Kje najti Jokerja "Stalker: Call of Pripyat". Celoten opis iskanja

"Call of the Pripyat" - tretji del avanture v igri vesolja S. T. A. L. K. E. R. V tej igri morate opraviti veliko osnovnih in dodatnih nalog, od katerih vsaka vpliva na del igre. Ena od takih nalog je "Trije tovariši". V tem majhnem pregledu boste čakali na popoln prehod te naloge, vključno z odgovorom na vprašanje, kje najti Jokerja "Stalker: Call of Pripyat".

Kje dobiti službo?

Da bi aktivirali misijo "Tri drugova", ena od nalog katere je najti Jokerja "Stalker: Call of Pripyat", mora vaš junak govoriti s Kardanom. Ta domiselni tehnik živi na tretjem nadstropju "Skadovska" in ne samo, da ga kontaktirate za popravilo orožja in druge opreme.


Da bi ta lik povedal o svojih žalostih, ga morate obravnavati dvakrat dobro. Po tem, Cardan bo povedal o svojih prijateljih in prepir, po katerem so se ločili. Potem se aktivira misija "Trije tovariši", v okviru katere boste morali najti Jokerja in Bargea. Dokončanje naloge je zapleteno zaradi dejstva, da sploh ne boste imeli nobenih informacij o njihovi lokaciji. In moram dobro pogledati, kje najti Jokerja "Stalker: Call of Pripyat", kot tudi kje iskati Barzu. Toda namigi našega vodnika vam bodo dali odgovore na ta vprašanja.

Search Barges

Pred ugotovitvijo, kje najti Jokerja "Stalker: Call of Pripyat", pojdimoiskanje prvega znaka. Corps of Barges, in kot se je izkazalo, da sta oba Kardanova prijatelja mrtva dolga, je mogoče najti blizu Skadovska, v jamah pod anomalijo "Burned Village". Bodite previdni, vhod na to lokacijo varuje jata psevdokabanov in mesa. V notranjosti ni nič manj nevarno, ker je to mesto izbralo nekaj snorkerjev. Poleg tega, "kometi" letijo po obodu, srečanje s katerim ne bo prineslo nič dobrega. Ena od vej jame je truplo, ki ga potrebujemo. Vzemite dlančnik in nadgrajeno obleko "Zorya", po kateri lahko greste na iskanje naslednjega prijatelja.


"Stalker: Call of Pripyat". Kje najti telo Jokerja?

Iskanje drugega kardanskega prijatelja je lahko blizu anomalije "Soznodub". Od središča kraja, pojdite na severozahod in v metrih pri dvajsetih boste našli potrebno okostje. Naloga je precej zapletena, ker telo Jokerja ni označeno na zemljevidu. Poleg tega je na območju te nenormalnosti prisotna precej stena psov, zato ne izgubite pozornosti. Najti mrtve, peljite ga v CCP, ne pozabite, da zgrabite črpane plinske maske in se vrnete k tehniki na "Skadovsku". Ko boste dali svoje osebne dlančnike, se bo iskanje končalo.

Sorodne publikacije