VSCO: kaj je to? Je VSCO za vaš računalnik?

Obstajajo fotografi, ki se že vrsto let ukvarjajo z najljubšim poslom. Hkrati pa ne fotografirajo kamere. Njihovo glavno orodje je pametni telefon. Kljub temu, da je mogoče dobiti dober posnetek, je mogoče vsak okvir narediti veliko bolj osupljiv z različnimi aplikacijami. Večina od njih ni mogoče imenovati edinstvene. Verjetno je to posledica dejstva, da razvijalci delajo, ne posebej poskušajo. Funkcijo preprosto kopirajo s spreminjanjem vmesnika. In takih programov na trgu veliko. Ne vplivajo na podobo fotografij. Povsem druga stvar je VSCO. Kaj je to? To je resnično nenavaden, zelo kakovosten izdelek, ki trdi, da je popolna zamenjava za profesionalno kamero.


Treba je povedati, da obstajajo samo različice za mobilne naprave. Programska oprema VSCO za vaš računalnik ne obstaja.

Podjetje za razvijalce

VSCO zaposluje domače govorce iz različnih znanih podjetij, vključno z MTV, Sonyjem in Appleom. Operacijski sistemi, ki podpirajo njihove izdelke na Androidu, iOS. Poleg aplikacije kamere še vedno delajo na orodju za obdelavo fotografij in vtičniku Lightroom. Torej, VSCO aplikacija - kaj je to? Program ni le urejevalnik fotografij ali aplikacija za zajemanje. Lahko se imenuje "Instagram" "ne za vsakogar". Tukaj je res lepih filtrov, obstaja možnost natančnega prilagajanja, tedenskega pregleda najboljših posnetkov in drugih atributov resnega programa. Vmesnik je razdeljen na več zavihkov. O vsakem od njih.

Kartica Camera

Tu lahko ustvarite slike z uporaboVgrajena VSCO orodja. Kako jih uporabljati? Sploh ni težko. Zgornja plošča vsebuje nastavitve fotografiranja, vključno z mrežo ali okvirjem, bliskavico, načini fotografiranja, naprednim načinom, preklicem ravnotežja beline in izbiro teme za program (svetlo ali temno).


Ko so vse nastavitve konfigurirane, lahko zajamete. Vse je kot ponavadi - potrebno je telefon približati predmetu, izostriti, izbrati točko in pritisniti sprožilec. Če delate v načinu "prostega klikanja", lahko prilagodite osvetlitev in ostrenje. Vse upanje tukaj temelji na privzeti nastavitvi pravega beline. Z izdajo osme različice iOS-a se je pojavil napredni način fotografiranja VSCO. Kaj je ta način? V njej, poleg standardnih parametrov, lahko neodvisno nastavite hitrost zaklopa in ISO. Za izbiro morate klikniti na ikono v spodnjem levem kotu zaslona.

Knjižnica zavihkov

To je knjižnica, vsebuje vse fotografije, na katerih je uporabnik delal na aplikaciji. Prikazani so v obliki kvadratov različnih velikosti. Število okvirjev, prikazanih na zgornji plošči, lahko spremenite. Izberete lahko tudi tiste, ki jih želite prikazati: le urejene, vse podane, še ne urejene, sinhronizirane prek oblakov. Zadnja funkcija se je pred kratkim pojavila v aplikaciji VSCO. Kaj je to? Uporabniki lahko zdaj začnejo obdelovati sliko na eni napravi in ​​nadaljujejo na drugi. Glavna stvar je, da se prijavite na isti račun.
Pomembna funkcija knjižnice je upravljanje slik. Lahko samo kliknete na želeno inbodo preneseni v omrežje, sinhronizirani med napravami, na socialno omrežje ali pobeg.

