Kaj je povabilo?

V zadnjem času se pojavlja pojav SMM. Zdaj je veliko usposabljanj. Vsi si prizadevajo učiti ljudi za promocijo svojega poslovanja na socialnih omrežjih. Povabilo je sestavni del tega procesa. Zahvaljujoč mu lahko obvestite uporabnike VKontakte o novih podjetjih, storitvah ali dogodkih.

Kaj je to?

Če poznate angleščino, razumete, da je povabilo prevedeno kot "povabilo". V našem primeru takšno orodje ne omogoča samo nekomu povabiti nekje, ampak je glavni način privabljanja CA.Sama funkcija soc. omrežje ni novo. Pojavila se je od nastanka "Vkontakte". Pred tem ni imela tako velike komercialne obremenitve. To je bila nekakšna virtualna vabila za prijatelje. Vprašanje VC služi kot neke vrste predstavitev. Ko oblikujete svojo skupnost, v njem ni udeležencev. Povabiti morate ljudi, naj ga izpolnijo. Tako se začne distribucija povabil. Prijatelji prejemajo vabila in jih sprejmejo in postanejo člani skupine ali pa jih zavrnejo. Z razvojem te socialne mreže je postalo jasno, da je to orodje enostavno uporabljati v SMM. Zbirate lahko publiko:
 • skupine;
 • Publikacije;
 • dogodki.
 • Načini

  Vprašanje v VContextu je mogoče izvesti na tri načine:
 • Dodaj prijateljem in po povabilu v skupino.
 • Nakup računa in pošiljanje iz njega.
 • Pošiljanje vabil iz skupin, dogodkov in javnih mest.
 • Obstaja tudi standardnamožnost, ki uporablja povabite prijatelje iz glavne strani skupine. V tem primeru lahko največje povečanje znaša do 200 ljudi. Če je ta možnost primerna za standardni račun, potem za podjetje to zagotovo ne bo delovalo.


  Dodaj med prijatelje

  Torej je prva možnost precej draga, vendar brezplačna. Najprej morate dodati prijatelje, za katere menite, da lahko naredijo vaše ciljno občinstvo. Po povabilu k skupnosti. Težava pri tej metodi je, da bo moral sam proces porabiti veliko časa. Morate spremljati omejeno število prijateljev in iskati ustrezne udeležence. Učinkovitost te metode bo odvisna od dobro opredeljenega ciljnega občinstva. Ustvariti morate portret člana vaše skupine. Uporabite lahko standardno socialno iskanje, da bi našli prave ljudi. omrežje ali namestite program razčlenjevanja. Druga kompleksnost te metode je njeno aktivno uvajanje. Prvič, ne morete preseči omejitev - 40 prijateljev. Drugič, zapis mora biti živ, zato se mora obnašati in komunicirati z drugimi. Tretjič, povabiti nove prijatelje v skupino potrebujemo le nekaj dni.

  Nakup računa

  Inwating je instrument, ki lahko zahteva, da vlagate. Takšne strani bo stalo poceni - do 20 rubljev. Ampak tukaj morate slediti nekaj stvari:
 • Račun lahko uporablja njegov prejšnji lastnik.
 • Več kot polovica strani je osumljenih in mordapotrebujete potrditev s telefonsko številko.
 • Praktično je nemogoče izbrati ciljno publiko med že obstoječimi prijatelji.
 • Vsi kupljeni računi ne bodo lahko dodani upravi skupnosti. To bo povzročilo sum moderatorjev.
 • Po eni strani vam veliko denarja ne bo vzelo te metode, po drugi strani pa jo lahko uporabite le v primeru številnih tem. Na primer, idealno bo, če imate informativne založnike novic ali humorno skupino. To je taka tema, ki lahko privlači vsakogar.
  Ta pristop je zelo primeren za regionalno promocijo nekaterih storitev. Glavna stvar -, da poberem dobre račune, ki kažejo kraj bivanja in z veliko prijatelji.

