litrov bencina.

  Menjalnik

  Kot smo že omenili, sta oba motorja opremljena z avtomatskim strojem. Toda za osnovni motor je zagotovljen star štiristopenjski hidrostransformator in za zgornji pogon - šeststopenjski menjalnik.

  Podvozje

  Vozilo ima popolnoma neodvisno vzmetenje. Uporabi se sprednji in zadnji stabilizator stabilnosti. V drugi generaciji je proizvajalec uporabil mehke vzmeti. Ohišje je izdelano iz jekel visoke trdnosti. Disk zavornega sistema. Spredaj je prezračen. Lastniki ugotavljajo, da se avto dobro odziva na zavorni pedal. Ni značilnega kljuke naprej, kot se dogaja na nekaterih avtomobilih tega razreda.
  Kako vozite ta avto na poti? Pregledi pravijo, da so značilnosti vzmetenja bolj uglašene kot agresivna vožnja. Vendar pa je Američanom zaradi dodatnega stabilizatorja preseka uspelo doseči večjo stabilnost in nižje krone v zavojih. Na splošno je tak avtomobil primeren za dimenzionirano vožnjo, vendar po želji lahko na njej in "klope", pravijo lastniki.

  Varnost

  Leta 2017 je bil izveden preskus avtomobilskih nesreč, zaradi česar je Chrysler prejel takšne ocene. Pri sprednjem trčenju s 40-odstotnim prekrivanjem je avtomobil dobil pet zvezdic od petihmogoče. Zavorna razdalja avtomobila je 36 metrov od sto kilometrov na uro. V tem primeru je običajni avtomobil opremljen z:
 • sistemom ABS.
 • Deset zračnih blazin (vključno s kolenom za potnika in voznika).
 • Navzkrižni promet zadnjega pretvornika.
 • Prilagodljiv tempomat.
 • Sistem za opozarjanje na trčenje z avtonomnimi zavornimi zmogljivostmi.
 • Parktronics.
 • Stroški

  Trenutno lahko kupite avtomobil na sekundarnem trgu. Stroški avtomobila se gibljejo od 490 do 690 tisoč rubljev v povprečju. Moram reči, da uradno ta "Chrysler" ni bil uvožen v Rusijo in se ni srečal v tovarni v Kaliningradu. Torej, vse, kar je na sekundarnem trgu - to so različice, ki jih prinašajo Združene države.

  Sklep

  Tako smo ugotovili, kaj ameriški "Chrysler" predstavlja dvestoletni model. To je dobra alternativa Honda Accord in Toyota Camry. Kar zadeva obliko in raven opreme, je celo zmagal. Toda na našem trgu ta model ni tako priljubljen, zato lahko pride do težav pri iskanju storitve in rezervnih delov. To je tisto, kar straši veliko ljudi zaradi nakupa takšnega ameriškega avtomobila.

  Sorodne publikacije