Slušalke Xiaomi Piston 2: pregled, specifikacije, pregledi

Stereotip o nizki kakovosti kitajskih izdelkov v zadnjih letih je razpršen v različnih segmentih. Na trgu mobilnih naprav je k temu prispeval Xiaomi, ki ponuja funkcionalne modele pametnih telefonov z dobro zmogljivostjo. Tudi proizvajalec se je odločil, da ne bo opustil mode poleg naprav lastnega avdio garnituroyu. Eden najuspešnejših dogodkov v tej smeri je bil komplet Xiaomi Piston 2, katerega pregled je predstavljen spodaj.

Splošne informacije o slušalkah

To je druga generacija blagovnih znamk z blagovnimi znamkami, katerih izdelava se je osredotočila na nekdanjo strategijo - optimalno kakovost za majhen denar. Na prvi pogled je smisel bonusnega modela. Čeprav slušalke Xiaomi Piston 2 prihajajo v skromnem paketu s plastičnim ohišjem, je težko imenovati proračun. In ni niti kovinski kovček. Taktilni občutki se ne zavajajo - pri gradnji se je res uporabila prava kovina in visokokakovostna plastika. Dovolj je omeniti zaščitno kovinsko rešetko, ki varuje dinamiko pred stikom s predmeti drugih proizvajalcev.

Zanimiv pristop k proizvodnji kablov. Malo je verjetno, da bi kitajski uporabili materiale, kot je Kevlar. Zelo dvomljivo je, da takšna rešitev temelji na povprečni ceni, vendar je dodatna lupina naredila žico zanesljivo in trajno. Mimogrede, v primerjavi s prejšnjo različico, je kabel nekoliko dodan in v dolžino - od 11 do 12 m. Tudi komplet Xiaomi Piston 2 vključuje tri pare.ušesne blazinice, in različne velikosti.

Specifikacije

Nominalni obratovalni parametri ne ustrezajo projektnih vtis, vendar je to razumljivo. Vendar pa je izdelke slogovna uspešnosti bila vedno moč proizvajalcev iz Kitajske, ki se zahteva za nadomestilo za nizko uspešnost privlačen videz. Vendar pa model Xiaomi Bat 2 v primerjavi z drugimi predlogi istega razreda in osnovnih parametrov, ne revnih. Specifikacije pripomočka so naslednje:

 • frekvenčni spekter - od 20 do 20.000 Hz.
 • slušalke Občutljivost - 93 dB.
 • Vrednost upora - 12 ohmov.
 • Moschnostnыy kapaciteta - 5 MW.
 • Dolžina -. 12 m
 • Vzorec čep - standardni 35 mm.
 • Teža -. 12 g
 • Kombinacija obratovalnih parametrov nekoliko presenetljivo, vendar moramo vedeti, da je podjetje v celoti razvil svoje slušalke brez orientacije znanih modelov podjetij. To je temeljna razlika v pristopu, v segmentu pametnih telefonov.

  Spremembe

  Po uspešnem sprostitev prve različice Bat razvijalci oblikujejo družino slušalke, ki temeljijo na tej platformi. Centralna na črto sprejeti upoštevati druge generacije, od katerih je odstopila in nekaj različnih variacij. Zlasti Xiaomi Mi je Bat 2 pokazali, kaj vse se lahko polni velikosti slušalke za v seriji. Prednosti te spremembe vključujejo obsežno opremo, prefinjeno oblikovanje zvoka in privlačno obliko. Kar se tiče zvoka, je enaka,uravnoteženi, vendar ljubitelji glasbe nimajo posebnih čustev. Tretja generacija modela si zasluži pozornost. To je v marsičem posodobitev druge generacije od točke do točke, v kateri so bile najpomembnejše spremembe na nadzorni plošči in mikrofonu. Gumbi na daljinskem upravljalniku so postali bolj izraziti, čeprav je nenavadno, da ni dodal ergonomije naprave. Vendar je mikrofon opravičil poskus posodobitve - jezik je postal jasnejši in globlji. Možno je omeniti enake prednosti generacij Xiaomi Piston 2 3 in spremembe Mi. Kar se tiče oblikovanja, oblikovanja in materialov, je vse dobro. O drugih kvalitetah je bolje presoditi iz pregledov.

  Mnenja o sondiranju

  Prvo poslušanje ustvarja občutek popolne izolacije od zunanjega sveta. Ta dejavnik je veliko na seznamu prednosti, saj pomanjkanje hrupa v ozadju pozitivno vpliva neposredno na dojemanje glasbe. Vendar pa obstaja nasprotno stališče, ki je, da visoka raven hrupa odpravlja možnost njihove uporabe v mestnih razmerah - to je stvar osnovne varnosti. Glede zvoka večina lastnikov opozarja na razširjenost nizkih frekvenc. Občutek je čist in bogat bas. Mogoče so visoke frekvence Xiaomi Piston razočarane, ocene pa kažejo na njihovo šibkost in občutno izkrivljanje. Povprečje odraža celoten značaj slušalk - miren in enakomeren spekter brez očitnih odstopanj od predloge ravnotežja, ki ga dajejo modeli tega razreda.

  Mnenja o ergonomiji

  Sistemu za upravljanje in udobju fizičnega stika z uporabnikivečinoma ni pritožb. Podjetje je v tem segmentu uporabilo vse razpoložljive zmogljivosti za ponudbo kompaktne, trajne in funkcionalne rešitve. Zato ni posebnih kritik glede Xiaomi Piston 2 na ta parameter. Govorite lahko o pritisnjenih tipkah na nadzorni plošči, ki morda ne čutijo in povzročajo zmede, po drugi strani pa specializirani proizvajalci slušalk prehajajo na minimiziranje gumbastih gumbov v telesu.

  Kako razlikovati ponaredek?

  Najprej je treba upoštevati, da je lahko škatla z napisom v kitajščini in priloženimi navodili zelo podobna sedanjemu paketu - ni potrebe po iskanju bistvenih značilnosti. Izražajo se predvsem na teksturiranem premazu Xiaomi Pistons 2. Original ne zbira prahu, ima nedrsečo, ampak mat površino. Še bolj zanimivo je razlikovati med ponarejanjem in vonjem. To je edinstvena ugotovitev proizvajalca. Mnogi ugotavljajo, da slušalke in celoten komplet vonja po čokoladi ali ima druge vonje, vendar nujno prijetno. Tipičen vonj po gumi ali sintetiki bo ponaredek.
  Pomembna razlika bo vpletanje kabla. Standardne gumijaste žice kažejo tudi, da vzorec ni pristen. Ampak tukaj so njihove nianse. Druga generacija je bila navdušena nad nepopolnostjo pletene obleke. Prihaja na nadzorno ploščo in kabel se nadaljuje v goli lupini. Tega razlikovanja od prve generacije ne smemo obravnavati s sumom - tako je bila izvedena prvotna različica.Ponarejevalci naprave in prisotnost pletenice si privoščijo nizko kakovost njegovega delovanja, ki je vidna s prostim očesom.

  Zaključek

  Model je na voljo v povprečju za 700-1000 rubljev. In za ta znesek, uporabnik prejme več kot spodoben slušalke vstop ravni. Vendar je tudi Xiaomi Piston 2 v eni vrsti z iskrenimi državnimi uslužbenci nemogoča. Ponuja se vsaj uporabni, vendar kakovostno izdelan izdelek z dobrimi zvočnimi lastnostmi. Za to bi morali dodati izvirno slogovno zmogljivost, ki jo drugi proizvajalci segmenta dosežejo do 1000 rubljev. najpogosteje in ne mislite.

  Sorodne publikacije