Napaka pri uporabi napake (napaka obremenitve aplikacije 5: 0000065434): Kako odpraviti težavo v Steam?

Običajno se napake Application Load Error 5: 0000065434 pojavijo pri zagonu aplikacij za igre izključno z delovanjem odjemalca Steam, ki je odgovoren za dostop do platforme univerzalne igre z istim imenom. Opozoriti je treba, da je ta neuspeh ena najpogostejših, a kako jo odpraviti, ne vsi igralci vedo. Poskusimo ugotoviti, kaj storiti.

Razlogi za napako Application Load Error 0000065434

Če bi rekli, da je bila neuspeh delovanja aplikacije za odjemalce iger, je to precej težko naenkrat. Toda z visoko stopnjo verjetnosti kot vzroka napake večina strokovnjakov pravi naslednje:
 • prenatrpanost predpomnilnika programa;
 • nepravilna namestitev zagonskih pravic;
 • nepravilno zlo (če obstaja);
 • težave z namestitvijo odjemalca za igre na srečo;
 • Vpliv virusov.
 • Napaka obremenitve aplikacije: Najlažja metoda

  V zvezi s situacijo, včasih (in, mimogrede, je pogosto precej banalno ponovni zagon računalnika (nekaterim svetujemo, da trikrat zapored ponovite zagon), ker je težava lahko je sestavljen iz kratkotrajnih napak v samem operacijskem sistemu, če je zaradi aktiviranja nekaterih procesov prišlo do konflikta z nameščenim odjemalcem Steam ali opremo, ki se obračajo, ko poskušate naložiti platformo za igro. Najenostavnejša tehnika ne deluje vedno, vendar je težava nekoliko globljaDokazane in najučinkovitejše metode za odpravljanje napak v aplikacijski napaki so popolno čiščenje predpomnilnika programa. Hkrati se pogosto uporablja za brisanje celotne mape in ne le za komponente, ki so v njej vgrajene.


  Po navadi je imenik predpomnilnika imenovan appcache in se nahaja v mapi Program Files (x86) v glavnem imeniku samega odjemalca programa Steam. Vendar morate pred čiščenjem odjaviti račun Steam v odjemalskem programu in šele nato izbrisati imenik. Po tem boste morali ponovno vnesti ustvarjeno registracijo.

  Nastavitev načina združljivosti

  Pogosto je napaka aplikacije posledica dejstva, da nameščeni odjemalec teče brez ustreznih dovoljenj ali nameščena aplikacija ni namenjena uporabi v novih različicah sistema Windows (če je nameščen stari odjemalec). V prvem primeru je potrebno program zagnati v imenu skrbnika. Da ne bi izvedli takih dejanj vsakič, je bolje, da takoj preverite lastnosti izvršljive datoteke ali njenega bližnjice poleg začetne točke z ustreznimi pravicami.

  V drugem primeru se napaka aplikacije odpravi z nastavitvijo načina združljivosti na prejšnje operacijske sisteme Windows (na primer, različica XP s tretjim servisnim paketom).

  Pravilen vdor

  Nekateri igralci računalniških iger uporabljajo napačne različice iger, ko dostopajo do platforme, ki niso nameščene prek Steama, temveč kot programska oprema tretjih oseb. Zakaj se to dogaja? Ker je igra prisotnav imeniku glavne platforme se preveri s pomočjo Steam-a in hkrati ostane aktiven igralni igralec (privzeto je naložen z operacijskim sistemom). Rešitev je, da zapustite program odjemalca in dokončate njegov proces v upravitelju opravil.
  Po tem, lahko namestite zlomljeno igro in postavite mapo ali datoteke "chatter" z nadomestno vsebino neposredno v imenik, ki ste ga določili med namestitvenim postopkom. Zato je treba opozoriti, da so taka dejanja z vidika varstva pravic intelektualne lastnine nezakonita.

  Ponovna namestitev odjemalca iger

  Če se uporablja uradna odjemalec, ko pa prenesete igro iz platforme, še vedno naletite na napako aplikacije, poskusite odstraniti nameščeno aplikacijo in jo znova namestite tako, da prenesete namestitveno datoteko neposredno iz uradne strani. Oddelka programa in komponente ne uporabljajte za odstranitev odjemalca. Najbolje je prositi za pomoč pri odstranjevanju, med katerimi je eden najmočnejših imenovan iObit Uinstaller.

  Preverjanje računalnika za viruse

  Nazadnje, v primeru sesutja z napako aplikacije pri nalaganju iger na platformo Steam, ko se prijava izvede z uporabo odjemalskega programa, virusnih učinkov, povezanih z onemogočanjem dela in glavne aplikacije in zaklepanja, ni mogoče izključiti dostop do interneta na različnih ravneh. V tem primeru bo edina veljavna odločitev popolno preverjanje računalniškega sistema za prisotnost virusnih groženj s prenosnimi skenerji vzorca dr. Web CureIt!ali KVRT. Kot dodatno orodje lahko uporabite tudi majhen pripomoček AdwCleaner, ki najbolje obravnava različne vrste oglaševalskih virusov.

  Če groženj, ki jih ta sredstva odkrijejo, ni mogoče nevtralizirati, napišite Kaspersky Rescue Disk v izmenljivi medij, ga zaženite pred začetkom operacijskega sistema Windows in izvedite globoko skeniranje z označevanjem vsega na seznamu objektov, ki se preverjajo in lokacij.

  Kaj storiti, če nič ne pomaga?

  Če nobena od predlaganih metod ne ostane, se obrnite na podporno skupino z uporabo obrazca za povratne informacije. Lahko se zgodi, da bodo strokovnjaki, ki oskrbujejo platformo za igre na srečo Steam, izdali svoja priporočila za odpravo situacije na podlagi opisane težave.

  Sorodne publikacije