Axe Kata: opis igre, skrivnosti prehoda

Po četrtem delu je minilo dvesto let. Skyrim je pokrajina imperija, ki se nahaja na celini pod imenom Tamriel. V tem času Imperialna legija začne vojno z napadalnimi letali. Alduin je velik zmaj črne barve, nazaj. Predvideno je, da bo uničil ves svet. Znak - Zmaj, to ni navaden smrtnik, ima zmajevo dušo in svojo moč.

Opis orožja

Sekira je edinstvena, saj nobeno drugo orožje ne spominja na njegovo obliko in obliko. Sestavljen je iz dolgega lesenega ročaja in enostranskega težkega železa. Najdaljše orožje v igri. Ne more se posodobiti na brusu, vendar je lahko šarmanten.

Začetek

V Skyrimu se začne vstajanje in verjame se, da je vaš lik vpleten v ta dogodek. Torej je lik med zaporniki in vsi so poslani Heleni, da jih tam usmrtijo. In tukaj je mačka s sekiro (slika spodaj).


Ko je vaš junak pripeljan tja, boste dobili urednika, lahko prilagodite videz vašega lika. Na voljo je 10 dirk, vsaka ima lastnosti, videz, bonuse. 9 dirk ima edinstveno uroko (Orci nimajo v lasti). Ko ustvarite junaka, vam bo urok na voljo. Priporočljivo je, da igralci uporabljajo latinico za pisanje imena znaka. Nato boste gledali, kako se zaporniki izvršujejo, prav tako pa morate biti tudi usmrčeni. Ampak tukaj pride Alduin, ki napade mesto. Ustvari grozno paniko, požare in uničenje povsod. Iz tegalahko prevzamete nadzor nad likom v svojih rokah. Tu je zelo pomemben kompas.

Kompas

Vidite ga na vrhu zaslona. Poleg tega še vedno obstaja oznaka, ki vam bo pokazal smer. Enake oznake so nad NPS, ki morajo nujno govoriti ali jim slediti, da opravijo iskanje. Oznaka prikazuje kraj, kjer morate iti na zemljevid. Zemljevid bo imel samo eno nalogo, enako kot pri kompasu. Če odprete dnevnik, lahko izberete drugo opravilo. Priporočljivo je, da ga natančno preberete. Prav tako lahko označite marker in nekaj zanimivih točk.


Vmesnik

Poleg kompasa lahko v vmesniku vidite tudi ime nasprotnika, lestvico, ki prikazuje zdravje. Tretja točka vmesnika je pogled. 4 so roke, imajo nekaj orožja, pa tudi razpoložljive uroke. V petem odstavku bodo nekatere postavke ali uroki na voljo, če jih dodate v Priljubljene. Če imate lok, potem šesti odstavek prikazuje, koliko puščic imate. 7 - dajatev. To je, če imate predmet, ki je fasciniran. V osmi točki mane. V deveti - lestvica zdravja, v desetem - zaloge sil.

Svoboda!

Pravzaprav je to vaše prvo iskanje v Skyrimu.
Zato so se uporniki bratov Buri uprli v mesto, zato je bilo ujetih več ljudi. V vagonu ste z enim od upornikov, Ralofom, njihovim voditeljem, Ulfricem Bureistnikom. Sestavni deli vam razlagajo - sprejeti ste bili kot upornik. Generalni Tuli, ki je guverner Skyrima, spremlja vizum. Obtožuje Dwarfa, da je poskušal prevzeti oblast,Začel je vojno proti cesarstvu in kralj je umrl. Čeprav obstaja seznam ljudi, ki so bili obsojeni in vaše ime ni tam, pa se šteje, da ste tudi vi upornik, prav tako pa morate biti usmrčeni. Vendar Alduin prispe. To je zelo velik črni zmaj, in v starodavni legendi je rečeno, da bi se, če bi se pojavil, celoten svet končal. Na njem je vidna - takšna pošast, sposobna na veliko stvari!
Zmaj začne kričati, ljudje pa panike. Ko prideš na svoje čute, moraš najti pot do svobode. Tukaj lahko že vidite marker in kompas. Ralof bo šel na opazovalno stolpico, slediti mu morate. Potem se moraš povzpeti po stopnicah, a zmaj bo spet jokal, potem pa se bo prehod zrušil. Morate skočiti v odmor, in boste padli v konobo. Obstaja tudi legionar Hadwar, ki je bil usmrčen in pregledal seznam. Sledite mu, on bo dal veliko nasvetov. Potem boste videli bitko, ko se bo general Tuli in njegove enote borili z zmajem, toda general se odloči umakniti. Pojdi na obrobje, glej Ralfa. Hadwar se bo prepiral z njim. Videli boste dva markerja nad glavami znakov. Sedaj moraš izbrati, kdo greš.
 • Če je vaša izbira upornik, bodo imperiali vaši sovražniki in ne boste imeli veliko izbire oklepov.
 • Če izberete cesarsko, bodo postali vaši zavezniki, boste lahko izbrali več oklepov, orožja, bodo založeni za kovačnico.
 • Akhtar

