Vse skrivnosti "Stalker: Call of Pripyat": skrivališča, paschalki, najboljša moda

Igra "Stalker: Call of Pripyat" je bila, je in bo ena najboljših. Konec koncev, obstaja vse, kar potrebuje igralec: odlično zgodbo, veliko zanimivih obiskov, neizrecno vzdušje, veliko število nasprotnikov in orožje, ki jih uniči. Zato ni presenetljivo, da ta igra skoraj deset let zavzema najvišje mesto v oceni. O avanturi je bilo veliko napisanega, vendar bomo v tem pregledu odkrili vse skrivnosti "Stalkerja: Call of Pripyat": o predpomnilnikih, redkih orožjih in še veliko več.

Na Zatonu ni označenega mesta

.Pogosto se pri prehodu igre igralci najdejo delo, da bi našli enega ali drug element brez oznake na zemljevidu. In potovanje se začne od meje ene kartice do druge v iskanju artefakta iskanja ali prave osebe. Zbrali smo vse skrivnosti "Stalker: Call of Pripyat", da bi se izognili takšnim težavam.

Prva skrivnost, s katero se boste srečali pri igranju igre, je iskanje Kardanovih tovarišev. Ta nadarjeni tehnik, ki živi na "Skadovsku", bo po nekaj steklenicah vodke povedal o pogrešanih prijateljih: Barzhi in Shutnik. In seveda jih boste morali najti. Prvi je izginil, Barzu, našli ga boste v jami pod spali vasi. Da bi našli telo Jokerja lahko na območju anomalije "Soznodub", v severozahodnem delu. Za prehod tega iskanja ne boste čakali na nagrado v igri "Stalker: Call of Pripyat": oklep in izboljšan detektor. Ampak, če hočeš dober ud, v katerem Cardanbo preživel, potem se prepričajte, da prevzamete to iskanje.

Zaton. Kje najti instrumente "Stalker: Call of Pripyat"

Seveda, Cardan je iznajdljiv tehnik, ki je sposoben popraviti ali izboljšati orožje ali oklep. Toda njegove možnosti niso neomejene, za delo pa bo potrebno izvleči več sklopov orodij za grobo in občutljivo delo. Če želite najti prvo točko, morate obiskati "Tartak", ki se nahaja na severozahodu igre "Stalker: Call of Pripyat". Zaton ni najvarnejši kraj, zato bodite previdni. Ta lokacija prežema zombije in čeprav niso posebej pametni nasprotniki, je njihovo število (več kot 20) lahko resen problem, zlasti za začetnike. Če želite olajšati nalogo - najemite skupino zalezovalcev, ki se moti v bližini. Sklop orodij boste našli na podstrešju ene od zgradb na lokaciji. V ta namen iščete stavbo s stopnicami - tukaj je samo ena.

Zaton. Orodja za fino delo

Še naprej preučujemo skrivna mesta igre "Stalker: Call of the Pripyat". Orodja za fino delo najdemo na lokaciji "Delavnica postaj". Toda vstopanje na to območje ne bo tako enostavno - te ruševine je izbrala majhna skupina plačancev. Tukaj lahko pridete na dva načina:
 • preboj z bitko. V tem primeru boste morali ustreliti celotno skupino plačancev, vendar ne pozabite, da so nasprotniki dobro oboroženi in nevarni.
 • Izvajanje naloge. Poveljnik borcev bo povedal o pomanjkanju hrane in če mu prinesete šest enot hrane,kot je konzervirana hrana, lahko enostavno vstopite na ozemlje trgovin.
 • Quest elementi na Jupitru

