"Stalker: Call of Pripyat": oklep in orožje. "Stalker: Call of Pripyat": kode za orožje

Ljubitelji kultnega potujočega strelca so vedno pritegnili orožje v igri. "Stalker: Klic Pripyata" je poln različnih vzorcev orožja, tako domačih kot zahodnih. Ni slabša od kakovosti in številčnosti ter oklepa - različne vrste neprebojnih jopičev lahko najdete na številnih lokacijah ali kupite od kupcev. To bo obravnavano v članku.

O igri

S. T. A. L. K. E. R: "Klic Pripyata" - tretji del slavne franšize, ki pripoveduje o življenju lovcev v artefaktih v izključitvenem območju v bližini Černobila. "Klic Pripyata" pove Sergeju Aleksandru Degtiareveju, agentu SBU, ki je bil zapuščen pod krinko zasebnega zalezovalca, da bi raziskal katastrofo vojaških helikopterjev, ki so bili poslani tja, da prevzamejo nadzor nad jedrsko elektrarno v Černobilu.

Junak je najti helikopterje in odstraniti zračne snemalnike. Nato se seznanite z evakuacijskimi točkami in izvedite raziskovanje. Ena od točk je mesto Pripyat, vendar je pot tam zaprta. Zato mora Degtyarev zaupati v zalezovalce, da iščejo nekaj podobnega o legendi o podzemnem prehodu v mesto. Po tem je major izvedel o vzrokih nesreče helikopterjev in skupaj s skupino vojaških pripadnikov iz Pripyata evakuiral iz cone, kar je odražalo nalet fanatikov iz skupine "Monolith".

Značilnosti

Nova serija nadaljuje dogodke prvega dela - S. T. A. L. K. E. R: "Černobilska senca". Razvijalci so bili znatno izboljšatigrafika, vmesnik in inteligenca pošasti. Dodali so tudi nove mutante. Številne funkcionalnosti puškarjev so bile obnovljene z novimi načini nadgradnje orožja. Dejanja igralca vplivajo na odnos drugih zalezovalcev. Slednji, po drugi strani, ne sedijo več na svojem mestu: opravljajo letovanje čez dan, vrnejo se v noč. Zato lahko občasno v coni srečate skupine zalezovalcev. Treba je pozorno spremljati sporočila na radiu - ko se približuje sprostitvi, morate takoj skriti, sicer se lahko zbudite že v obliki mutanta z metkom v glavi. Razvijalci so bili dodani način spanja za dopolnitev sile - lahko uporabite postelje na Skadovsk.

Guns in "Stalker: Call of Pripyat"

Najti orožje v igri je enostavno. Igra se pri vratih zunanjega oboda, kjer je navaden protagonist oborožen z AK-74u. Na poti v Skadovsk je mogoče ugotoviti, da par ali tri padajo na zlomljene roke, ki niso najboljša možnost za zamenjavo. Lahko se nanašajo na kupce na Skadovsk (stari zarjaveli barki) in po dokaj skromni ceni za nakup Vinthorez (v igri imenovano "Vinart-Sun") ali katero koli drugo orožje. "Stalker: Call of Pripyat" vam omogoča, da ne brez kopičenja in stroškov - lahko hodi do lokacije Zgorov Khutir. Na strehi ene od hiš najdete cenjeni "Vinart".

Vredno je reči, da to puško pogosto uporabljajo igralci. Primerno je tako za streljanje na dolge razdalje kot za boj na srednje razdaljah v igri. Ampak, če greste na Sply za krvopite, je najbolje, da vzamete puško. Od "opija"hitro se giblje (v bistvu kroži okoli igralca), je pogosto v prikritem načinu in le redko gre eno za drugo. V izbor trgovcev, veliko pištol kot ruske proizvodnje, kot tudi zahodne. Glavna stvar je, da kupite tisto, kar resnično potrebujete. Ni pomembno, kaj je to: isti AK-74M ali IL 86 (pravo ime je L85). Glavna stvar je, da je bilo mesto v inventar in junak ni povlecite kup podkupnin, pod bremena, ki bi lahko preprosto iztisnite ven. To ni Skyrim, kjer lahko vodite celotno igro, poberemo vse junk, ki verjetno ne bo nikoli potreben.
Najzanimivejše orožje iz "Stalkerja: Call of Pripyat" ni zelo enostavno dobiti.

