Sennheiser HD 600 slušalke Pregled: primerjava s konkurenti in pregledi

Slušalke Sennheiser HD-600 so del segmenta drage tehnologije. Primerni so tako za mlade glasbenike kot za profesionalce. Nemški proizvajalec ponuja zelo priročno in ergonomsko možnost, ki ustreza vsem zahtevam potrošnikov. V članku bomo obravnavali prednosti in slabosti naprave, njene značilnosti, primerjavo z drugimi podobnimi napravami. Bralci bodo lahko prebrali tudi mnenja kupcev. Na žalost jih večina ljudi prestraši. To doseže 15 tisoč rubljev.

Značilnosti

Slušalke pripadajo visokemu razredu takšnih naprav. To potrjujejo ne le odlična ergonomija, cenovna kategorija in zanimiva zasnova, temveč tudi tehnične specifikacije, ki jih ponuja proizvajalec. Poglejmo jih še naprej. Kabel ima dvojno oblogo. Skupna teža slušalk je 260 gramov, na glavi pa je pritisk izveden v mejah 2,5 M. Standardni vtič - "mini-jack" je nameščen. Komplet vsebuje adapter za tiste, ki potrebujejo 6,3-milimetrski priključek, dolžina kabla pa je skoraj 300 cm. Frekvenčno območje je od 12 Hz do 39 tisoč Hz, kar je na splošno dober kazalnik. Upor je 300 ohmov. Občutljivost je 97 dB. Na žico se doda kisik, ki napravo na svoj način naredi posebno. Zaradi odličnih funkcij v tem cenovnem razredu imajo slušalke, če ne najboljši, eno izmed njih.

Oblika in posebna tehnologija

Zunanja oblikaslušalke so drugačne v odprtem dizajnu. Govorniki so dobili posebno kovinsko rešetko. Zaradi vseh uporabljenih tehnologij je reprodukcija zvoka prek naprave lepa, ne glede na vrsto glasbe in žanra.

Slušalke Sennheiser HD-600, ki jih lahko preberete spodaj, imajo popolnoma optimiran zvok. Vse vrste melodij, ki jih reproducira ta enota, praktično niso popačene. Pogosto potrošniki primerjajo modele HD-600 in HD-650. Eden od njih je težko izbrati, a resničen. V drugem modelu je proizvajalec uporabil standardni mini-jack priključek, ki ga ne moremo reči za Sennheiser HD-600. Kabel te naprave je veliko večji - njegova dolžina je 2,7 metra. To vam omogoča preprosto premikanje po prostoru, tudi če je vir zvoka oddaljen.

Priročnost in zvok

Želim vas takoj opozoriti, da ne smete uporabljati naprave, opisane za predvajanje, od igralcev. Ker so sklede odprte, z lahkoto prenašajo ves hrup iz okolja. Zato ni priporočljivo uporabljati naprave na ulici in na mestih velike množice ljudi. Vendar, če napravo uporabljate doma, vam bo zagotovila maksimalen občutek prisotnosti. Sennheiser HD-600 blazinice, ki so izdelane iz tkanine, kot vsak potrošnik. Ker so naprave čim bolj mehke, naprava ne povzroča neugodja tudi pri daljši uporabi. Zvok je odličen na vseh razpoložljivih območjih. Vendar pa še vedno obstajajo nekatere pomanjkljivosti. Model ni bil zelo dobernizke frekvence. Malo je reče. Pogosto je takšen problem standard za slušalke odprtih skodelic. Poglejmo značilnosti enega od konkurentov modela Sennheiser HD-600. Pregled Denon AH-D2000 Začnimo s kakovostjo zvoka. Vse razpoložljive tehnologije prinašajo maksimalno užitek ob poslušanju glasbenih posnetkov. Čeprav sta obe napravi v približno enaki cenovni kategoriji, je zvok drugega modela bolj spektakularen, naraven in prijeten dojemanju. Opisane nianse pa bodo bolj verjetno opazili profesionalni ljubitelji glasbe, ne pa navadni poslušalci, ki tega ne posvečajo.
Potrošniki pravijo: dobesedno po nekaj tednih ste tako navajeni na slušalke Sennheiser HD-600, ki jih je skoraj nemogoče ločiti od njih. Vsi brez izjeme upoštevajte, da je model vreden porabljenega denarja. Prav tako ni nič manj pomembna, saj resnično ustreza deklariranim lastnostim proizvajalca. Glavna stvar - ne pozabite, da je treba slušalke uporabiti pri poslušanju glasbe doma, iz močnega vira, in ne na ulici iz telefona.
Pozitivne povratne informacije potrošnikov
Nadaljevanje pogovorov o pregledu Sennheiser HD-600 (v primerjavi z enim od večjih konkurenčnih modelov bo nekoliko nižje) bi bilo treba nadaljevati s pozitivnimi povratnimi informacijami. Ko gre za oblikovanje in enostavnost uporabe, vsi kupci opažajo, kako dobro izgledajo slušalke, čeprav proizvajalec temu ne posveča veliko pozornosti. 95% vseh preostalih recenzij vam omogoča, da naredite največji vtis na vaš videz.Redka lastnost naprave je ta, da je bila funkcionalnost kombinirana s praktičnostjo.


