Prehod z iskanjem "Sir in temne sile" na "Witcher 3"

Prodajalec iz Novigrada je Geraltu povedal za maga po imenu Eros. Ta ubogi človek, kot mnogi njegovi kolegi, je srečal grozno smrt na kocki. Brez dedičev je bilo zapuščeno njegovo veliko posestvo - in če so govorice o tem ekscentričnem čarovniku resnične, v njem je veliko redkosti in dragocenih skrivnosti, zato se začne iskanje "Wittmaka 3" - "Sir in temne sile". Pogosto povzroča težave, tako da potrebuje jasno navodilo.


Opis iskanja

Iskanje v "Widget 3" - "Sir in temne sile" se nanaša na manjše. Najprej morate iti skozi iskanje "Na dotik" - igralec bo nujno potreboval amulet "Eye of Nekhalene", ki lahko razkrije iluzije. Dal mu bo Charlesa Keira.
Nasveti:
 • Najbolj zaželena raven: 9;
 • Edine pošasti, ki bodo naletele na igralca, so meglice. Preberite o njih v Betariji;
 • potrebujejo eliksir "Cat" ali baklo.
 • Hoja "čarovnica 3": "Sir in temne sile"

  Kako prenesti iskanje?
 • Treba se je vrniti v Novigrad. V severnem delu mesta ob brivnici je klop. Trgovec bo Geraltu povedal o zakladih dvorca Aeraamas in prodal svoje stvari (prepričajte se, da kupite kuščarja). Po tem se morate vrniti v dvorec.
 • Geralt mora preiskati posestvo s pomočjo čarovniškega občutka. Tako bo igralec našel čarobne zapise, kot tudi risal Kotin oklep. Naslednji korak je raziskati pentagram z uporabo artefaktovmagija, odpri portal.
 • Geralt prispe v veliko jamo, napolnjeno s kipi in sirom z nevzdržnim smradom. Ti kipi in siri skupaj tvorijo labirint. Na drugi strani jamskega igralca čaka naslednji portal.
 • Ta portal odpira novo lokacijo za "Sir in temne sile" v pripomočku 3. To je poplavljena jama. Pot leži na kopnem in pod vodo, na koncu pa se boste znašli v laboratoriju čarovnika. Tu se boste morali boriti z nekaj meglicami. Raziskovanje laboratorija, Geralt bo našel Aerosms evidence in druge uporabne stvari. Nanesite amulet Kayra na svetlečo steno: za njim je več skrinj. Pojdite skozi nov portal.
 • Geralt je v drugi jami. Svetišče v sredini sobe je zaščiteno z rdečim ščitom, ki ga je treba uničiti. Ob stenah sta dve majhni piramidi, ki morata uporabljati znak vžiga. Bodite previdni, eden od njih je skrit z iluzijo.
 • Ko bo obrnjen ščit, bo Geralt lahko dosegel svetišče s prikazom človeka in njegovega psa. Na dnu templja je jekleni meč, ki ga je Geralt imenoval "Emmental".
 • Prsni koš poleg kipa vsebuje zadnji element, ki je potreben za aktiviranje portala na zadnji strani sobe, ki vodi nazaj v dvorišče Aerosma. Naloga "Sir in temne sile" v "Widget 3" je zaključena.
 • Predmeti

  Če igralec išče uničeno lastnino od zgoraj navzdol, bo našel veliko zanimivih stvari. Med raznovrstnimi nepotrebnimi malenkostmi bo Geralt odkril zaklade, ki bi jih Aramas lahko skril iz sveta. Praviloma tiromani niso zelo smešni,toda morda bi Eros z veseljem izvedel, da so njegovi zakladi v dobrih rokah. Najbolj dragocen predmet, ki ga lahko dobite v iskanju "Sir in temne sile" v "Widget 3: Wild Hunt", je ementalni meč.

  Sorodne publikacije