"Surf"

Pod tem imenom se skriva spremenjena različica istega "Vinarta". Za razliko od izvirnika ima nižjo hitrost, vendar povečano škodo in večjo natančnost. Odlično za odstranjevanje ostrostrelcev v iskanju bliže koncu igre (ko bo prišlo do spopadov z Monolithom), kot tudi na poti do Pripyata iz podzemnega nadvoza. Po črpanju tega modela v pištolo lahko zmanjšate vrnitev na ničlo. To bo izjemno koristno pri izpolnjevanju naloge odstranitve monolitnega Preacherja, ki se bo nahajal na strehi visokih zgradb in bo kadil iz Gauss-Garmatyja. Ne bo vsaka puška prišla tja. Dobite ga od dobavitelja Sprinta v Skadovsk. Strošek je 20.000.

SVU2-A

Še ena "okusna", ki jo lahko naročite pri Smartu po enaki ceni. Tokrat je to popolnoma ostrostrelska puška, ki je bila oborožena s svobodo Max. V resničnem življenju se pištola imenuje SVU-A. Še enaPuška v igri, izdelana na sistemu "bullpap", je nadgradnja istega vzorca igre pod imenom SVVK-2.

Prednosti:
 • hitrost je višja od izvirne;
 • lahko kupite skoraj na začetku igre pri Smartu - denar bi bil;
 • visoka natančnost in majhna teža;
 • Kartuša je zelo močna;
 • je primerna za streljanje na zelo dolgih razdaljah - lahko se uporablja tudi za odstranitev pridigarja, pa tudi za ustrelitev mutantov iz skrivnosti.
 • Slabosti:
 • je ena taka za celotno cono, druga pa ni najdena;
 • Kartuša je tudi zelo redka;
 • popravila in spremembe niso majhen denar;
 • Če je oborožen s pištolo in se izteče na izhod iz Skadovska, bo razbojnik, ki stoji na levi za mizo, poskušal "ustreliti" Degtyareva, da bi "stisnil" puško.
 • Slika

  In še enkrat, edinstveno orožje. "Stalker: Call of Pripyat" ni igra, kjer lahko najdete vse, kar je absolutno. Izključno orožje je na voljo samo po naročilu vseh na istem Smart. Slika - spremenjena različica SVDm-2 (navadna puška SVD v resničnem življenju).
  Prednosti:
 • veliko možnosti za izboljšanje vida;
 • visoka moč zakola;
 • povečana natančnost;
 • zanesljivost;
 • je na voljo za nakup na začetku igre.
 • Slabosti:
 • težko;
 • je kalibar tako redek kot v zgoraj omenjenih IED;
 • visok povratni udarec (lahko se spusti z nadgradnjo puščice);
 • stroški izboljšav so precejšnji.
 • Gauss-Garmati

  To ni samo orožje. Stalker: PokličiPripyat ", ker ni igra, ampak informacije in zabavne oddaje na radiu ali televiziji, bi dal to pištolo naslov" program za nohte ". Zloglasni Gaussov ne sme kupiti noben trgovec v igri (razen če se seveda ne zateka k uporabi moda), lahko ga izberemo samo vojaki skupine "Monolith". Najprej - pri pridigarju, ki ga je padel s strehe bolnišnice, v skladu z iskanjem v "Stalker: Call of Pripyat". "Neznano orožje" - to bo označeno s topom, vzetim iz telesa monolita, iz katerega lahko streljate, dokler se ne opravi popravilo. To bo treba prijaviti topnik na Skadovsk, bo izgubil zavest pri pogledu "Izdelki številka 62", in po zbujanju, da vedno kravato z alkoholom. Po skrbnem razčlenjevanju izdelka, bo strelec vzdevek Kardan lahko prodal Degtyaryov kartuše za Gaussov, od tega lahko ustrelil. Pros:
 • najmočnejše orožje "Stalker: Call of Pripyat" in dva druga dela igre;
 • Udari naprej po ostrostrelski puški;
 • popolno pomanjkanje vrnitve;
 • Najbolj natančen ostrostrelec v igri.
 • ​​Proti:
 • Hitro lomljenje;
 • nizka hitrost;
 • težka;
 • je težko dostopno strelivo;
 • izstreli izstrelek, razpršen na nadzvočno hitrost, pri čemer je za seboj pustila svetlo linijo, ki prispeva k razstavljanju ostrostrelca;
 • ni predvidena nobena posodobitev - to je nesmiselno razglasiti vsakemu topu v igri.
 • Priporočljivo je, da ob tej futuristični puški nosite nekaj hitrega. V trku z dobro oklepnimi nasprotnikizaprti prostor bo neuporaben (razen, če se seveda ne ujema z enim strelom), zato ga je bolje uporabiti za odpravo posameznih ciljev na dolge razdalje. In tudi, velika pomanjkljivost je, da se Gauss-Harmat pojavi skoraj na koncu igre, tako da ne dobite preveč. Če obstaja nepremostljiva želja, da popravimo situacijo, lahko uporabite mod, ki vam bo omogočil, da kupite zvit pištolo na začetku igre "Stalker: Call of Pripyat".

