Storitev TerraMiner.online: pregledi, značilnosti in pogoji

Storitev TerraMiner je glede na informacije, objavljene na spletu, ustvarjena za uporabnike - domače iskalce zaposlitve. Kot veste, ima gospodinjstvo nekaj pomanjkljivosti, vključno z visoko porabo energije. Ugotovljena je bila rešitev problema ustvarjalcev storitve (kot je razvidno iz oglaševalskih besedil) in uvedba žetonov TerraMiner.online. Pregledi vlagateljev in samostojnih strokovnjakov povzročajo dvom o pristnosti teh informacij. Dejstvo, da skrbniki spletne strani kličejo nadzorovane žetone, napredne uporabnike kličejo drugače - "digitalni junk".

Kaj je oznaka?

To ime je dala virtualna digitalna enota, ki je prinesla nov koncept življenja internetne skupnosti - "zaznamovanje delovnega časa". Ustvarjalec potrdila, če menite, da so informacije, objavljene na internetu, lahko kdorkoli, ki ima kaj deliti z drugimi (na primer, njihovo znanje), ki so v zameno pripravljeni plačati za dani digitalni izdelek ali storitev.


Žetoni so lahko shranjeni v virtualni torbici in služijo kot enota medsebojnih poravnav (bitcoin, na primer, isti žeton), da bi zaščitili lastnika pred hekerskimi napadi, ki se uporabljajo kot delnice ali potrditev pravic nekoga.

Kaj še ponujajo lastniki storitev

V skladu z oglaševalskimi besedili bo vsak uporabnik svetovnega spleta, ki se je pridružil družbi TerraMiner, lahko kupil ali najel potrebno opremo z znatnim popustom in bo lahkoUporabite edinstven algoritem, ki ga je razvila skupina ustvarjalcev storitev. Poleg tega lahko vsak vlagatelj kadar koli sledi poti, po kateri dobi dobiček na svoj račun. V primeru, da moderator razočara takšen način prejemanja dohodka, uprava uprave zagotavlja možnost izvedbe kupljene opreme in odpravi račun uporabnika, ki je zapustil stran https://terraminer.online. Pripombe vlagateljev (če ne upoštevate ponarejenih pripomb) so jasne: ustvarjalci projekta ne izpolnjujejo svojih obljub in tega ne bodo storili.


Iztovarjanje inovacij

Današnji lovci - lastniki storitve - ne potrebujejo velike količine opreme. Vsakdo bo prejel majhen del virtualne pristaniške kmetije v stalni uporabi. Poleg tega se bodo včerajšnji spletni rudarji, zahvaljujoč podjetju TerraMiner, zdaj spremenili v ugledne kriptografske vlagatelje s sposobnostjo dela doma in zaslužka. Eden od glavnih sestavnih delov novega modela so zmogljivi čipi s 4 megabajti na sekundo. Za hlajenje kmetije se uporablja suha voda (absorbira toplotno snov, konsistenca je podobna finemu pesku).

Ustvarjalec storitev TerraMiner za njegove prednosti in slabosti

Uprava TerraMiner ima koristi od hitrega vračila depozitov, odsotnosti carinskih tveganj in enostavnosti poslovnega modela, ki ga je razvilo skupno ustvarjanje skupine ustvarjalcev https://terraminer.online.ru. Pregledi naprednih uporabnikov, ki se pojavijo na spletnem mestuvlagateljev, kažejo nasprotno. Spletna stran, po mnenju vlagateljev, je polna kaosa.
Najpomembnejša pomanjkljivost uprave je geografska razdalja kmetije za iztovarjanje od vlagateljev. Vendar pa se uporabniki, ki so si zastavili cilj, da se čim bolj naučijo o projektu, z njim ne strinjajo: v projektu je veliko več resnih pomanjkljivosti. Napredni uporabniki, katerih recenzije o TerraMinerju so primerljivi s spletom, so prepričani, da so pomanjkljivosti tega projekta namenoma ustvarjene, da bi zavajali vlagatelje in dodeljevali denar nekoga drugega.

Zakaj se strokovnjaki sprašujejo

Eden od razlogov, zaradi katerih so izkušeni mojstri poklicali lastnike projektov, je sistematično blokiranje računov vlagateljev, ki poskušajo razumeti načela projekta in zastaviti veliko nerodnih vprašanj.
Še en "greh" - stalni poskusi, da bi zmanjšali obseg dejanskih naložb, ki so jih uporabniki verjeli, da so "ustvarjalne ekipe" obljubile velikodušne obljube, so bile naložene na storitev TerraMiner. Prispevki vlagateljev sami kažejo, da se zdi, da so največje naložbe izgubljene. Najverjetneje, menijo, za isti namen ("izgubiti" vloge), naslov virtualne torbici, namenjeni za shranjevanje vlagateljev denarja, se spreminja vsak dan. Podoba povzroča vlagateljem dejstvo, da bonus žetoni upravljanje projekta šteje samo najbolj "aktivni", stalno opozarjajo prek podporne službe za neskladnost z določenimi pravili.
Občutek tesnobe ne pušča tistih čarovnikov, ki so prišli na glavoinformacije o lastniku domene TerraMiner.online. Odgovori oseb, ki so sprejele to misijo, opisujejo projekt, o katerem razpravljamo, kot ponaredek.
Razlog za posebno živčnost je bilo razkritje informacij, ki so bile na voljo vlagateljem denarja. Namesto obljubljenega posojilnega sporazuma so jim ponudili dvomljive dokumente, v katerih naj bi kot prejemnica navedena bolgarska državljanka domnevno imela kitajsko rudarsko kmetijo. Samostojni izvajalci, investitorji in rudarji pa so zmedeni, ko razpravljajo o seznamu "strokovnjakov", ki se pojavljajo na spletnem mestu kot skupina strokovnjakov, ki so delali na ustvarjanju storitve. Glede na preglede TerraMiner.online, ki so jih pustili napredni uporabniki, ki so si kar najbolj prizadevali, da bi izvedeli o solastnikih projekta, v ozkem krogu avtoritativnih programerjev in igralcev o teh ljudeh, nihče ne ve ničesar. Nobena oseba v tej "ekipi" ni bila avtor tematskih publikacij, ni bila vidna na eni fotografski ali video vsebini Dejstva, ki so jih opazili prostovoljni kustosi, pravijo, bolj, pomanjkanje strokovnjakov na mestu. Kot vizualni primer je oblika obnovitve gesla nenehno "kaplja". Izkušeni uporabniki skeptični glede projekta ne dvomijo: preventivno in drugo delo na spletnem mestu ni namerno. Konec koncev, več vlagateljev "mahanje z roko" na mestu nestabilna dela, bolj neizkoriščen denar bo ostal na razpolago uprave.

TerraMiner.online: plačati ali ne? Mnenja vlagateljev

V spletnem poslovnem okolju se dobro zavedajo škandaloznih razmer, ki so se pojavile konec januarja letos. Oseba iz okolja rusko govorečih vlagateljev, ki je vlagala v BTC 05, ni čakala, da se zaračunajo bonus žetoni in se obrnejo na podporno službo. Toda namesto, da bi v tako občutljivem poslu in vrnili dobro ime, so skrbniki raje oddajali svoje "prevarane" "vljudno poslane".

Sorodne publikacije