Urejanje fotografij

Namestite VSCO in ga zaženite - enostavno. Toda kako uredim fotografije? Če želite to narediti, je na sredini spodnje plošče gumb, s klikom, ki bo odprl najbolj zanimiv način za urejanje. Najprej uporabnik vidi seznam filtrov. Za uporabo enega od njih je dovolj tapa. Če želite prilagoditi intenzivnost, se morate znova dotakniti. Privzeto je na voljo več deset filtrov, vendar lahko kupite dodatne. Razvijalci trdijo, da so filter filtrirali iz nič, namesto da bi kopirali iz drugih aplikacij. Kot rezultat, VSCO vsebuje boljšo zbirko filtrov. Nemogoče je, da tega ne opazimo, saj slike po urejanju postanejo zelo atmosferske. Poleg filtrov je na voljo aplikacija in standardna prilagoditev fotografij - kontrast, svetlost, ostrina itd. Fotografije lahko poravnate in obrežete. Treba je opozoriti, da urejanje ohrani izvirno fotografijo v predpomnilniku programa, lahko se kadarkoli vrnete na prvotno različico. Takšen čip je na voljo le v profesionalnih urejevalnikih fotografij. In četrta različica podpira celotno zgodovino sprememb. Fotografijo lahko kadar koli povrnete ob pravem času. Vse zgoraj navedene zmožnosti za urejanje fotografij zagotavljajo širok spekter eksperimentov in ustvarjalnosti. Poskusite si zamisliti, kakšni so lahko različni rezultati, če ima vsak filter 12 stopenj intenzitete, in aplikacija ima dobre zmožnosti urejanja.

Kartica Store

To je trgovina, ki vsebuje dodatne možnosti in filtre za urejanje. Lahko jih kupite za denar. Vsi filtri so razdeljeni v sklope. Na primer, črno-belo ali pokončno. V tem primeru uporabnik pridobi set ni sploh slep, saj je podroben opis in primeri fotografij. Lepo je. Vsak set stane od 2 do 3 dolarjev, lahko pa kupite vse komplete za 7 $, kar bo veliko prihranilo.

Odkrijte Odkrijte

Če želite navdih ali samo želite uživati ​​v čudovitih posnetkih, ustvarjenih s programom, je ta zavihek tisto, kar potrebujete. Tukaj ustvarjalci predstavijo uporabnikom zanimivo delo in vsak teden vsak teden razčlenijo najboljši strokovnjaki. Odsek je razdeljen na štiri dele. Prvi je najboljše delo fotografov. Druga zbirka zgodovin fotografij. V tretjem si lahko ogledate fotografije vaših najljubših fotografov. Četrti je iskanje.

Profil profila

Zgornji zavihek je profil uporabnika. Tukaj so objavljene najboljše fotografije, ustvarjene so zgodovine fotografij, v zbirki pa so zbrani najljubši okvirji.

Jeziček Nastavitve

To je nastavitev, ki se ne razlikuje od drugih aplikacij. Vse je standardno: informacije, prikaz podatkov, licence, povezave do socialnih omrežij. Tukaj lahko po potrebi obnovite vse nakupe.

Povzetek

Priloga se je bistveno spremenila glede na njen obstoj. Ostaja vodilna za mobilne fotografe. Zdaj to ni le urejevalnik fotografij, ampak odlično orodje za profesionalce. Potrebno jeSpomnimo se, da za vaš računalnik ni različice VSCO. Torej, nekatere strani, če to zahteva iskalnik, ponujajo za prenos in namestitev programa na osebnem računalniku. Vendar vam tega ni treba storiti, ker je to programska oprema, ki bo poškodovala vaš računalnik. Da bi to preverili, pojdite na uradno spletno stran programa - vsco.co.si Edina možnost je, ko uporabljate nekaj emulatorja. Na primer, v računalniku lahko namestite program Bluestacks in začnete z njim uporabljati VSCO. Android emulator je že dolgo obstajal, za iOS pa takšne aplikacije še niso prišle do izraza.

Sorodne publikacije