"Stalker: Call of Pripyat". Mod "Stalker: Black Stalker 2": kje najti orodje

V tem članku bomo izvedeli, kje najti orodje v igri "Black Stalker 2". Jeseni 2009, dve leti po izidu "Stalker: The Shadow of Chornobyl", so se veselili milijoni igralcev po vsem svetu: izšel je nov "Stalker: Call of Pripyat". Tako kot prvi, je tudi novi Stalker izdal ukrajinsko igro prve strelec in govori o življenju v izključitvenem območju.

Kmalu po vstopu v splet se je začela pojavljati moda. Eden od njih - "Stalker: Black Stalker 2", kjer najti orodja za osnovne tehnike, je eden ključnih iskanj, kot v drugih delih igre.

Ozadje igre

Po izklopu nastavitve Brain Burner se pot do središča območja odpre. Toda sama cona je zelo nestabilna, zemljevidi območja že nimajo veliko pomoči, saj se lokacija anomalij stalno spreminja. Vlada Ukrajine se odloči, da bo prevzela nadzor nad območjem. SBU pošlje v cono pet helikopterjev, ki bi morali raziskati lokacijo anomalij v zraku. Za glavne skupine vojaške selitve že relativno varne poti.


Toda med obratovanjem se območje spet spremeni in vsi helikopterji, ki so padli v nepravilnost, so razbiti v različnih kotih ozemlja. Preiskava neuspeha operacije je zaupana majorju Degtyarevu, nekdanjemu zalezovalcu z veliko izkušnjami.

Plot

Glavni lik igre je major Degtyarev, ki ga je poslala varnostna služba Ukrajine. Njegove glavne naloge - najti inRaziščite vse padle helikopterje. Zdi se, da sta dva helikopterja podrla neznana električna napetost ogromne moči. Obstaja pa še ena informacija o treh evakuacijskih točkah, na katerih so morda preživeli piloti. Vzporedno z glavno nalogo junak opravlja manjše naloge, ki jih dobijo od zalezovalcev, trgovcev in voditeljev skupin. Med preiskavo, Degtyarev izve za "Product št 62", ki je, v resnici, so bili znižani helikopterji. Ta najdba vodi do mostu Pripyat 1, ki vodi do mesta Pripyat.


Prehod "Black Stalker 2": kje najti orodja

"Black Stalker" in "Black Stalker 2" je modna igra z imenom "Call of Pripyat". Dodali so novo orožje, fiksirali nekaj hroščev v glavni različici, dodali mineralno vodo, sposobnost prodaje artefaktov znanstvenikom, povečali žepnino z zalezovalcev in še veliko več.
Kot v "Call of the Pripyat", v "Stalker: Black Stalker 2", kje najti orodja za tehnike, je to mogoče opraviti z nalogo. Lahko ga dobite v Kardanu in Azotu. Za večje udobje, morate najti dva kompleta orodij in atribut za obe stranki, tako da možnost spreminjanja opreme v igri "Stalker: Black Stalker 2". Kje najti orodje za grobo delo:
  • Na lokaciji Zaton morate najti žago, vendar bodite previdni, saj je kraj plenjen z zombijev. Na podstrešju stavbe so orodja.
  • Drugi komplet se nahaja na lokaciji Jupitra v zapuščenem vagonu z anomalijo "Electra". Morate se povzpeti na most inskoči na avto, se povzpnemo v odprto loputo in gremo do konca avtomobila, skrivamo se od anomalije.
  • Kje najti orodje za fino delo:
  • Na lokaciji Zatona so delavnice RTP - opuščeni objekt, kjer so se naselili plačanci. Morate jim prinašati hrano in lahko mirno raziščete ozemlje.
  • Na lokaciji Jupitra, v bližini istoimenskega obrata, obstaja anomalija "Betonska kopel", po kateri je potrebno vstopiti v stavbo in poiskati orodje na podstrešju. Podstrešje je preprosto pokopano z anomalijo "Electra", skupina psov pa se sprehaja po stavbi.
  • Lokacija orodij za kalibracijo se razlikuje od igranja v "Call of the Pripyat", zdaj jih je mogoče najti:
  • Na lokaciji Jupitra je postaja "Yanov", orodja ležijo na stojalih pri spustu v klet do osebnega zaboja.
  • V gozdu, če se premikate vzdolž ograje na levo, lahko na koncu najdete orodja na tleh.
  • Sorodne publikacije