PDA Morgan v "Stalker: Call of Pripyat": opis igre, skrivnosti prehoda

Verjetno je v igri "STALKER: The Call of Pripyat" igral vsak ljubitelj resnično dobrih strelcev v prvi osebi. Odličen igralni svet, odlično vzdušje, številne vznemirljive misije - vse to je le majhen del prednosti, ki jih ima. Ena od misij je iskanje CCP Morgan. Z njim se ni lahko ukvarjati, zato o tem ni treba odpreti podrobnosti.

Kdo je Morgan

Začnimo z dejstvom, da je Morgan član skupine "Borg" in da je odgovoren za vzdrževanje tajnega skladišča, opremljenega na lokaciji Jupitra. Ko pa se je odločil, da je zelo podcenjen in zapustil svoje nekdanje kolege, je končno odtrgal dober denar. Najprej je trgoval z razbojniki in plačanci, ki so delovali na lokaciji Zatona, prodajali orožje in opremo, ki je običajno nemogoče priti v cono. Drugič, da organi med inšpekcijskim pregledom niso izračunali njegovih mahinacij, je koordinate skupine "Jupiter" skupine "Svoboda" prenesel v upanju, da bo njihov napad sledil kraji.


Morgan se odlikuje ne le z pohlepom, ampak tudi brez načela. Ko izve, da ga je nekdo sumil "malomarnosti", ne bo sprejel nobenih ukrepov, da bi izločil priložnostno pričo. Zato je odprt za sovražnika.

Oprema

Če potrebujete Morgan CPC v igri "Call of the Pripyat", potem je odveč vedeti o njeni opremi. Ker zalezovalec pripada rangu "Mojster", ima močan eksoskelet, značilenza višje položaje "Dolg". Zato bo streljanje zelo težko, če pride taka misel do glave igralca. Toda z orožjem ni imel tako sreče. Za razliko od drugih stalkers-mojstrov, ki nosijo Wali, IL-86 ali drugo orožje z najboljšimi lastnostmi, je Morgan oborožen z običajnim AKM-74 /2U. Najverjetneje so razvijalci to storili tako, da so igralci računalniških iger, ki nimajo preveč kakovostne opreme, imeli priložnost premagati izdajalca "Dolg" in dobiti CCP Morgan. Vendar ne smete biti zavedeni. V primeru napada lahko zalezovalec najde ustreznejše orožje iz telesa ubitega zaveznika, zaradi česar bo postal bolj mogočen nasprotnik.


Sorodne naloge

Z Morganom, protagonist (major Degtyarev) naleti na operacijo. To lahko storite na različne načine - o tem se pogovorimo malo kasneje. Poleg tega, odvisno od načina izvršitve, ali bo lahko trčil z njim ali takoj vzel CCP Morgan iz mrtvega telesa, se igralec ne bo več srečal z njim. Tako kot mnogi drugi gostje, bo to vplivalo na ud, dosežek in ugled protagonista. Poleg tega je z Morganom, ali bolje rečeno, iz njegovega PDA, skladba Quest "Duty", ki jo je mogoče dobiti med izvajanjem iskanja "Pravochin", na nek način povezana. Povej kaj več o tem. Konec koncev, v "STALKER: Call of Pripyat" CCP Morgan je zelo pomembno iskanje, čeprav ni del ploskve linije.

