Dva načina, na primer za Android, za namestitev »Asuka«

Mnogi se bodo strinjali, da je program ICQ ali, kot se imenuje, "Asa", relikvija preteklosti. Morda bi si lahko mislili, da je aplikacija že dolgo pozabljena, nekateri pa bodo popolnoma presenečeni, ko bodo izvedeli, da še vedno obstaja. Vendar pa obstajajo ljudje, ki še vedno raje vse druge programe Asuka.

Glede na to, da je najpogostejši mobilni operacijski sistem Android, bomo v članku govorili o tem, kako nastaviti "Asuka" na Androidu. Tisti, ki ga dolgo niso uporabljali, bodo presenečeni nad njegovo preobrazbo. Tako bomo zdaj povedali ne samo o dveh načinih namestitve programa, temveč tudi o tem, kako je v njem registrirana.


Uporabljamo storitev "Play Store"

Najprej bomo povedali o najlažji poti. Povedali vam bomo, kako nastaviti "Asuka" na "Android" s "Play Store". Uporabniki Androida se dobro zavedajo te aplikacije in bodo lahko storili vse, kar sami, dobro, in tisti, ki ne vedo - še naprej berejo članek. Za začetek se prijavite v Trgovino Play. To naredite tako, da kliknete ikono na zaslonu. Ko boste v njem, boste morali poiskati vse programe. Kot je preprosto mogoče uganiti, morate klikniti polje na vrhu, kjer je videti oznaka Google Play. Sedaj vnesite ime "ICQ" - ICQ.
Rezultati iskanja po ICQ bodo prvi, zato lahko kliknete na ikono programa. Če se odpravite na to, boste videli gumb "Namesti". Lahko ga varno pritisnete.
To je bil prvi način namestitve "Asuka" na Android, vendar ne zadnji. MimogredeNa dnu prenosa in namestitve programa boste imeli gumb "Odpri". Lahko jo zaženete tudi z ustrezno ikono na zaslonu.


Uporabljamo namestitveno datoteko

Če iz nekega razloga ne morete prenesti in namestiti aplikacije z uporabo »Play Store«, potem se ne mudi, da ne uspe. Zdaj vam bomo povedali, kako nastavite "Asuka" na Android z uporabo datoteke APK. Ta postopek je preprost in lahko razumljiv tudi neizkušenemu uporabniku. Glavna stvar, ki jo morate storiti, je, da prenesete namestitveni program iz zaupanja vrednih virov, tako da ni okužen. Naredite to najbolje na uradni strani programa.
Inštalater "Aska" je na vašem pametnem telefonu in pripravljeni ste začeti. Če želite namestiti "Asuka", morate najprej uporabiti upravljalnik datotek, da poiščete mapo, v katero ste prenesli program. Ko jo najdete, zaženite datoteko.
Na tej stopnji bo pametni telefon preveril, ali je vse v redu z varnostjo datoteke. Če je tako, kliknite "Naprej", ko končate. Zdaj se lahko seznanite z zahtevanimi dovoljenji same aplikacije. Če je vse v redu, kliknite "Namesti".
Postopek namestitve se bo začel. Po namestitvi lahko samostojno podelite dovoljenje ali prepovete njegovo uporabo za uporabo sredstev pametnega telefona.

Prijavili smo se.

Torej, kako namestiti "Asuka" na Android, že veste, ampak na koncu želim povedati o registraciji v aplikaciji. Seveda je to malenkost, toda če to prvič naletite, lahkoimajo težave. Torej:
  • Zaženite ICQ.
  • Vnesite številko SIM kartice in kliknite "Nadaljuj".
  • Počakajte na kodo, ki vam bo prišla na pametni telefon.
  • Vnesite kodo in jo potrdite.
  • To je vse. Nato morate navesti samo ime in narediti fotografijo. Na splošno bo vse podrobno razloženo v sami aplikaciji.

    Sorodne publikacije