  On je vodja zapora v gradu. Ne zamenjajte ga z Atarjem ali Akhatom. Atar je plačanec iz rudnika Suanawah v mestu Kartwasten.Akhat je suženj, ki živi v jami Yakanilith.
  Akhtar je močan bojevniški bojevnik, ki je specializiran za dvoročno orožje, blok in težko oklep.
 • Akhtar ne more dati zadatka "Ubiti vodje gangstera", če je že aktiven iz druge NPC, čeprav je v povsem drugačni obremenitvi. Vaš lik mora dokončati to iskanje.
 • Če je Akhtar ubit, njegovega oklepaja in edinstvenega bodala ni mogoče vzeti. Vendar pa je mogoče doseči njegovo edinstveno os.
 • Če mu podarite lok, bo uporabil orožje v boju proti sovražnikom na daljavo, vendar se pogosto ne bo vrnil v boj.
 • Akhtar je v hiši Jaile. Najboljši način, da ga izvlečete je, da greste v hišo Jailie po polnoči, potem pa se odpravite in se prikradejo. To ga bo prisililo, da gre naslednje jutro, vendar se bo to štelo za zločin.
 • Želim sekiro!

  Na Skyrimu lahko sekiro dobi kata, za to obstaja 5 načinov. Na kratko jih bomo opisali:
 • Treba je počakati na kazen izdajalca. Hkrati pa je pomembno, da se nekdo nekje loči. Potem morate napadati Akhtarja. Vendar pa obstaja nianse. Sekica mora nujno biti za Akhtarjevimi rameni, ne v njegovih rokah. Če jo napadete, ko je sekira v vaših rokah, potem ne boste pobirali orožja s tal in tudi ne boste našli inventarja.
 • Akhtar ima določeno iskanje, po katerem lahko ne dobite samo sekiro, temveč tudi Akhtar, da prevzame partnerje. Priporočljivo je, da se potegnete, saj je Akhtar zelo močan in vam lahko prinese precej vredno pomoč.
 • Pojdite v mračni grad in ga najdite tamZapor ali najdi hišo Jaile (nocoj samo tja). Kat mora spati. Lahko mu ukradeš sekiro.
 • Vnesite določeno kombinacijo črk in številk ali prenesite modem Skyrim za sekiro kate. Vendar pa je uporaba mods je precej resno, saj tudi razvijalci ne more zagotoviti stabilno igro, dobro, in moda je večinoma, ki jih ljubitelji.
 • Napadite Akhtarja s krikom, da orožje pade iz njegovih rok. Izvlecite sekiro in jo vstavite v katerokoli režo. Daj drugo orožje, predaj se kazenskemu pregonu in plačaj. Odstranite sekiro, ko ste sproščeni.
 • Mod

  V konzoli lahko vnesete določene ukaze, v bistvu so potrebni za odpravo in zaznavanje napak. Treba je opozoriti, da je konzolo mogoče poklicati le, če igrate na osebnem računalniku. Če želite prikazati konzolo, morate pritisniti gumb ~. Tako lahko dobite napitke, amulete, učbenike, ključe in tako naprej.

  Če želite doseči sekiro kate, morate vnesti naslednje: player.additem 000BE25E #. V tem primeru mora biti namesto znaka mreže številka, ničel ne more biti določena in lahko pišete z majhnimi črkami.

  Quest Akhtar

  Torej ste našli Akhtarja, po katerem ga vprašate, kaj ga moti. Povedal vam je zgodbo - naredili so ga za storilca, ki je vodja lokalne tolpe, imenovane "črna kri". Da mu ne bi pokvaril ugled, je Akhtar vsem povedal, da je storilec umrl na zaslišanju. Toda ta prijatelj se lahko zdi živ in popolnoma nedotaknjen, zato ga mora Akhtar ubiti. S tem se strinjate in potem z vamibi morala iti v jamo, imenovano "zlomljeno veslo."
  To je banda, ki je napadla ladjo in zbrati vse od njih plen. Treba je opozoriti, da je sovražnik močan in težko najti člane banda, se morajo soočiti nekaj podobnega tetovažo. Izkušeni igralci svetujemo, da Duriti ne, ker če pridejo razbojniki premagati kup, da ne odvrne. Zato je priporočljivo, da jih ubijejo enega po enega, je bolje uporabiti lok. Mimogrede, je pomembno, da bi ubil vse banditi. Ko ste ubili kapitana in vse thugs iti nazaj in pogled Soltyud Akhtar. Bil je eden od treh lokacijah: doma, v vojašnici, v ječo. Moral bi mu povedal, da so vsi razbojniki ubili, in on vam bo dal nagrado - 1000 kovancev. Potem ga lahko vzamete s tovariši, ki pravijo, da potrebujete pomoč. Ko se strinja, da lahko delijo stvari z njim, pri čemer je njegovo orožje. V "Skayrym" sekira je največje orožje za lik v igri.
  To je v vsakem smislu, prvič, da je res največji vseh razpoložljivih točk za orožje. Drugič, da ima dovolj škode v velikem obsegu. Oh, in tretjič, da je najdaljše roke, ker "Skayryme", tako kot v življenju, stvari razčleniti, vendar se sekira lahko deluje dovolj dolgo.

  Sorodne publikacije