Grafični moduli "Stalker: Call of Pripyat". Namestitev in sistemske zahteve

"Stalker: Call of Pripyat" je neverjetno atmosferska igra, v kateri je vse, kar je potrebno za ljubitelje post-apokaliptične zvrsti. Katastrofa, ki se je zgodila z jedrskim reaktorjem v mestu, je povzročila smrtonosne mutante in skrivnostne anomalije. Nevarnost je vedno omejena z željo po dobičku, zato pustolovci ali plenilci vse bolj prodirajo v cono. Naslednji grafični modi dramatično spreminjajo igro tako zunaj kot znotraj. Nekateri med njimi naredijo Cono, zaradi česar je podobna sebi - cvetoča in živa, nekateri pa korenito spremenijo umetno inteligenco igre, naredijo pametnejše sovražnike in mutante - bolj smrtonosne. Igra ni nova, vendar je pozornost oboževalcev preprosta za ponovno pridobitev, če v "Stalker: Call of Pripyat" razvijete več ustreznih grafičnih modusov.

Grafični moduli RMA GG

Odpre top grafične modove za mod "Stalker: Call of Pripyat" za RMA GG. Zadnji dve črki tega načina označujeta grafične in igralne neformalne dodatke, to je zgodbo, ki so jo napisali ustvarjalci mode. Ta sprememba korenito preoblikuje območje s povečanjem števila rastlin, predvsem zelišč in dreves. Podoba v igri je videti zelo barvita in svetla, med vremenskimi pojavi pa je dež z nevihto, pa tudi edinstvene zore in aktivnosti. Nočna cona ni nič manj lepa - luna je popolnoma primerna za osvetlitev okolice.


Tehnični del grafičnega moda za "Stalker: Call of Pripyat" prikazuje igralcem veliko novih dosežkov, od katerih je eden vizualnidel HD Graphics. Vse lokacije so sestavljene iz visokokakovostnih tekstur, a slava tega načina je bila posledica vremena. Nova zgodba v modnem dodatku traja veliko dlje kot v izvirni igri, kot tudi ogromen nabor dodatkov za orožje.

Aurora 2

"Stalker: Call of Pripyat" z grafičnim modusom Aurora 2 bo deloval vztrajno, saj so razvijalci tega dodatka opravili odlično delo na svojem delu.
Poleg nove grafične komponente modifikator spremeni tudi del igre: da bi igralcu omogočil odkrivanje artefakta, potrebuje poseben detektor. Poleg tega mod izboljšuje umetno inteligenco igre in naredi mutante še bolj lutnjo, navadni sovražniki pa so pametnejši. Sodeč po imenu mode, govorimo o jesenskem vremenu, ki je pogosto spremenljiva. Suh in sončen dan v coni se lahko takoj spremeni v mračno in oblačno vreme, lahko dežuje, ki bo trajalo od nekaj ur do nekaj dni. Razvijalci tega grafičnega moda za "Stalker: Call of Pripyat" so nadomestili popolnoma vse teksture v igri na visoki kakovosti.


Glasbena podpora na lokacijah si zasluži posebno pozornost, ki še dodatno potopi igralca v ozračje igre. Na ogenj so zamenjali tudi pesmi - pesmi zalezovalcev so postale še bolj zanimive.

Atmosfear 3

Modifikacija Atmosfear 3 bistveno preoblikuje sliko z dodajanjem več vegetacije igri in uvajanju raznolikosti v vremenski način. Ko namestite ta način, lahko prilagodite raven vegetacije. Najboljši grafični mod za "Stalker: Call of Pripyat" v smislu podnebnih sprememb in visoke kakovosti teksture,Pretvori cono v mrtve v cvetenju. Ta način odgovarja na svoje ime in lahko prikaže kemijski dež, redundantne emisije in novo zgodbo.

"Stalker: Call of Pripyat" - grafični mod Remake

Ta grafični mod ima UHD teksture in reliefne karte. Iz prvih minut igre lahko vidite, da so bili standardni modeli prebivalcev Zone spremenjeni v izboljšane edinstvene 3D modele. V grafičnem načrtu lahko ta sprememba vpliva na vremenske razmere, strukturo zgradb, obdelane sence in postopke naknadne obdelave. Spremembe so se dotaknile vmesnika, kot tudi zvočne posnetke, ki se igra v igri v kakovosti HQ. Veliko prilagoditev in skriptov je bilo izpopolnjenih in popravljenih.
Za ljubitelje lepih podob so razvijalci poskušali ustvariti realistično vodo, učinke bleščanja lune in sonca ter učinek pregleda. Odličen dodatek k sliki je ločljivost senc, dvignjenih na 4K. Posodobijo se tudi animacije za menjavo orožja, streljanje in interakcija s predmeti. MESH datoteke so bile spremenjene za vse prebivalce Zone. Ljubitelji glasbe bodo uživali v visokokakovostni glasbeni glasbi in zvočnih učinkih. Območje je postalo bolj nevarno: zdaj se bodo mutanti in zombiji bolj pogosto srečevali na poti do zalezovalca. Posodobitve za orožje in oklep omogočajo, da prodate vse in aktivirate artefakte. Ta grafični mod za "Stalker: The Call of Pripyat" je bil zasnovan tako, da radikalno spremeni Cono.
Zahvaljujoč naprednim nastavitvam SWEETFX je igra še bolj zanimiva. Dodelite lahko tudi tipko za bližnjico, ki bo vključevala tudionemogoči pripomoček. To so koristni pripomočki za ustvarjanje edinstvenih posnetkov zaslona. S tem programom lahko maksimalno prilagodite vse grafične parametre, nato pa se sistemske zahteve povečajo.

Sistemske zahteve

Vse spremembe, namenjene izboljšanju grafike, zahtevajo resne računalniške sklope. Optimalne sistemske zahteve za večino grafičnih modulov vključujejo uporabo Windows 7 in novejših. Najmanjši RAM mora biti 4 GB. Grafični procesor ne bi smel biti starejši od GTX 660, saj je v večini primerov odvisen od kakovosti slike in podrobnosti teksture. Procesor za te namene bo ustrezal Intel Core i52500.

Nastavitev moda

Če sledite strogo v vrstnem redu, navedenem v navodilu, ne bo nobenih težav z začetkom igre. Če želite začeti, morate prenesti in ekstrahirati arhiv, nato pa vse datoteke premakniti v mapo glavne igre. Zelo priporočljivo je, da odstranite datoteko user.ltx. Ker je mod zahteval graf, ga ne bi smeli kombinirati z drugimi grafičnimi modovi. Nato lahko začnete igro in uživate v posodobljenih grafikah. Nekateri modovi vključujejo zbirko harmoničnih grafičnih sprememb, ki niso v navzkrižju. Namestitev te vrste modsov je odličen način, da se spet lotite igre, občudujete podrobno sliko, posodobljen vmesnik, izboljšano umetno inteligenco in spektakularne vremenske pojave.

Sorodne publikacije