  Orožje in oklep

  Najenostavnejša rezervacija (če se vrne k temu "obleki"), ki jo najdemo v igri - je usnjeni dežni plašč, ki ga uporabljajo številni razbojniki, začetniki v coni in preprosti enostavni zalezovalci. Možno je zaščititi samo pred dežjem in ugrizom jerboje. Dejstvo, da vsebujejo žogo in jezik ne more biti. Najbolj redka in zanesljiva oklep je eksoskelet. Ta kostum ni razdeljen na sestavne dele, kot so "čelada" in "telesni oklep", in je predstavljen z enotnim vzorcem težkega oklepa. To ni posebej priljubljeno, ker ni načina za nakup orodij za umerjanje. In to je v Pripyatu. Ko Kardan izboljša kostum, ga lahko nosite. Toda tek bo na voljo šele pred utrujenostjo, in to hitro hiti. Zato je bolje obesiti par artefaktov, "Snowflake" ali "Goldfish". Tudi sam obleka poveča težo poroznosti.
  V svojih lastnostih je boljši oklep, ki ščiti žoge in fragmente. Toda z zaščito pred sevanjem in anomalijami je najboljša obleka "Seva" nič. To je ediniobleko z zaprtim dihalnim sistemom, ki je zahteval prehod tunela do Pripyata. Ampak on je šibko zaščiten pred žogicami. Pogosto lahko najdete takšne kombinacije uniform, kot so eksoskelet, izvijač in pištola za Galce. Ali "Seva", jurišna puška "Avalanche" in SVU2-A.

  Neizogibnost

  V "Stalker: Calling Pripyat" nesmrtnost in orožje - niso najbolj priljubljena vprašanja za tiste, ki želijo narediti zanimiv video ali se zabavajo. Če je z orožjem in oklepom vse jasno, potem je mogoče od protagonista narediti neprebojni ščit bodisi s skrbnim izborom kombinacij artefaktov, ki bodo zagotovili hitro okrevanje zdravja in ustavitev krvavitve ali pa preprosto s pomočjo goljufij. Slednja možnost vključuje ročno nastavitev občutljivosti vseh vrst poškodb ročno. Ampak to je bolje, da namestite trener, ki vključuje nesmrtni način in vam omogoča, da povlečete 999 kg teže. Zadnja točka bo zbiralcem omogočila, da zgrabijo vse, kar zadene orožje "Stalker: Call of Pripyat". Goljufanje za prenosno težo se lahko uporabi tudi v korenskem imeniku, saj je v datoteki zapisano ime interesa za orožje inv_weight = 1.5. Potem bo pištola zelo lahka. Če nastavite ničelno vrednost, bo orožje popolnoma izginilo. V "Stalker: Call of Pripyat" se kode za orožje vnesejo z aktiviranjem konzole s ključem ~ (tilda). Na primer, koda daje vse "zakinet" v inventar vseh možnih vrst orožja. In ukaz boga bo zagotovil nesmrtnost.

  Moda

  Obrtniki vsak mesec zadovoljujejo ljubitelje serije z neuradnimi saloni, ki prispevajo k igri množiceinovacije. Pred namestitvijo morate prebrati opis, da bi razumeli, kakšne spremembe bo narejeno v modulu "Stalker: Call of Pripyat". Novo orožje, dodano na ta način, je praviloma bodisi re-texture različica starega, bodisi preprosto dodaja nove funkcije. Na primer, s pomočjo moda, lahko dobite normalno AK-74M z desnim vratom (v igri na levi, kar je napaka razvijalca). Znana moda, dodajte v igro metalec ognja, drobovje in še veliko več. Na enak način je "Stalker: Call of Pripyat" posodobljen z orožjem in oklepom. Mod doda igri različne vrste oklepov vseh kazalnikov, barv in funkcionalnosti.

  Sklep

  Igre S. T. A. L. K. E. R. bodo vedno priljubljene pri oboževalcih post-apokaliptičnih tem. Kljub dejstvu, da je podjetje, ki je razvilo igro, že zaprto, oboževalci ne izgubijo upanja, da bo nekdo unovčil pravice za razvoj in objavo novega dela S. T. A. L. K. E. R. in da bo igralni skupnosti zadovoljil novega otroka. Še vedno je treba verjeti, upati in čakati. Naj bo BioWare ali Bethesda.

  Sorodne publikacije