  Naslednji tehnik, ki potrebuje orodja za fino in grobo delo, je dušik. Ta znak boste našli na polovici Janove postaje, ki pripada skupini "Dolg". Kje najti orodje "Stalker: Call of Pripyat" za ta lik? Najprej, pojdite na jugozahod z železnico. V bližini mostu je zapuščen vlak, znotraj katerega je bil skrit prvi set. Priti boš lahko - skoči z mostu na streho skladišča in se odpravi v ekstremno vozišče. Toda pridobivanje na tem področju bo veliko težje, ker v električni anomaliji divja, srečanje s katerim ne bo prineslo veselja. Torej zaženite od enega prehoda do drugega in se skrijte v avangarde, da počakate na "nevihto".
  Kje najti orodje "Stalker: Call of Pripyat" za dobro delo? Da jih odkrijete, morate iti na jugovzhodno lokacijo, v obrat "Jupiter". Ampak ne potrebujete hiše same, ampak gospodinjske razširitve. Da bi prišli do njih, hodite mimo anomalije "Betonska kopel" neposredno do južnih vrat. Naprej vas zanima leva stavba, mimo katere boste našli stopnišče. Pojdite navzgor - v majhno sobo z veliko električnimi anomalijami in ta kraj je eden izmed najbolj nevarnih v projektu "Stalker: Pripyat Zone". Orodja ležijo na nasprotnem oknu, zato uporabite detektor, da pridete do njih.

  Sets in Pripyat

  Naslednje podobne skrivnosti igre "Stalker: CallPripyat "skrita na končni lokaciji avanture. Prvi nabor orodij boste našli v zgradbi osrednje veleblagovnice. Bodite zelo previdni: v notranjosti je precej velikega števila letečih petelinov, tako da boste pred iskanjem imeli dovolj za polnjenje streliva. Predmet, ki ga potrebujete, je pred vhodom v klet na mizi. Če jo poberete, lahko začnete iskati naslednje iskanje v igri "Stalker: Call of Pripyat".

  Orodja za kalibracijo so skrita na ozemlju starega obrata (lokacija CCD-ja). Prvo nadstropje je seveda varno, seveda, če se izognete električnim anomalijam, ki so tu dovolj. V drugem nadstropju se ne smete sprostiti, saj je tukaj bureur. In to, kot veste, je najnevarnejši nasprotnik v igri "Stalker: Call of Pripyat". Različice o tem, kako ravnati z njim, so v skupni rabi. Nekdo raje ubije takšnega nasprotnika z nožem, medtem ko drugi čakajo, da pošast iztrebi kinetično pregrado in jo ustreli s strelnim orožjem. In da bi odkrili naslednje skrivnosti "Stalker: Call of Pripyat", boste morali premagati tega sovražnika. Po pokolu gremo v majhno sobo, ki se nahaja za osrednjo dvorano. Tu boste našli najnovejši nabor orodij. Ampak to je daleč od vseh skrivnosti igre "Stalker: Call od Pripyat", prehod, skrivnosti, ki smo razstaviti.

  Kako uničiti brlog krvavice

  Prehod tega iskanja vam bo prinesel veliko pozitivnega ugleda med zalezovalci. Poleg tega se boste znebili krvavic vsak dan za vasdodajte kartuše, ki jih lahko zamenjate za denar. Na splošno, zelo koristno in zanimivo iskanje, ki se lahko izvede na dva načina. Prvi je, da greš v brlog in poskusiš ustreliti vse mutante. Za takšen prehod pri iskanju, boste potrebovali veliko kartuš in puško zategnjena. Najprej uničite par, ki živi blizu vhoda v brlog. Nato nežno stopite navznoter in mirno hodite v prvi levi kot. Ta kraj bo postal točka vaše obrambe. Po tem počakajte, da bo Smrtnik zapustil sobo in začel streljati pošasti. Krvave bodo hitele iz ene strani na drugo, vendar vas ne bodo mogle doseči. Po brisanju območja se lahko vrnete v Beard za nagrado. Drugi način uničenja lag je daljši, a veliko bolj zanimiv. Najprej pojdite k Sichu in mu kupite informacije o vojaškem plinu. Ta nakup bo stala dva tisoč evrov, toda zahvaljujoč najdbam boste plačali. Potem je vaša pot na uničen most Transfiguracije. To lokacijo lahko najdete na jugu zemljevida. Tam je vržen avtoklon. V telesu enega od tovornjakov boste našli zaklenjeno plinsko posodo, in da jo odprete, morate najti dva ključa. Da bi jih našli, morate iti v mesta na strani "Gozdarstvo", vendar ne bo tako enostavno - na tem področju je veliko gravitacijskih anomalij. Razporedite detektor in vijake ter previdno prehodite nevarno območje, ne da bi pozabili obdržati. V prvem samostojnem avtomobilu boste našli ključ in nekaj dokumentov, ki jih je mogoče prodati družbi Sich, in tako nadomestiti stroške"Pokliči". Previdno se pomikajte po desni strani mostu do preloma. Spodaj boste videli prevrnjen avto in morate ga pazljivo spustiti. V notranjosti, na skrivališču, boste našli drugi ključ in dokumente. Zdaj lahko vzamete plin in greste z njim na kurvice krvave. Na desni strani stavbe boste našli prezračevalno opremo, ki jo morate zategniti. Po tem bo nekaj stavb izteklo. Po njihovem atentatu lahko greš v Beard za nagrado - iskanje je šlo skozi.

