Kje je cenejši prenosni računalnik: namigi

Prenosni računalnik je vsestranska in uporabniku prijazna naprava, ki jo lahko s seboj vzamete na potovanje, igrate grafične igre, delate v programih in preživite čas na internetu. To je mobilni pripomoček, ki je relativno poceni (če izberete povprečne specifikacije). Ostaja vprašanje: kje je ceneje kupiti laptop?

Iz oglaševalskih platform

Na ta način natančno odgovorite na priljubljeno vprašanje: "Kje lahko kupim poceni prenosni računalnik?" Glavna značilnost oglaševalskih platform je, da navadni ljudje in podjetja tam prodajajo stare naprave, ki so bile prej uporabljene in imajo lahko manjšo škodo. Praviloma lahko prodajalec po šestih mesecih uporabe proda laptop s 40% popustom.


Toda pri tej metodi obstajajo pasti. Prvič, prodajalci na oglaševalskih platformah niso vedno enostavni in lahko skrijejo informacije o znatni škodi na prenosnem računalniku. Neizkušen uporabnik bo verjel v lepe besede in pridobil neprimerno napravo. Drugič, vedno morate vedeti razlog za prodajo. Popolnoma nov prenosni računalnik, ki se prodaja z velikim popustom, lahko dobro deluje, dokler ne mine en trenutek. Razlog je preprost: pripomoček ga lahko spusti, zalije z vodo in nato popravi vse tako spretno, da je skoraj nemogoče najti škodo že od prvega.

Kitajske in korejske spletne trgovine

Popularne kitajske spletne trgovine so znane po nizkih cenah in zato zelo odzivnekraj, kjer je cenejši za nakup prenosnega računalnika, je res res. Vendar pa pri tej metodi obstajajo pasti. Na primer, obstaja nevarnost, da vam bo prodajalec poslal kitajski ponaredek, ki je bil izdan pod znamko. V tem primeru preverjanje ne bo spodletelo, lahko se zaneseš samo na številne preglede in cene. Prenizka cena pomeni, da ste pripravljeni kupiti daleč od prvotnega izdelka.


Izberite samo priljubljena spletna mesta, kot so Aliexpress ali TaoBao. V spletnih trgovinah se lahko pritožite na nakup, če blago ni prišlo ali, nasprotno, prišlo, vendar je bilo poškodovano. Praviloma upravljavci lokacij vedno gredo proti kupcu, še posebej, če je bil nakup resen.
Menijo, da kitajska spletna mesta ne morejo kupiti prenosnega računalnika z rusko postavitvijo, zdaj pa se proizvajalci trudijo ustvariti prilagojene naprave. V vsakem primeru, zamenjavo tipk na tipkovnici bo celo šolar, in so relativno poceni.

Foreign Internet Stores

Če želite izvedeti, kje kupiti najcenejše prenosne računalnike, potem morate obiskati spletno trgovino, toda tokrat tujo. Mesta, kot je Ebay, so znana po svojih kakovostnih originalnih izdelkih, ki so bistveno nižji od stroškov domačih trgovin. Vendar pa ne bo prihranilo veliko, ker če želite začeti uporabljati novo napravo v nekaj dneh, boste morali plačati krog za hitre dostave. Obstajajo tudi slabosti na ta način za varčevanje. Prvič, trgovine redko zagotavljajo jamstvo in celoče je, potem mora biti razbito blago poslano nazaj prodajalcu (spet za njihov denar). Drugič, boste morali kupiti poseben adapter, ki je prilagojen za ruske vtičnice. Tretjič, pomanjkljivost je pomanjkanje ruske postavitve.

Domače internetne trgovine

Mnogi postavljajo vprašanje: "Kje kupiti prenosni računalnik ceneje v Moskvi ali drugem mestu v Rusiji?" Najprej in predvsem pomagajte spletnim mestom z oglasi. Če želite kupiti nov osebni računalnik in ga ne uporabljati, lahko obiščete specializirane prodajalne, kot so DNS, MediaMart ali Mvideo. Če ne iščete igralne naprave, lahko kupite zelo zmogljiv in produktiven računalnik v razponu od 30.000 rubljev. Prosimo, upoštevajte, da je najbolje kupiti prenosni računalnik v času, ko dobite nove izdelke iz najbolj priljubljenih podjetij. Praviloma potem za prodajo izdelkov podjetja ustvarijo delnice in popuste, ki prihranijo do 50% celotnih stroškov. No, seveda, o tem ne smemo pozabiti tisti, ki iščejo cenejši za nakup laptopa. Preplačujete elektronsko opremo za pakiranje in pošiljanje, zato je priporočljivo, da ne kupujete dodatkov, ki jih ponujajo svetovalci. Vse je preprosto: takšna podjetja uporabljajo odlično psihološko tehniko, ker oseba kupi čustva, zato se z lahkoto strinja z dodatnimi stroški. In če računate, potem operacijski sistem v takih trgovinah stane vsaj 3-6 tisoč rubljev., Vreča za laptop - 1-3 tisoč rubljev., Miška in zvočniki - drugo 2-6 tisoč rubljev.

Pomanjkljivi pripomočki

Oglaševalske platforme se bodo vrnile k pomoči, kjer so se naselili ne samo posamezniki, ampak tudi številna podjetja. Glavna značilnost teh strani je, da predlagajo, kje je ceneje kupiti prenosni računalnik. Tukaj je primer. Majhno podjetje prodaja osebne računalnike in pametne telefone, kupuje na debelo neposredno od tujih proizvajalcev. Ona ne plačuje za ladijski promet, tako da cena ponuja nekoliko nižje od trga, vendar pa med prenosom nekaj naprav trpi. Na primer, škatla je odložena ali pa se je na primeru pojavila majhna razpoka. Veliko ljudi se boji takšne škode, vendar je prodajalec pripravljen dati nov izdelek z majhno poroko po nizki ceni.
Iskanje poceni prenosnega računalnika je preprosto: preprosto obiščite oglaševalsko platformo, določite natančno poizvedbo in analizirajte več oglasov. Upoštevajte, da mnogi prodajalci v svojem profilu opozarjajo, da niso zasebniki in da imajo majhne pisarne namesto velikih spletnih trgovin.

Self-assembly

Ta metoda je primerna za tiste, ki iščejo poceni gaming laptop. Ni skrivnost, da bo naprava z zmogljivo grafično kartico, procesor in RAM stala 50-150 tisoč rubljev. Veliko ceneje bo sestaviti osebni računalnik, to je v delih. Pri sestavljanju je treba razumeti, da je za produktivnost in trajnost prenosnika potrebno izbrati ohišje, ki je sestavljeno iz matrice, matične plošče, baterije in tipkovnice. Glavno vlogo igra matična plošča,tako se pod njo kupujejo močnejši deli. Naslednji korak je procesor. Vse je preprosto: večja je zmogljivost, močnejši je prenosni računalnik. Vredno je kupiti procesor od 2 gigahertov in več, vendar bo najbolje, če je multi-core (od dveh), in vsako jedro bo imelo vsaj 2 GHz.
To je vsaj najcenejši način za pridobitev osebnega računalnika, vendar je pomembno, da se to vprašanje obravnava odgovorno. Treba je razumeti, kateri deli so med seboj najbolj primerni.

Zaključek

Zdaj veste, kako in kje kupiti poceni prenosni računalnik. V Moskvi, na primer, so off-line trgovin, kot so "Mvideo" ali "Connect" priljubljena, kot obetajoča podjetja vam ponujajo tako jamstvo in servis, in lepo nakupovanje bonusov.

Sorodne publikacije