Kako najti "iphone" iz računalnika: Poiščite lokacijo naprave

Včasih imajo lastniki Apple vprašanja o tem, kako najti "iphone" iz računalnika. Ali obstajajo pripomočki in programi, ki vam bodo pomagali uresničiti načrt? Navsezadnje Apple zagotavlja dovolj zaščite za svoje izdelke. Ukvarjali se bomo s tem vprašanjem. Vsakdo lahko brez težav vidi položaj svoje "jabolčne" naprave v računalniku. Šele pred tem bo treba aktivirati eno zelo uporabno funkcijo.

"Najdi moj iPhone": Aktiviranje

To je funkcija, imenovana "Najdi moj iPhone". Brez tega je zelo težko uresničiti načrt. Lahko rečemo, da ni zagotovila, da boste lahko videli položaj naprave na osebnem računalniku.


Za iskanje "iphone" iz računalnika mora uporabnik najprej izvesti naslednje ukrepe na svoji napravi:
 • Odprite glavni meni na iPhoneu.
 • Pojdite na "Nastavitve" - ​​iCloud.
 • Pomikajte se po meniju, da poiščete iPhone.
 • Stikalo preklopite v stanje "Omogoči". Če je vse narejeno pravilno, se bo poleg drsnika pojavila zelena lučka.
 • To je vse. Zdaj bo iskanje mobilne naprave veliko lažje, kot se zdi. Dovoljeno je, da to storite iz katere koli naprave, podpira dostop do interneta in zagon brskalnikov.

  Detekcija

  Po izvedenih manipulacijah poiščite »iPhone« iz računalnika brez velikega napora in napetosti. Vse, kar potrebuje oseba, dostop do interneta in nekaj minut prostega časa.
  Iskanje iPhoneov je naslednje:
 • Odprite v brskalniku iCloud.com.
 • Prijavite se s svojim AppleID. Brez nje uresničitev naloge ni vzpostavljena.
 • Kliknite ikono "Najdi iPhone".
 • Na vrhu okna, ki se pojavi, izberite želeno napravo. Ta točka je pomembna za tiste, ki imajo več Apple naprav, priključenih na AppleID.
 • Še vedno je treba preučiti interaktivni zemljevid, ki se prikaže na zaslonu monitorja. Tako lahko ugotovimo, kje je mobilni telefon.


  Značilnosti dela s storitvijo

  "Poišči" iphone "iz računalnika, ki teče brez težav, ker je vgrajen v oblak storitev iCloud, ima nekatere funkcije, na primer lastnik naprave bo mogoče določiti način kraje po odkrivanju iPhone.V tem primeru bo telefon blokiran, ne bo deloval s tretjo osebo.Poleg tega, ko se rezultati izpisa bodo upoštevali samo obdobje, ko je bil iPhone priključen na omrežje.Z drugimi besedami, kartica bo videti ali zadnji položaj naprave, ko zapustite medmrežje em ali trenutni položaj. Če želite, lahko vsak lastnik "jabolko" devaysa lahko na daljavo format podatkov. Naj bo predlagal uporabo iste "Poišči iPhone".

  "Kraja" in oblikovanje podatkov

  Najdi "iPhone 5" iz računalnika je veliko lažje, kot se zdi. Če je naprava ukradena, lahko aktivirate način kraje in celo izbrišete vse podatke na napravi. Kako se to naredi? Po odkrivanju položaja pripomočka, ki ga potrebujete:
 • Izberite v zgornjem meniju "način" izgine ".
 • Nastavite sporočilo, ki ga bo tat videl.
 • Kliknite "Finish".
 • Kliknite gumb "Izbriši iPhone".
 • Dogovoriti se o prihodnjih spremembah. Po potrebi vnesite podatke iz vprašalnika AppleID.
 • Kliknite gumb "Finish".
 • Pomembno je, da se pozornost posveti dejstvu, da po oblikovanju naprave najdejo na predlagani način, da ne bo več uspelo. Zato je priporočljivo, da preprosto vklopite način "Kraja".

  Brez funkcije "Najdi"

  Kako najti "iPhone" na računalniku? Odgovor na to vprašanje ne bo prinesel nobenih skrbi. Vendar pa je preprosto uganiti, sprejem deluje samo z vklopljeno funkcijo »Najdi iPhone«. Vsi uporabniki ga ne aktivirajo vnaprej. In ta pojav povzroča veliko težav pri kraji naprave. Glavni problem je, da je iskanje "iphone" iz računalnika brez omenjene funkcije skoraj nemogoče. Uporabniki pravijo, da ni 100-odstotno preverjenih metod, ki bi lahko nakazovale lokacijo telefona ali tabličnega računalnika Apple. Zato bo treba ukrepati nestandardno. In ne dejstvo, da pride do uresničitve načrta v življenju.

  V skladu z IMEI

  nekateri trdijo, da je "iPhone" iz računalnika mogoče najti na naslovu IMEI naprave. Običajno je bilo potrebno preklopiti na posebno storitev in vnesti ustrezne podatke o telefonu. To imenovanje je pomagalo tistim, ki so zanemarili možnost »Najdi iPhone«. Ustrezno storitev je ponudil Apple. Toda pred kratkim, tak način določanja položaja "jabolko" gadgets prenehal delovati. Apple ga je zavrnil. Toda programerji so postalinapišite programe, ki naj bi jih po IMEI-številki omogočili, da vidite, kje se nahaja ena ali druga naprava. Na žalost, če verjamete v povratne informacije, potem je vse to samo trik, da prevarate denar od zaupanja vrednih uporabnikov.

  Zaključek

  Ugotovili smo, kako poiskati "iphone" iz računalnika. To je možno s 100-odstotno verjetnostjo, da bodo to lahko storili le tisti, ki so aktivirali možnost »Poišči iPhone« v oblaku »AikKloud«. Zelo priporočljivo je, da to funkcijo omogočite takoj po pooblastitvi s programom AppleID. Na podoben način ga odklopi. Ampak, če boste morda morali določiti lokacijo naprave, je bolje, da aktivirate omenjeno priložnost in pozabite na težave!

  Sorodne publikacije