Carwashes "Kerher": navodila in pregledi

Za voznika je najpomembnejša čistost njegovega železnega konja. Večina voznikov obišče mestne avtomobilske ponore in vsakič tam ostane ne sto rubljev. Medtem ko se drugi ljudje odločijo za nakup avtomobila "Kerher", da ne bi porabili časa za potovanja v prihodnosti in v tem primeru prihranili dovolj denarja. Ta proizvajalec se je izkazal kot zanesljiv in zvest prijatelj vseh voznikov. O avtomobilski pralni blagovni znamki in ta članek bo.

Visokotlačni avtomobilski pralni stroj Kerher

Kerger je nemško podjetje, ki že vrsto let proizvaja gospodinjske in profesionalne avtopralnice. Potrebno je začeti temo te opreme z dejstvom, da obstaja več razredov avtopralnic. Vsaka vrsta je drugačna od druge, ne samo cena, ampak tudi celoten sklop. Poleg tega je razlika v moči opreme: večja je moč, močnejši in bolj vodni curek.

Glavne značilnosti teh strojev bodo obravnavane spodaj. Kako izjemen je ta avto? Opazno je, da zelo olajša celoten proces pranja avtomobila. Ne potrebujete krp ali vedra vode. Potrebna je le povezava z vodo in detergentom. V nasprotnem primeru se ta proces imenuje brezkontaktni. In zakaj? Pranje avtomobilov je posledica visokega tlaka vode. To je na račun njega in odpravlja vse vrste onesnaževanja. Poleg tega voda za pranje avtomobila ni treba segrevati. Grelec je že v avtopralnici. Temperaturo vode lahko izberete neodvisno. Tuditlak vode je reguliran. Zahvaljujoč dodatkom, ki so priloženi kompletu, je mogoče odstraniti umazanijo iz avtomobila, tudi iz najbolj nedostopnih mest.

Tehnične značilnosti avtopralnic "Kerher"

Kaj najprej posveti pozornost pri izbiri stroja? Seveda, njegove značilnosti. Kot je omenjeno zgoraj, obstaja več razredov v Carher Car Cleaner. Priročnik, priložen tej opremi, podrobno opisuje to tehniko.
Torej, katere podrobnosti je treba poiskati v navodilih ali vprašati prodajalca ob nakupu?
 • Tlak. Carwashes "Kerher" so sposobni izdati od sto do sto palic šestdeset. Takšen pritisk, kot pravijo strokovnjaki, zadostuje za izpiranje tudi najtežjega onesnaževanja.
 • Napajalna napetost. Gospodinjski sistemi ne porabijo preveč električne energije. Na primer, čistilec avtomobilov "Kerker K5" porabi le dva kilovata.
 • Produktivnost. Kaj je treba razumeti pod tem izrazom? Učinkovitost avtomobilskih ponorov je tok vode v eni uri. Vsak model je drugačen. Minimalni pretok vode je sedem litrov na minuto, največ pa dvanajst. Ta točka bo koristna za tiste, ki ne želijo zapravljati preveč vode in še naprej plačujejo precej denarja za to.
 • Dokončanje avtopralnic

  Oprema za avtopralnice "Kerher" je opremljena z opremo. Paket je spet odvisen od modela, ki ga je izbral kupec. Natančneje, treba je upoštevati celoten sklop na primeru visokotlačnega čistilca "Kerker K5". O tem je bilo malo višje. Torej, kaj dobi kupec, razennaprava sama? Celoten sklop aparata "Kerher" je naslednji:

 • Ročaj je pritrjen.
 • Čiščenje filtra za vodo.
 • Šoba s peno.
 • Rotacijska krtača za pranje.
 • Cev visokega tlaka 8 metrov.
 • Sistem za serviranje detergenta.
 • Pištola za brezkontaktno pomivalno korito.
 • Tako imenovani vrh šobe.
 • Kot je razvidno, ima ta model brezkontaktnega pomivalnega korita precej bogato opremo. Vendar je treba tudi opozoriti, da je cena za tako zadovoljstvo daleč od majhnih - dvajset tisoč rubljev. Nato bodo upoštevani stroški drugih priljubljenih modelov avtopralnic.

  Navodila za uporabo

  V tem delu izdelka lahko na kratko preberete navodila za uporabo tega aparata. Knjiga je napisana razumljivo in dostopno vsakemu uporabniku v jeziku. Posebno pozornost je treba nameniti temu, kako pravilno delati z avtopralnico. Najprej si je treba zapomniti, da naprave ne morete vklopiti brez vode za več kot dve minuti. Detergent lahko uporabite povsem. Po svoji sestavi so skoraj vsi detergenti enaki. Ko je steklenica priključena na ustrezno cev, lahko nadaljujete z naslednjim korakom. Proizvajalec priporoča uporabo detergenta z umom in ga nanesite na suho površino, ne da bi morali čakati, da se posuši. Nato ga morate splakniti z vodnim curkom. Če med delom potrebujete premor, morate sprostiti ročico pištole in jo popraviti. Na premoru več kot pet minutNaprava mora biti izklopljena. Ko je delo končano, morate iztakniti steklenico s čistilnim sredstvom iz cevi in ​​izklopiti aparat s pritiskom na ustrezno tipko.


