Kje najti prevozov v prosti plovbi "Stalker: Call of Pripyat" in kako zaposliti lik v ekipo

Prehod "Stalker: Call of Pripyat" ne moremo imenovati enostavno. Obstaja veliko nasprotnikov, poleg tega za večino nalog ni nobene oznake na igri. V tem majhnem pripomočku boste izvedeli, kje lahko najdete Welter v "Stalker: Call of Pripyat", prav tako pa bomo delili skrivnosti prenosa nekaterih nalog.

Kdo je veriga

Pri prenosu zgodbe o misiji igre pred odhodom v Pripyat mora vaš junak zbrati ekipo izkušenih borcev, ki vas bodo spremljali v nevarnih tunelih nadvoza. Eden od teh spremljevalcev in bo postal poveljnik preživel monolitne lažne. Kje najti lik v Stalkerju: Call of Pripyat in kako ga spraviti v ekipo, se boste še naprej učili.


Zberite prostovoljce

Pojdite v Zuluso, ki živi v stolpu severovzhodno od podnožja zalezovalcev. Po dolgem pogovoru in pitju nekaj steklenic vodke se bo lik strinjal, da organizira skupino. Toda za ta namen je treba najti prostovoljce in jih poslati na Zulušo. Če želite iti v Pripyat z vami, ne tvegate vsi. V prostovoljca lahko zaposlite vse tri znake:
 • Vano. Najdete ga v kotu bara na postaji "Yaniv". Da bi rekrutirali lik, boste morali plačati razbojnike in kupiti zaščitno obleko. V celoti, boste morali plačati 12 tisoč rubljev. Če hočeš rešiti, ubij razbojnike v taboru. Vendar ne pozabite, da jih je tam ducat ducat. Poleg tegaprelom bo vas razbremenil dosežka "Diplomata".
 • Sokolov. Preživeli vojaški rezident živi v bunkerju znanstvenikov. Da bi ga dobili kot borec, dokončajte nalogo "Vzorec vegetacije" iz Ozerskega. Če želite to narediti, pojdite na nepravilnost, ki se nahaja jugovzhodno od bunkerja, in vzemite artefakt Kvitka. Dajte predmet Ozersky in odpeljite Sokolova na Zuluso.
 • Veriga. Ta lik živi na majhnem mostu na jugu od "Magnusa". Da bi ga lahko zaposlili v enoti, je treba monolite "prilagoditi" dolžnosti ali svobodi. In bilo bi dobro, če bi si že pridobil zaupanje ene od teh frakcij, preden je našel Trunk in Stalker: The Call of Pripyat. Potem je vse, kar potrebujete za iskanje, pogovor z Lokijem ali Shulgom.
 • Če ne postanete vaša skupina, se pripravite na nove izzive in dogodivščine, saj jih bo še vedno veliko. Lažje je doseči lokacijo "dolga". O tem, kako to storiti, bomo razpravljali v naslednjem poglavju.


  Študijske nepravilnosti

  Če želite pridobiti zaupanje skupine "Borg", pojdite k bunkerju k znanstvenikom in se pogovorite z Hermanom. Dal vam bo nalogo "raziskovati nepravilnosti". Če želite iskati, namestite skenerje v bližini anomalij:
 • Bitumen.
 • Gladka.
 • Betonska kopel.
 • Pepel.
 • Električna anomalija na parkirišču.
 • Nato poiščite skupino Poplar za meritve aktivnosti. Ne pozabite, da vas bodo napadli meso, divji prašiči in zombiji. Torej vzemite puško s seboj. Po tem se vrnite v Herman in dobite novo službodejavnosti “. Če želite to narediti, vzemite detektor "Svarog" in pojdite na lokacijo hladilnega stolpa. Tukaj boste našli pregledno področje, ki ga potrebujete za študij. Prinesite ga na optični bralnik in po nekaj sekundah od nepravilnosti bodo trupla mrtvih storilcev padla. Z truplom generala Tachena vzemite CCP in ga odpeljite v Shulzi. Sedaj bo vodja skupine "Borg" pristal na monolit. Preostanek je, da se rekrutira odvede v odred.

  Kje poiskati verigo v Stalkerju: klic Pripyata po zaposlovanju

  Ko greste v monolitni tabor s službenikom za zaposlovanje iz dolga ali svobode, gledate film, po katerem je odred skupaj s poveljnikom bo izginil In kje drugič najti prostovoljca v "Stalkerju: Call of Pripyat"? Ta lik se je zdaj preselil v bar na postaji Yanov. Pojdite tja in se pogovorite z njim o potovanju v Mrtvo mesto. Varnostna ločitev monolitov in njihov poveljnik bo šel z vami v nevarno cestno zaporo. Zdaj, ko veste, kje najti Trunk in Stalker: Call of Pripyat in naredite lik zaveznika, bo naloga postala manj zapletena. Toda pred vami je še veliko nevarnih dogodivščin, ki so za vas pripravile to igro.

  Sorodne publikacije