  Opombe Arrow

  To iskanje je eno izmed najbolj zanimivih v igri "Stalker: Call of Pripyat". Cranki Puščice niso le dobro skrite, ampak vsebujejo tudi veliko uporabnih stvari: orožje, oklep, kartuše in artefakte. Poleg tega ima vsak crypter eno od opomb, ki jih je treba zbrati in prenesti na lik v Pripyatu. To vam ne bo samo prineslo dosežka "čuvaja skrivnosti", ampak bo zelo olajšalo nadaljnjo evakuacijo iz tega nevarnega kraja. Skupno so trije skrovi Arrowa, vse te skrivnosti igre "Stalker: Call of the Pripyat" pa se nahajajo znotraj lokacije "Bližina Jupitra". Torej, preden gremo v Pripyat, je bolje iskati ta skrivna mesta. Najdete prvo skrivališče v bagru, ki stoji blizu kamnoloma. V notranjost lahko pridete samo na vejah drevesa, ki rastejo v bližini. Inside, čaka na več kislinskih anomalij in zapletenega nahrbtnika, v njem pa nota Ikla, orožje in strelivo - vse to bo koristno v nadaljnji pustolovščini v igri "Stalker: Call of Pripyat", prehod (skrivnosti), ki smo gaštudij

  Ta skrivališča Arrow

  Da bi rešili naslednjo skrivnost, morate iti v Cementarno. Če se sprehajate po hiši na levi strani in se spuščate v vodo, boste videli majhno nišo s tremi prezračevalnimi prehodi. Znotraj odprte reže boste lahko prešli skozi, povsem se upognite. Tam boste našli prsni koš, v katerem je strelec zapustil drugo skrivališče.
  Tretji vlomilec se nahaja na ozemlju obrata "Jupiter". Na severozahodu od prehoda do svetilnika helikopterja je na strehi stavba s tremi rezervoarji. Pojdite do nje in se spustite po stopnicah v spodnji prostor. V osrednjem delu sobe na desni steni izstopa majhno obrezovanje cevi - to je to mesto in postalo je skrivnost znakovnega značaja igre "Stalker: Call of Pripyat". Najdeni tanki, toda na tej lokaciji še niso odprte vse skrivnosti, zato jih bomo še naprej preučevali.

  Oasis Search

  Večina igralcev se srečuje z določenimi težavami pri izpolnjevanju te naloge. Iskanje vhoda v Oazo ni tako težko, ampak kaj storiti znotraj? Navsezadnje vas bo napačen prehod segmentov s portali neskončno vozil po krogu. Ni tako težko, kot se zdi in z nasvetom lahko odkrijete te skrivnosti "Stalkerja: Call of Pripyat". Ko je prišel v sobo s stebri, je večkrat tekel po sobi in se trudil, da ne bi padel pod že aktivne portale. To bo aktiviralo manjkajoče prehode. Po štirih lokih tečemo med njimi - in odprete vhod v Oazo, kjer želiteartefakt Po tem bo potrebno dostaviti mu Ozersky in prejeti njegovo nagrado.