  Učinkovitost

  Zadnja metoda je povabilo iz skupine v skupino. Ta možnost je verjetno najbolj učinkovita. Lahko pripelje vašo javnost na tisoče aktivnih članov na dan. Toda to bo treba storiti. Če želite poslati vabila, morate poiskati skupine s podobnimi temami ali podružničnimi publikacijami. Neposredni konkurenti vam zagotovo ne bodo pomagali, vendar se bodo kolegi s podobno temo verjetno strinjali. Ampak, da je vse šlo gladko, bodo morali plačati. Potrebno je razumeti, da veliko ljudi, ki iščejo odgovor na vprašanje, kako povabiti VKontakte, ima veliko. Toda tisti, ki lahko pomagajo - včasih manj. Zato obstaja nekakšna konkurenca in zato visoki stroški oglaševanja.
  Najprej morate najti ustrezno skupino, ki se strinja, da vam bo pomagala. Običajno je možnost 1 do 20. Mimogrede, skoraj povsod so stroški
 • Cena za celotno število povabljenih.
 • Cena na tisoč povabljenih.
 • Delo čez noč.
 • Koristi

  Kot vse skupaj ima takšno orodje svoje prednosti in slabosti. Med ugodnostmi je tudi dejstvo, da vabilo omogoča delo s ciljnim občinstvom in s tem povečanje pretvorbe storitve ali izdelka. Obstaja možnost za izbiro CA za nekatera merila: nastavite lahko spol, starost ali umestitev. Aktivno skupnost lahko enostavno povabite tudi prek vabil. Če je nekdo nezanimiv, bo povabilo preprosto zavrnil. Drugi se bodo nujno pridružili skupini in lahko postanejo aktivni udeleženci.
  In končno, to je zelo učinkovit način za napredovanje, saj je mogoče znatno povečanje v enem dnevu.

  Slabosti

  Vabilo je nevarno. Prvič, ima svoje omejitve. En uporabnik lahko na primer pošlje vabila 40 uporabnikom v 8 urah. To pomeni, da je za to mejo bolje slediti in ga ne preseči. Drugič, če skupina prenaša preveč aktivne invat, boste morda prepovedani. V ta namen je zaželeno, da se uporabijo osnovni varnostni ukrepi.
  Kljub temu orodje SMM ni povsem zakonito, zato ga je mogoče kaznovati za njegovo uporabo. Vse vaše delo lahko zlahka pade.

  Kaj naj vem?

  Torej, ko razumemo, kako narediti povabilo, se moramo še vedno ukvarjati z nekaterimi podrobnostmi. Ne pozabite, da lahko napadeta le skrbnik. Navaden uporabniksamo "pripoveduje prijateljem" o skupnosti. Za množično pošiljanje potrebujete lastne pravice. Če boste torej uporabljali storitve pro-matematičnih publikacij, boste morali dati dostop upravi. Obstaja različica poenostavljenih vabil. To je najpogosteje uporabljena metoda za dogodke. Na primer, vi ste skupina, ki nudi določene storitve in vodi uvodno lekcijo. Ustvarite lahko poenostavljeno povabilo za člane skupine na temo dogodka. Pomembno je razumeti, da je pošiljanje lahko od javnosti ali od določene osebe. Sledite temu.

  Pomožna programska oprema

  Programi vstavljanja lahko uporabnike vključijo v skupine in dogodke. Zadnja različica je pogostejša, ker se izvaja prek povabila. Inviter je programska oprema, katere glavni namen je pošiljanje vabil na dogodke. Ima preprost, funkcionalen in razumljiv vmesnik. Hitra hitrost, obstajajo možnosti za nastavitev ciljanja. Vgrajen program in priljubljen anti-captcha. Povabilo je plačano, vendar ga lahko prvih 3 dni brezplačno preizkusite.
  Skupino lahko imenujemo z uporabo VkInviter. Ta storitev je opremljena s preprostimi in razumljivimi nastavitvami. Zahvaljujoč programu lahko uporabnike razčlenite, dodate in povabite. Te tri osnovne funkcije bodo na voljo za enkratno plačilo v višini $ 35. Obstaja veliko podobnih storitev. Dovolj je, da si sami izberete udobno in preprosto. Potem ne oklevajte, da bi porabili denar za njegov nakup.

  Sorodne publikacije