  Na kratko je bilo kratko obravnavano, kako delati s Carher Car Wash. Tudi na koncu priročnika je podroben opis možnih okvar in kako jih odpraviti.

  Cena za brezkontaktne trupe "Kerher"

  Kot smo že omenili, so stroški odvisni od celotnega sklopa in tehničnih značilnosti "Kerher". Po branju cenovnih oznak na modelu avtopralnic tega proizvajalca lahko rečemo naslednje. Najcenejši model je Kerker K2. Stroški takšne opreme je 3800 rubljev. Medtem ko je najdražja umivalnik bo stala kupca 56 tisoč rubljev. Za tako vsoto lahko kupite "Kerker K4". Torej, nakup takšne opreme - to ni najcenejši užitek.
  Hkrati pa je super biti samozadosten, še posebej, če je na ulici umazanija, in želim, da je avto vedno čist.

  Razredi avtopralnic

  Kerker avtopralnice imajo več razredov. Vsak od njih se opazno razlikuje od drugega. V tem delu članka bodo na kratko opisane njihove glavne razlike, pa tudi prednosti in slabosti:
 • Tehnologija primarnega razreda. Od svojih partnerjev se razlikujejo po nizki ceni. Še en plus je majhna teža in majhne velikosti. Negativni elementi so na voljo tudi na napravah te ravni. Prvi je nizek tlak. Poleg tega je včasih tako šibko, da sploh ni vredno sanjati o čiščenju težkih onesnaževalcev. Poleg tega je vir brezkontaktnega pranja majhen, tako pogostobolje je ne uporabljati.
 • Tehnika srednjega razreda. Ta vrsta je najbolj priljubljena med vozniki. Sredstva filtrov in črpalk, nameščenih na njih, so precej velika. Tukaj je že pritisk boljši in oprema je širša. Glede na velikost avtopralnic "Kerher" so potem nekoliko večje od avtomobilov prvega razreda. Vendar to nikakor ne zmanjšuje udobja uporabe te vrste opreme.
 • Oprema visokega razreda. Ta vrsta avtomobila je bila odlična za tiste s tremi avtomobili. Poleg tega je pritisk avtomobilske pranje "Kerher" je več kot 160 bar, ki vam omogoča, da izbrišete celo največjo kontaminacijo iz popolnoma katere koli površine.
 • Zato so tehnični vidiki v celoti raziskani. Zdaj se lahko seznanite z mnenjem avtomobilistov o izdelkih podjetja "Kerher".

  Pregledi lastnikov mini avtopralnic

  V bistvu so vozniki razdeljeni na dva tabora. Nekateri menijo, da je bila uporaba avtomobila zelo učinkovit način za prihranek denarja. Poleg tega lahko pridobitev bistveno prihranite čas. Kakovost avtopralnic ocenjujejo tudi vozniki na višji ravni. Če je čas za zamenjavo filtrov, uporabite napravo izključno za njen namen, nato pa bo naprava delovala dovolj dolgo. Vzdrževanje opreme ni problem.
  Filtri se zelo enostavno spreminjajo in celoten postopek se postopoma poslika v navodilih za uporabo. Samo v nekaj primerih je bilo treba popraviti Kerher, vendar tudi ni bilo težav. Pri strojih v garanciji proizvajalec v celoti in v celoti prevzame vse stroške zase.

  Negativni odzivi

  Drugi motoristi menijo, da je nakup pralnega avtomata "Kerher" izjemno nedonosen. Visoka poraba električne energije in vode povzroča velike stroške komunalnih storitev. Menijo, da je ceneje iti na specializirano avtopralnico. Z eno besedo, glavni razlog za nezadovoljstvo z nasprotniki takšnih naprav je cena za Kerker in stroški javnih služb. Po eni strani jih je mogoče razumeti. Pomembno je omeniti, da gre za najmanj sedem litrov v minuti, ta količina pa ni majhna. V večji meri bodo zmagali tisti, ki imajo svoje vodnjake.

  Povzetek

  Končni rezultat je mogoče povzeti na naslednji način. "Kerher" - zanesljivi in ​​kakovostni stroji. Zahvaljujoč cenam za to opremo, bo lahko kupil absolutno vsakogar. Ko je pravilno servisirana, tehnika dobro deluje. Velik paket komponent, odlične lastnosti omogočajo enostavno in prijetno uporabo tega avtomobila. Nakup take naprave, oseba prejme ne samo čisto avto, ampak tudi prihranek denarja in časa.
  Torej je cena nekaterih modelov precej visoka, vendar bo Kerker postopoma plačal, kar je potrdila več kot ena generacija uporabnikov. Nemška proizvodnja, kot tudi vrednost za denar, kar pomeni, da je pranje avtomobila odličen nakup za vse motoriste. Kljub temu, kupi to napravo ali ne, odloči kupca.

  Sorodne publikacije