Omejitve stavbe obvoznice v Falloutu 4

Fallout 4 - igra iz studia Bethesda Softworks. Projekt je bil izdan 10. novembra 2015 in je peti del serije Fallout. Zgodba je, da protagonist živi leta 2077, ko je izbruhnila jedrska vojna. Pridrži svoje mesto v Shelterju 111 in kmalu se začne sama vojna. Protagonist in njegova družina sta podvržena krioprezervaciji do konca soočenja.

Čez nekaj časa cryostan preide in junak vidi, da so njegove neznane otroke odpeljali. Ker nima časa, da bi nekaj naredil, lik ponovno zaspi in se prebudi naslednjič šele po 210 letih. V sosednji kapsuli, žena junaka je bila dolgo mrtva, in otrok je bil odsoten, drugi prebivalci zavetišča, tudi, niso predložili znake življenja. 210 let se je svet zelo spremenil, protagonist pa je težko preživel v iskanju svojega sina.


Igra vsebuje veliko krafting orožja in oblačil, kuhanje in celo gradnjo lastne baze, ki je bila prej odsotna. Za gradnjo so potrebni različni viri, ki jih je mogoče pridobiti med prehodom, kupiti od trgovcev ali razstaviti kateri koli predmet za nadaljnjo obdelavo.
Konstrukcija je načeloma neomejena in ima veliko priložnosti za ustvarjalnost igralca. Možno je graditi kjerkoli in kadarkoli, sčasoma pa lahko zgrajeno osnovo nastanejo ljudje in se že ukvarjajo z urejanjem vsakdanjega življenja. Igralec lahko ustvari tudi visoko tehnološko bazo, opremljeno z avtomatskimi konstrukcijami. ZaTo je električna energija in vse potrebno za njega.


Vse, kar lahko omeji igralca v Falloutu 4 - omejitev stavb. Ustvarjen je bil, da bi se izognili pošiljanju neželene pošte na določenem območju. Če imate močan računalnik, in za vas omejitev stavb Fallout 4 - je odveč, potem lahko izklopite ali poskusite priti okoli. To lahko storite na več načinov.

Kako povečati omejitev stavb v Fallout 4 z uporabo konzole?

Omejitev stavbe lahko povečate z uporabo konzole, moda za igre in gradnje po meri na ozemlju. Če želite to narediti na določenem področju, morate najprej zapolniti omejitev, nato pa obiskati delavnico, poklicati konzolo in vnesti naslednje ukaze:
 • setav 349367555555500;
 • 34B 367555555500.
 • Če ste vse naredili pravilno, bodo vaši podatki preklicani in lahko nadaljujete z gradnjo in razvojem svoje baze, ne da bi vas skrbela omejitev stavb Fallout 4.

  Povečanje omejitve zgradb brez konzole in programov

  Naslednja metoda ni zahteva uporabo konzole ali drugih programov tretjih oseb. Samo očistite ozemlje, na katerem ustvarjate. Morate pometati hiše, avtomobile, gore smeti in vse nezaželene smeti na poti. Mimogrede, na ta način boste dodali tudi veliko količino za nadaljnjo gradnjo. Ta metoda je seveda dobra, toda prej ali slej bo konec vsega, kar je mogoče razstaviti, in gradnja se bo končala v slepi ulici.

  Preklic omejitve stavb s programi tretjih oseb

  Prav tako lahko prenesete program CheatMotor Če želite to narediti, morate zagnati igro in odpreti tabelo v Cheat Engineu, nato pa najti postopek z igro. Na dnu boste morali postaviti kljukico poleg vrstice neskončne velikosti in spremeniti vrednost na 0. Tako bo meja za zgradbe Fallout 4 vedno enaka nič.
  Zadnja možnost je, da morate za igro postaviti mod za igro, ki je trenutno zelo odvisna od ničelne meje stavb. V ta namen boste morali poiskati ustrezen mod in ga nastaviti v skladu z navodili. Priročnik mora imeti tudi pravila za njegovo uporabo. Vendar ne pozabite, da lahko namestitev moda na Fallout 4 zgornji meji zgradbe uniči korenske datoteke igre in moti njeno delovanje.

  Kako se zaščititi pred možnimi tveganji za izgubo ohranitve igre?

  Če namestite programsko opremo tretje osebe, lahko prekinete ali pokvarite vaše zadrževanje, potem pa bo vse vaše delo in sadovi dela neuporabni. Če želite to narediti, morate vedno imeti dodaten prostor za shranjevanje in pred namestitvijo moda prihranite v ločeni mapi.

  Sorodne publikacije