Kako "Dot 2" ubiti njihove straši: vodstvo

"Dot 2" je kompleksna in kompleksna igra MOBU z veliko pravil in zmožnostmi. Igralec ne more samo razviti svojega junaka, da uniči sovražnika, ampak tudi prepreči, da bi sovražnik storil isto. Ena od teh možnosti je, da dokončate lastne jeze. To bo nasprotniku odvzelo izkušnjo in del zlata. Poglejmo, kako ubiti Doti 2 v njihovih strašilih in zakaj.

Kdo so mrzlice in zakaj jih ubiti?

Na zemljevidu so tri vrstice, na katerih se z določeno periodičnostjo izločijo lezenje od ene in druge strani. Ne moremo jih nadzorovati, zato se nenehno borijo do sovražnih strašenj. Za umor vsakega od njih je dobil zlato in izkušnje očala. Zlato se dodeli junaku tistemu, ki je zadel zadnji udarec, in izkušnja je razdeljena na vse sorodne likove, ki so bili v dosegu.


Na stopnji kmetije vsi zlati junaki dobijo le ubijanje sovražnih strašenj. Izkušeni igralci poskušajo ubiti vsako mob z zadnjim udarcem, da ne potisnejo linije do sovražnega stolpa in ne zamudijo izkušnje. Vendar pa lahko sovražnik pokvari "dobro življenje" z dejstvom, da bo začel končati svoje straši. Če vaš sovražnik na liniji ne ve, kako ubiti svoje jeze v Doti 2, potem ste zelo srečni - prejeli boste največjo količino zlata in izkušnje iz vsake ekipe. Vendar pa za vsakega zanikati (to je pravzaprav ime konca Uničevega krsta) sovražnik prejme manjšo količino izkušenj, in zlato, torej, sploh ne prejme. Tako je vloga izpolnjevanja zaveznikovEnote so zelo pomembne v začetni fazi igre, saj lahko le ta (in celo umori) kljubujejo dober začetek nasprotnikom.

Doseganje gozdnih enot

Poleg tega, kot v Doti 2, da bi ubili svoje jeze, je treba omeniti, da je zanikanje lahko tudi nevtralne mafije. To je zelo koristno, ko se boj odpravi v eno izmed gozdnih taborov med sapporti, ki poskušajo napariti prvotne predmete. Prav tako je koristno za šifre iz linije, da bi dobili največjo količino izkušenj, saj v najnovejših različicah Dota 2 zavezniki dobijo majhen delež EXP za končno obdelavo svojih enot. Natančno količino zlata in izkušnje je težko količinsko opredeliti, saj se v vsaki posodobitvi te vrednosti spremenijo. Če aktivno igrate "Dot", potem bodite pozorni na nove različice uradnih virov.

Kako pravilno ubiti lezbo "Doti 2"?

Pred izdajo Dota 2 Reborn je bil z ukazom nastavljen desni gumb miške. V poznejših različicah so razvijalci preklicali ta čip in vnesli običajne nastavitve v meniju igre. Privzeto lahko zavrnete enote prek tipke A (angleška postavitev). Morate ga pritisniti na tipkovnici in po kliku na kazalec kliknite na lezenje. Zanikati se lahko samo, če je njihova zdravstvena raven nižja od 50%. Če je denay vpisan, se bo nad lezenjem pojavil klicaj. Za uspešno dokončanje morate zadeti udarec v enoto.
Če želite preurediti miško, morate iti v okno z nastavitvami (orodje v zgornjem levem kotu menija igre), omogočiti"Prisiljeni napad z desnim gumbom miške in shranjevanje spremembe. Zdaj veste, kako ubiti svojega "Doti 2", ki nekoliko poveča vašo igro v primerjavi z začetniki.

Sorodne publikacije