  Kako priti do eksoskeleta

  To vrsto okrepljenega oklepa v uradni različici igre je mogoče kupiti le. Torej ne pričakujte, da boste našli skrivališče in skrivnosti igre "Stalker: Call of Pripyat". Oklep je kupljen in bo na voljo šele, ko bo vaš lik zaslužil več kot 100 tisoč rubljev in bo prejel dosežek "bogate stranke". Do sedaj ne boste našli nobenega eksoskeleta od katerega koli prodajalca. Glede na to, da je to precej drag nakup, pa tudi zahteva drago popravilo, potrebovali boste veliko denarja, da bi obdržali ta kostum. Obstaja še en precej zanimiv način, ki vam omogoča hitro bogatenje. Če želite to narediti, morate najprej izpolniti nalogo privlačnega poslovanja. To pot od Sicha do Skadovska. Po tem morate dokončati nalogo Beardovega kompasa in temnega podjetja. Hkrati, ne glede na to, ali ste ravnali na strani razbojnikov ali zalezovalcev, bo vsak dan na vaš račun prejel približno tisoč rubljev. Po tem, pojdite v drugo nadstropje ladje in zbudite, dokler ne boste zbrali zahtevanega zneska. Poleg tega vam bo izvedba prizadevanja za čiščenje krvavih krastavcev vsak dan prinesla nekaj paketov kartuš, ki jih je mogoče prodati vsakemu trgovcu in tako zbrati zahtevano količino.
  Ni skrivnost, da so igre serije S. T. A. L. K. E. R že zdavnaj postale kultne in mnogi igralci, ki poznajo osnove programiranja, so ustvarili številne dodatke in modove, ustvarili novost

  Najboljši modali za "Stalker: The Call of Pripyat"

  .mimogrede. Zadnji del serije iger z imenom "Stalker: Call of Pripyat" ni bil izjema. Modna orožja, kot je Weapon Pack 2.0, vam bo omogočila uporabo ogromnega števila različnih vrst orožja, ki niso na voljo v uradni različici igre. Tukaj lahko najdete:
 • 15 vrst pištol;
 • 33 različnih pušk;
 • 9 snajperjev;
 • 3 vrste ročne strojnice;
 • Več novih izboljšav standardnega orožja.
 • Ta sprememba ni spremenila ničesar razen arzenala igre "Stalker: Call of Pripyat". Modna orožja vam pogosto omogočajo raziskovanje izključitvenega območja z novimi pištolami za zakol, ne da bi spremenili okolje ali zgodbo o avanturi. Vendar pa obstajajo tudi taki dodatki, ki bistveno spremenijo vse okoli. O njih bomo nadalje govorili.

  Black Stalker

  Najboljši modali za "Stalker: Call of Pripyat" so enaki temu dodatku, ki je izšel leta 2011. Ni skrivnost, da so bile prve igre serije S. T. A. L. K. E. R veliko bolj zapletene in nevarne kot zadnji del. In veliko hardcore ljudi šteje "Call of Pripyat" preprost in varen "vrtec". Toda s sprostitvijo te spremembe se je vse spremenilo, ker zdaj na vsakem koraku čakate na nevarne mutante in smrtonosne nepravilnosti. Poleg tega je sprememba tudi povečuje število "dvonožnih" nasprotnikov, tako da zdaj Zaton, Yanov in Pripyat - precej nevarno mesto. Čeprav se zasnova igre ni spremenila, se je avantura v "Black Stalkerju" igrala z novimi barvami. Igra je še posebej zahtevna ponoči, saj se s tem, ko je prišla tema, vidnost zmanjša na skorajnič Na splošno, če ste utrujeni od igranja redno različico in želite nekaj bolj zapleteno, vendar brez spreminjanja quests, potem bo ta sprememba vam "vznemirjenje".

