Kako priti do mini morskega psa v Terrariyi?

Nekoč je igra "Meinkraft" pridobila neverjetno priljubljenost med mlajšim občinstvom, nato pa se ji je pridružila še starejša. In v tem ni nič presenetljivo, sandboxers - če so kompetentno in z ljubeznijo do igralcev - skoraj nikoli ne ostane neopaženo. "Meinkraft" je sploh postal eden od simbolov generacije: merchandis, omembe v kinematografskih in televizijskih oddajah, serijskih publikacijah, knjigah in stripih - kjerkoli. Zanimivo je, da lahko resnično zanimive alternative za "Minecraft" računate na prste. In na tem seznamu bo zagotovo "Teraria" - peskovnik z velikim izdelanim 2D-svetom, z obilo predmetov in lokacij. Kaj je še potrebno za srečo?


Mimogrede, ni mogoče prebrskati vse postavke v "Terarijah". Kaj se bo pridobilo v zakladnicah, izničilo nasprotnike ali kupilo od trgovcev. Mimogrede, trgovci pogosto prodajajo veliko močnih orožja, ki pomaga, da enostavno obravnavati sovražnike. Primer takega orožja se lahko imenuje mini-morski pes v "Terarijah". Igralci sanjajo, da ga bodo dobili, vendar ne vedo, kako to storiti. V tem članku boste izvedeli, kako pridobiti mini morski pes v "Terorizmu". Prejeli boste tudi dodatne informacije o tej postavki. Poleg tega se naučite uporabljati in napadati sovražnike.

Mini-morski pes v "Terorizmu"

Preden ugotovite, kje lahko dobite to orožje, morate izvedeti nekaj njegovih tehničnih komponent. Torej je mini-morski pes v "Terarijah" instrument daljne bitke. Strelja navadne kroglice.Mini morski pes je odličen za igralca na začetni stopnji razvoja v igri, vendar je malo verjetno, da bo koristen v prihodnosti, ko bo potrebno na različnih lokacijah ubijati šefove velike kompleksnosti.


Kljub temu, da se je treba za preprečevanje letenja, skakanja in plazečih sovražnikov, dobro ujeti mini-morski pes. Še posebej, če ste pravkar začeli igrati, niste imeli dovolj časa za razvoj, in na pragu je že "krvava luna", ko ni nobenih odprtin iz pošasti. V tem primeru se lahko povzpnete nekje višje, obkrožite sebe in svoje prebivalce (in do takrat se bodo pojavili) in metodično streljate nasprotnikom.

Kako priti do mini morskega psa?

Da bi dobili to orožje v igri, bo treba na vašo bazo postaviti topnika. Za to morate najprej najti nekaj strelnega orožja ali kartuš. Prvi je v prsih džunglov in plesov ter na različnih področjih. Na primer, musketi običajno ležijo v senci, pištole - v skrinjeh nevarnosti, kosi - v debelih džungle. Za trgovca lahko uredite sobo z mizo, stolom in vrati, tako da živi tam in je varen. V "Terariji" bo lahko kupil mini morski pes za 35 zlatnikov. Mimogrede, prodaja tudi pištolo za želo in puško. Prvi je 5 zlata, mušketni vložek pa je 7 bakrenih kovancev. V trdni sobi lahko celo kupi puško za 25 zlata. Zanimivo je, da je pištola v enem strelcu več škode kot mini-morski pes, vendar je slednja veliko hitrejša.

Povzetek

Zdaj viV "Terarijah" veste, kako dobiti mini morskega psa. Za to, kot se je izkazalo, sploh ni težko in učinkovito za vse.

Sorodne publikacije