Kako izvedeti geslo iz pošte "Yandex", če je popolnoma vsakdo pozabil

Včasih se zgodi, da se poskusi prijave na e-poštni račun ne uspejo in da se zavedate, da boste pozabili geslo. Ampak kaj storiti, kako izvedeti geslo iz pošte "Yandex"? Konec koncev, na elektroniko običajno pride potrebna distribucija informacij in je povezana z različnimi računi z drugih mest. Metode, kako izvedeti geslo iz pošte "Yandex", navedene v članku bo pomagalo v 9 od 10.

Kako izvedeti geslo iz Yandex pošte, če ste pozabili?

Obstajata dva zanesljiva načina, ki sta univerzalna za vse storitve. V nadaljevanju bo opisana tretja, druga možnost, ki bo ustrezala situaciji, ko se podatki za prijavo ne shranijo samodejno v brskalniku. O tem, kako najti geslo iz pošte "Yandex", preberite spodaj.


Možnost 1: pregledujemo shranjena gesla v brskalniku Yandex

Zdaj velik del dobro znanih spletnih strani omogoča uporabniku shranjevanje uporabniškega imena in gesla takoj po registraciji in ob vsakem naslednjem vpisu. . To je koristno in potrebno, da ne bi ponovno vnašali podatkov vsakič, in če so pozabljeni, je vedno obstajala priložnost za dostop do računov. V dodatnih možnostih prostega dostopa si lahko ogledate gesla iz pošte in druge prej omenjene informacije. Zaporedno iskanje gesel:
 • Za zagon morate zagnati brskalnik "Yandex" in pojdite na "Nastavitve". Če želite to narediti, kliknite na tri navpične točke v zgornjem desnem kotu, da ga najdetena dnu "Nastavitve" in kliknite nanj.
 • Pomaknite se navzdol po strani in kliknite »Napredne možnosti«.
 • V razdelku »Gesla in obrazci« odprite razdelek »Konfiguriraj gesla«.
 • Odpre okno s seznamom vseh shranjenih gesel za mesta, ki so bila pred tem uspešno shranjena. Vse informacije so prikazane v treh stolpcih. To ime je aktivna povezava na spletno stran, prijavno prijavo (uporabniško ime) in geslo. Gesla, skrita za zvezdicami.


  Za iskanje e-pošte uporabite iskanje. To polje je v zgornjem desnem kotu. Začnite vnašati besedo Yandex in iskanje bo našlo vašo prijavo in geslo iz pošte. Vse, kar ostane, je, da kliknete ikono očesa poleg šifriranega gesla, tako da jo sistem prikaže v obliki znakov in ne kot zvezdic. Torej se lahko prijavite v Yandex. Ta strategija deluje samo, če ste predhodno shranili podatke za prijavo v račun. Vendar ne pozabite, da lahko to stori vsak, ki ima dostop do vašega računalnika.

  Možnost 2: Oglejte si kodo postavke

  Če so informacije shranjene v brskalniku, se sproži samodejno izpolnjevanje. Ko se prijavite, se geslo prikaže v obliki zvezdic ali točk. Če spremenite kodo postavke, lahko geslo prikažete kot znake:
 • V vsakem brskalniku, kjer imate geslo in prijavo, shranite svoj e-poštni račun.
 • Po sprostitvi se odpre zavihek z obrazcem za prijavo. Označite črtotako, da držite levi gumb miške in sledite njej, nato z desno tipko miške kliknite in izberite »Prikaži kodo« (včasih se ta postavka imenuje »Raziščite element«).
 • Nato se odpre konzola, ki vsebuje kodo strani, kjer bo modri del označen s kosom elementa, ki ga želite videti. Pred imenom besede (ime kode elementa) bo zapisano geslo, v vrednosti pa bo geslo zapisano z znaki, ne s pikami, če je omogočena funkcija samodokončanja.
 • Če geslo ni prikazano, zamenjajte besedno geslo z besedilom v tipu vrednosti.
 • Torej, zdaj poznate svoje geslo, ga morate kopirati in ga prilepiti ali si ga zapomniti. Obe zgoraj navedeni metodi sta enaki za vse brskalnike in vrstni red dejanj je vedno enak.

  Obnova kot način za iskanje gesla pri Yandexu

  Na žalost vsi uporabniki ne uporabljajo funkcije samodejnega varčevanja z geslom ali izpolnijo polj za prijavo v svojih računih. Tudi v situaciji, ko je treba iti iz nekoga drugega računalnika, takšne funkcije brskalnika niso na voljo. V tem primeru lahko poskusite obnoviti svoje geslo.
  Najprej se morate poskusiti prijaviti v Yandex na glavni strani brskalnika in vnesti svoje uporabniško ime in geslo. Nato kliknite na element, da se ponovno prikličete geslo. V prikazanem oknu vnesite znake iz slike, captcha. Po tem boste imeli na voljo več načinov, kako ponovno pridobiti dostop do svojega računa.
  Od razpoložljivih možnostiKoda SMS na vaš mobilni telefon ali e-poštni naslov, kot tudi možen odgovor na predhodno določeno vprašanje za kontrolni seznam. Izberite razpoložljivo metodo in sledite navodilom. Zdaj, ko ste v situaciji, ko ste pozabili geslo iz pošte "Yandex", kaj storiti, veste.

  Sorodne publikacije