  Vizualne spremembe

  Igra "Call of the Pripyat" je izšla leta 2009 in seveda njene grafike močno zaostajajo za trenutnimi realnostmi. Toda zanimanje za pustolovščine v Černobilski coni ne zbledi in nastanejo številne spremembe, ki izboljšajo videz igre, ne da bi povečali glavno ploskev. Eden od teh dodatkov je "Stalker: The Call of the Pripyat - Special Forces". V tej spremembi praktično ne poznate igre, saj zdaj vključuje najboljšo grafiko in igralne pakete, zato je slika prenehala biti "kvadratna" in je postala veliko bolj realistična. Poleg tega v tej spremembi veliko dodatnih izboljšav v obliki novih orožja in oklep. Tudi realizacija uporabe detektorja daje vtis. Te naprave imajo animacijo, ki je nedvomno koristila celotni igri.

  Sleepwalkers

  Če se želite preizkusiti kot razvijalec igre "Stalker: Call of Pripyat" - vam bo način "Gospod Zone" dal takšno priložnost. Tega dodatka ni mogoče vzeti kot polno različico avanture, vendar je zelo koristno za tiste, ki želijo v prehod uvesti nekaj novega ali preizkusiti "moč" ustvarjene spremembe. Možnosti "Gospoda":
 • pospeševanje ali upočasnitev časa igranja;
 • dodajanje kakršnega koli zneska denarja;
 • Izziv za praznino;
 • ​​
 • sprememba vremena;
 • premik na katero koli točko ali lokacijo na zemljevidu;
 • prejemanjeglavni lik vseh vrst orožja, kartuš, predmetov iskanja;
 • dodajanje nepravilnosti;
 • gradnja skladišč ali zgradb.
 • Na splošno, zahvaljujoč tej chiterskoy addon, lahko ustvarite nov mod in preverite njegovo funkcionalnost.

  Nova zgodovina

  Doslej je veliko različnih sprememb, ki dramatično spremenijo celotno zgodbo igre "Stalker: The Call of the Pripyat". "Winter - Deserter" - eden od teh. V tem atmosferskem dodatku bo vaš junak moral doživeti veliko novih dogodivščin. Poleg tega, kot je razvidno iz naslova, bodo vsi ukrepi potekali v zimskem času, zaradi česar bodo neprepoznavni tudi najbolj raziskovani kraji in lokacije. Večje spremembe dodatka:
 • spreminjanje glavne zgodbe;
 • novo vreme: nevihte, snežne nevihte, snežne nevihte;
 • 46 dodatnih nalog;
 • veliko število novih znakov;
 • vidljivost v temi je nič;
 • nova HUD;
 • nove vrste orožja, oklepov, zdravil, pripomočkov itd.
 • možnost namestitve dušilca ​​na katero koli orožje;
 • sprememba opisov vseh subjektov;
 • Naravni pojav je temen;
 • nove skrivnosti in predpomnilniki;
 • modernizacija artefaktov.
 • In to še zdaleč ni popoln seznam vseh posodobitev in izboljšav, ki jih lahko preizkusite v modifikaciji Winter. Na splošno, če ste ljubitelj igre Call of Pripyat, a želite nekaj novega, potem se prepričajte, da poskusite ta dodatek - zadovoljstvo je zagotovljeno.
  Ne pozabite navsezadnje namestiti take vsebine samo iz dokazanih virovProgrami tretjih oseb pogosto vsebujejo viruse in lahko povzročijo nepopravljivo škodo celotnemu sistemu. Če se želite izogniti nepotrebnim težavam, se nato seznanite s spremembami in preberite mnenja drugih igralcev, ki so prenesli ta dodatek. To bo močno zmanjšalo tveganje. Tudi, če nameščate spremembo orožja ali oklepa, preverite, ali je združljiva z vašo različico igre.

  Sorodne publikacije