Sprejeti CPC

Quest "Operacija" je mogoče pridobiti iz različnih znakov: brade, sultan ali Sich. Prva možnost je primerna, če se je igralec odločil, da bo pomagal posameznim zalezovalcem, če bi prekinilbanditov. Prihaja z ekipo zalezovalcev v gozdarstvo, ubiti nasprotnike, vključno z Morganom. Iz njegovega telesa odstranite dlančnik - ga odložite v boljše čase, kasneje pa povedajte, kako ga odstraniti. Nagrada - 6000 rubljev in koordinate predpomnilnika.
Če je bila pomoč podeljena razbojnikom po ukazu sultana, se bo moral obisk gozdarstva boriti ne samo s skupino prostih zalezovalcev, ampak tudi z Morganom, ki bo prišel na kraj resne varnostne operacije. Prav tako ga bo treba odpraviti, zato odstranimo CCP iz telesa brez dvoma. Nagrada bo nekoliko bolj skromna - koordinate predpomnilnika in 5 tisoč rubljev v gotovini. Če ne želite sodelovati s Sultanom in Beardom, se lahko srečate s Sychemom. V tem primeru bo potrebno zaščititi Morgana med operacijo. V gozdarstvo z njim bo prišel dve plačanci. Vendar njihovo orožje in zaščitne obleke niso najboljši, zato bodo propadli že v prvih minutah bitke. Degtyarev nima nič drugega kot ubiti gangsterje in zalezovalce. Za odrešitev bo Degtyarev prejel nagrado od Morgan - 6000 rubljev. Lahko ga ubijejo in dobijo PDA. Ali pa ga pustimo živega - toda potem bo junak redno sledil odredbam plačancev, ki jih je poslal Morgan, da bi ubil Degtyareva. Na koncu bo treba tudi odpraviti.

Kje obiskati CCP?

Torej, naš pogumni CCP stalker Morgan je dobil - tako ali drugače. Kako biti z njimi? Konec koncev, vsebuje pomembne informacije o izvedenih operacijah, kot tudi lokacijo skrivnega pokopa "Dolg", kjer je veliko ostankov.orožje, strelivo, oprema.
Tukaj lahko obstajajo tri možnosti.
Če želite sodelovati v dolgem spopadu med "dolgom" in "svobodo", je vredno iti v Yaniv - tukaj je sedež dveh nezdružljivih skupin. Nadaljnje akcije so odvisne od tega, kdo ste bolj naklonjeni - odločite se sami, kdo bo predal CPC Morgan. Da, pojdite na razdelek "Dolg" - Shulzi. V tem primeru bo junak dosegel "Friend of Duty". Hkrati pa bo morala odražati navdušeno skladišče "Svoboda", kjer lahko dobite dober dobiček.
Ko gre na nasprotno stran stavbe in prenese CCP Loki na vodjo "Liberty", bo igralec lahko sodeloval pri obrambi ujete ekipe iz trpeče ekipe. Ko se uniči odpor sovražnika, bo možno obiskati skladišče in odnesti vse od tam. Dosežek bo primeren - "Prijatelj svobode".
Lahko mu damo Sicha - nepremišljenega trdega trgovca na Skadovsku. To bo doseglo dosežek "Guardian of equilibrium", vendar hkrati majhno finančno nagrado - 4000 rubljev. Toda dostop do skladišča bo zaprt, če pridete na znano mesto, se izkaže, da je vhod napolnjen z ostanki plošče.

Zanimivosti

Zdaj pa govorimo o nekaterih zanimivih informacijah, ki se tako ali drugače nanašajo na igro "STALKER: Call of Pripyat", ki jo je izvedla CCP Morgan. Če igralec izbere možnost za reševanje nezakonitega trgovca z orožjem, ki prevzame službo od Sicha, nagrada od zadnjega čakanja ni vredna. Toda Morgan bo skušal odstraniti svojega rešitelja ženekaj, česar se je veliko naučil in lahko predstavlja določeno nevarnost. Lahko ga izsiljujete s srečanjem na postaji Janov. Za tišino, bo Morgan dal stroj AZ-96/2 - zelo dobro orožje, ki, če želite, lahko vedno donosno prodati.
Smrt morganovih zagovornikov se lahko izogne. V ta namen je treba uporabiti močno puško, na primer "Deflektor". Najhujše orožje na kratki razdalji vam omogoča, da uničite sovražnike, preden dobijo plačance. Če bo Morgan rešen v gozdarstvu, ga bodo obravnavali kot prijatelja. Kaj ne prepreči splet spletk proti Degtyarevu.

Zaključek

Zdaj veste vse, kar morate vedeti o CCP Morgan v "STALKER: Call of Pripyat." Torej boste lahko sprejeli pravo odločitev, saj boste natančno vedeli, kaj bo vodilo k tej ali tisti možnosti. In še bolj se zabavate iz igre.

Sorodne publikacije