Ohišje slušalk je enostavno razstaviti, tako da, če boste to nenadoma potrebovali, lahko to storite preprosto in hitro. Poleg tega je proizvajalec potrošniku pustil priložnost - naprava lahko črpa. Če obstajajo trditve o kakovosti zvoka pri nižjih frekvencah, potem je s pomočjo posebnih ojačevalcev enostavno dvigniti do najvišje oznake. Če govorimo na splošno, so potrošniki zadovoljni z ravnotežjem in jasnostjo predlagane možnosti.

Amplitudno-frekvenčna značilnost

Spodaj je graf, ki ustreza kazalcem za napravo Sennheiser HD-600. Frekvenčni odziv je nekoliko neenakomeren: za levo slušalko je - 7,5 za desno - približno 10,4. Nekateri ljudje ne vedo, kaj kaže ta funkcija. Zato je treba na kratko pojasniti. Spodnji graf AFC prikazuje ravnotežje frekvenc predvajanja. Meri se v decibelih (dB). To značilnost lahko določimo s posebno nastavitvijo, ki je enakovredna standardnemu izenačevalniku v viru zvočnega vira. Izhaja v odvisnosti od pogojev, ki so na voljo: glasnosti, narave okolja. Pri uravnoteženem delu z ojačevalnikom zvoka se lahko frekvenčni odziv razlikuje.

Negativne povratne informacije potrošnikov

Na žalost, prvič, ki ga potrošniki ne marajo v tem modelu, je razkriti skrite talente slušalk, ki jih uporabljajo le v kombinaciji z visoko kakovostno in zmogljivo strojno opremo. Kdaj?občasno bodo izdajali hrup ali pokanje igralcev ali telefonov. Nekateri uporabniki opažajo slabosti gradnje primera. Poudarjata, da bi za to napravo dobil dovolj denarja, da bi dobil nekaj močnejšega in zanesljivejšega od plastike. Po drugi strani pa omogoča, da so slušalke tako lahke in ergonomske.

Izbira modela: HD-600 ali HD-650?

Kot smo že omenili, so slušalke precej podobne. In tako v oblikovanju kot v reprodukciji. Še vedno pa obstajajo nekatere razlike, saj je model HD-650 izšel veliko kasneje, kot nadaljevanje ravnila. Poglejmo, kakšne so razlike. Oblika modela se razlikuje glede na videz naglavnega traku. Materiali so podvojeni v dveh različicah - uporabljeni kovina skupaj s plastiko. Ergonomija in osnovni elementi oblikovanja so podobni, tako da komentar praktično nič. Zvočni dejavniki so pomembnejši vidik, ki vam omogoča, da se osredotočite na določen model. Slušalke s 600 glavami, opisane v naslovu, so bolj primerne za tiste, ki radi uživajo v mehkem in mirnem predvajanju brez posebej izrazitega basa. Drugi model HD-650 ima jasen in dovršen zvok, zato je nekoliko suh. Vendar pa je celotna slika sestavljena veliko bolj podrobno, oziroma, te slušalke bo ustrezala strokovnjakom.

Primerjajte Grado SR325i in HD-600

Če primerjate oba modela v ergonomiji, lahko takoj rečete, da so slušalke HD-600 očitno vodilne. So preprostePrenašajo dolgotrajno delovanje, ne da bi povzročali nelagodje potrošniku. Zvočna izolacija je v povprečju, in ko spremenite položaj ušesa, se zvok redko izgubi in postane pridušen. Zato potrošniki pogosto raje vzamejo model Sennheiser HD-600. Pregled MusicState omogoča številnim, da naredijo pravo izbiro. Grado SR325i se žal ni odlikoval z uspešno montažo in oblikovanjem na splošno. Mnogi potrošniki ugotavljajo, da bi bila velika reševalna vozila, vendar je jasno, da je proizvajalec drugačno mnenje. Če želite, jih lahko spremenite neodvisno, vendar naprava izgubi svoja jamstva. Oba modela slušalk ne moremo imenovati univerzalna. Na žalost obstajajo takšni žanri, ki zvok izkrivljajo. Lahko dobite močan ojačevalnik, ki bo povečal normalizacijo kakovosti predvajanja. Vendar je pomembno vedeti, da se je mogoče izogniti še najmanjšemu izkrivljanju.

Povzetek

Če želite kupiti kakovostne slušalke za poslušanje glasbe v zaprtem prostoru, bodite pozorni na model Sennheiser HD-600 ali 650. Kaj izbrati? Na žalost je nemogoče jasno povedati, saj so približno enaki. Ampak, po mnenju kupcev, vendar eden od njih zasluži več pozornosti. Prednosti modela HD-600:
  • Naprava trdnega razreda, podlage pustijo veliko zaželenega, vendar se ne morete pritoževati nad njimi, ker so idealne za njihov tip.
  • Amuleti so udobni in prijetni. Po želji lahko zamenjate kabel, saj ga lahko odstranite.
  • Sprejemljiva kombinacija cene in kakovosti.
  • Upoštevati je treba tudi slabosti. Kaj so?
  • Včasih se zdiki prinaša visoke frekvence pri predvajanju drugačne zvrsti skladb.
  • Žal je v konstrukciji plastika.
  • S prenosnimi nosilci se slušalke Sennheiser HD-600 najbolje ne uporablja.
  • Sorodne publikacije