Photoshop Lekcije: Kako zamenjati osebo v Photoshopu

Zamenjajte obraz ene osebe z nekom v Photoshopu zaradi različnih razlogov. Nekdo se samo želi igrati, nekdo pa samo poglablja svoje znanje s programom. V tem članku bomo podrobno preučili, kako zamenjati osebo v Photoshopu. Predstavili bomo navodila po korakih, s katerimi bo vsak uporabnik lahko obvladal potrebna orodja za opravljanje takšnega dela.

Nianse

Treba je omeniti, da bomo v "Photoshop CS6" izvedli zamenjavo osebe. Vendar pa je ta operacija enostavna za izvajanje in na drugih različicah, se lahko razlikujejo le nekatera imena orodij in njihova lokacija.


Spremenili bomo ženski obraz na človeka. Vzemite na primer obraz Leonarda di Capria in osebo Olivie Wilde - vse znane igralce.
Pred zgodbo o tem, kako zamenjati osebo v "Photoshopu", bi morali govoriti o nekaterih odtenkih. Prvi in ​​najpomembnejši je maksimalna identiteta kota streljanja. Najbolje je, če se obe osebi fotografirata s polnim delovnim časom. Drugi odtenek je, da je velikost fotografij enaka. Konec koncev, če bo donator-donator, ki ga bomo nadomestili z izvirnikom, manjši, potem bo pri skaliranju opazne napake (piskanje). Dovoljena je nižja ločljivost izvirne fotografije (oseba, ki jo želite zamenjati). Na fotografiji lahko vidite, da se koti rahlo zbližujejo, tako da bo nastalo več specifičnih težav. Toda v tem primeru boste razumeli, kako z njimiza boj Torej, začnimo.

Korak 1. Odprite fotografijo in izrežite želeno območje. Če želite to narediti, morate najprej odpreti dve fotografiji v programu na različnih zavihkih. Nato pojdite na fotografijo igralca, čigar obraz si želimo sposoditi in narediti kopijo ozadja. Za to lahko uporabite bližnjico na tipkovnici CTRL + J.


Zdaj morate biti pozorni na orodno vrstico v Photoshopu. Uporabiti mora orodje za izbiro. Lahko je tako laso kot pero. Na primer vzemite pero in obkrožite ovalni obraz. Pomembno pa je, da ne greste v zatemnjena področja kože.
Zdaj potrebujete orodje Move. Izberite in povlecite označeno območje na fotografiji z drugo osebo. Če kdo ne ve, kako v Photoshop vstaviti predmet, ga preprosto s pomočjo LKM (levi gumb miške) usmerite na želeni jeziček, nato pa ga pripeljite na pravo mesto in spustite LKM.

Korak 2. Ujemanje slik

Veliko vadnic v Photoshopu uči veščin dela z orodji, ne da bi podali podrobna navodila o tem, kako zamenjati osebo, vendar boste izvedeli v tem članku. Naši obrazi, kot lahko vidite, se ne mešajo dobro, zato morajo biti združeni. Za to je treba najprej določiti vrednost motnosti plasti z izrezanim obrazom na 65% in narediti "Prosto transformacijo" (CTRL + T). Zdaj, z vrtenjem in spreminjanjem velikosti osebe, nastavite potrebne parametre. Upoštevati razmerjauporabite tipko SHIFT. Najprej je treba združiti oči. Poskrbite, da bodo urejeni na enak način, tako na originalni fotografiji kot na fotografiji donatorja. Odlično bo, če se bodo podjetja združila. Da jih popravimo z enakimi prostimi transformacijami.
Takoj, ko končate kombinacijo, pritisnite tipko ENTER, da spremembe začnejo veljati.

Korak 3. Prejšnje manipulacije z uporabo "Auto-layer layout"

. Če želite odpraviti te netočnosti, uporabite orodje za brisanje in ga prekličite. Zatem nastavite motnost na 100%. Zdaj, s pritiskom na CTRL, kliknite na plast izrezljane osebe, da jo označite. Nato pojdite v meni "Izbira -> Sprememba - & gt; Stiskanje" in vnesite želeno vrednost. To je odvisno od velikosti fotografije, v tem primeru pa bo dovolj 5 slikovnih pik. Zdaj morate ustvariti kopijo izvirnega ozadja. Če želite to narediti, vzemite to plast in jo prenesite v posebno ikono.
Po tem kliknite DELETE, da izrežete obraz originala. Na koncu prekličite izbiro (CTRL + D).

Korak 4. Uporaba "Auto Layer Authentication"

Zadnja stopnja je ostala. On je najlažji. Uporabite posebno funkcijo programa. Mnogi od nje vedo tako veliko, še posebej, če so gledali lekcije Photoshopa, vendar je za tujec vredno razložiti. Uporabili bomo "avtonomne plasti", toda pred tem moramo razlikovati dva sloja - donor inizvirnik izklesane osebe. Po tem na zgornji plošči izberite "Uredi" in na seznamu izberite "Samostojni sloji".
Prikaže se okno, v katerem želite izbrati »Steklene slike« in kliknite gumb »V redu«. Posledično bo oseba bolj organska, medtem pa se boste naučili, kako zamenjati osebo v Photoshopu z ene osebe na drugo.

Sorodne publikacije