Gradnik 2: Male sestre. Goljufije, gostje, liki, zaplet in odgovori na uganke

Witcher 2 je odlična igra, ki je pretežno presegla tiste RPG igre žanra, ki so se pojavile ob istem času in še kasneje. Poljski razvijalci so znani po svoji sposobnosti, da ustvarijo čudovito vzdušje v igri, ki prihaja ne le s čudovitimi pokrajinami in značilnimi liki, ampak tudi s strani misij. Pogosto postavljajo igralca v težko moralno izbiro: bodisi pripovedujejo zgodbe, ki se lahko dotaknejo vseh do globin duše. Ena od takih misij je naloga "Little Sisters" v "Widget 2".

Začetek iskanja

Treba je opozoriti, da se lahko iskanje doseže le, če se volivci odločijo pomagati Vrnoru Rocheju in ne vodji lokalnih duhovnikov, Yorvet. Tu greste v taborišče Kaedvenske vojske in na eni točki srečate osebo, ki jo obkrožajo številne žaljive šale in pretežno pretepajo. Če vas to zanima, in želite pomagati osebi, pridite, da se pogovorite z njim. Povedal vam bo, kaj se je zgodilo, zaradi česar je tako nadležno okolje.


Primer je bil pred tremi leti. Na bregu reke je videl čudnega duha, ki mu je dobesedno dal hlače. Po tem neuspešnem srečanju nenehno preganjajo duhovi, v zvezi s katerimi so tovariši z njim tako gnusni. Mauritius, tako imenovani naši revni, nenehno bije, smeji in prezira. Zato prosi Witteama, da mu pomaga in s tem povabizačnite iskanje "Little Sisters" v Widgetu 2. Za začetek boste morali iti v laike označevalcev. Tam boste lahko spoznali deklico Levo. Pred tremi leti je bila v Kaedvenski vojski, tako dobro poznajo to situacijo. Geraltu bo povedala o hišici na hribu, na katero nas je opozoril tudi Maurice. Izkazalo se je, da obstajajo govorice, da je v tej hiši živel lokalni zdravnik. Ime mu je bilo Malgette. Zdravnik je imel majhne hčerke, ki so jih brezobzirno ubili vojaki, in Malgette, ki se ni mogel upreti izgubi svojih ljubljenih hčera, je požrl v reko.


Pregled hiše

Zdaj, v okviru iskanja "Little Sisters" v Widgetu 2, morate razkriti skrivnost grobov. Ko je izvedel vse, kar je mogel, je moral Geralt iti v zapuščeno hišo, da bi ga previdno preučil. Nedaleč stran najde pokopališče, o katerem je Levi prej poročal. Ko pridete na pokopališče, boste takoj opazili štiri grobove, od katerih ima vsaka pokopana ena od zdravnikovih hčera. Ko potovanje "Little Sisters" poteka skozi "Witch 2: The Killer of Kings", se vedno bolj pojavljajo vprašanja. Najprej zlomite sode, ki se nahajajo za zapuščeno hišo. Po tem boste opazili skrivni prehod, ki bo junaku omogočil priti v klet. Wittmak bo pozorno opazoval, da bo tam opazil nekaj magičnih ritualov. Zdaj morate osvetliti čarobne svetilke, vendar bodite previdni. Nujno jih je treba prižgati v pravem zaporedju, sicer vas bo napadel duh.
Še naprej gremo"Widget 2": "Male sestre" da. Prižgite najbolj oddaljeno svetilko, ki se nahaja na vhodu. Nato morate prižgati tisto, ki je nameščena tik ob vhodu, in ko stoji na desni strani vrat. Med tem zapletenim procesom lahko slišite, kako se odpre skrivna soba: pridi. Tam notri, boste našli čarobni zapis natančno šifriran. Kako rešiti male sestre "v pripomočku 2? Spomnimo se, da je Maurice rekel, da je prvič srečal duha, ko je bil tukaj ob polnoči. Čaka na čas dneva, Geralt opazuje duh deklet, ki so jih ubili vojaki. Sam čarovnik se odloči: ali jih bo napadel ali bolje govoril z duhovi.

Kaj se bo zgodilo, če bo napaden?

Boj proti duhom je tipična naloga našega čarovnika. V arzenalu lahko vedno najdete koristne napitke, ki bodo omogočili izboljšanje vašega meča proti duhom. Najprej lahko spustite svoje nasprotnike z Aardom in se nato branite s pomočjo Cvena. Izogibajte se napadom, imate čas, da uporabite svoje. Napadanje je boljše na strani ali zadaj, v čelu napadanje duhov ni priporočljivo. Če jo potrebujete, lahko vedno uporabite znak Irden, ki včasih pomaga pri umiku duha za učinkovito bitko. Takoj, ko premagate vsa dekleta, se lahko zlahka vrnete v taborišče in vzamete nagrado od vojaka. Prehod "Widget 2" "Little Sisters" se lahko šteje za popoln.

Kaj govori z duhovi

Čarovnice so znane po ubijanjunevarno samo za druge pošasti. Če imate priložnost, da se pogovorite z pošastjo, je bolje, da se pogovorite, in šele potem, ko se nihate z mečem. Med pogovorom z dekleti bo Geralt izvedel, zakaj so umrli. Pravi morilec je Maurice, ki je v hlačah naredil toliko. Spomnimo se: smrt deklic je tako močno vplivala na njenega očeta, da ni mogel prenašati žalosti zaradi izgube in je storil samomor. Očitno duhovi čakajo na maščevanje zase in za svojega ljubljenega očeta. Skrivnost grobov "Widget 2" "Male sestre" ostaja tako negotova, kot je. Preiskava je v teku.

Pogovor z Detmoldom

Geralt se odloči govoriti s sodnim čarovnikom Detmoldom. Upa, da bo čarovnik pomagal razkriti skrivnost v rokopisih, ki smo jih prej našli v kleti v opuščeni stavbi. Izkazalo se je, da je bila to zelo nesrečna ideja, ker Detmold ni tako veličasten. Čarovnik pravi, da rokopisi podrobno opisujejo izvedbo posebnega nekromantskega rituala. Omogoča vam, da stopite v stik z duhovi umrlih. Čarovnik bo Witcherju ponudil odkup tega zvitka, vendar bo najboljša rešitev, da ga pustimo na svojem mestu. Najprej bo Detmold (spojler!) Kmalu postal zaveznik čarovnika, in drugič, ta zvitek lahko uspešno uporabite malo kasneje, ko se začne tretje poglavje. Na ozemlju Lock Man Cityja bo v pogovoru s pogumnim čarovnikom Ban Arda koristen tudi zvitek.

To je začetek zelo zanimivega iskanja, ki bo zaradi tega Belemu volku omogočilo bistveno okrepitev pred zaključnim delom igre. Tudi pri dekodiranju knjigespoznali boste risbo meča Carme - jekleni čarobni meč, ki ima dve reži za pridobivanje run.

Frank pogovor z Mauritiusom

Za nadaljnji prenos Widgeta 2, Little Sisters, je zdaj treba govoriti z našim nesrečnim Mauritiusom. Če ste med pogovorom v pravem trenutku, kliknite na vojsko, potem pa vam odkrito pove resnično zgodbo o vsem, kar se je zgodilo. Pred tremi leti se je v taborišču Kaedwen začelo slišati govorice, da domnevno zdravnik Malgette ne samo da je bil sposoben, temveč je pogosto pogovarjal z duhovi. Geralt mora sam izbrati. Mauritius lahko prepričate, da vam pomaga in organizira srečanje ob reki bliže polnoči. Vendar mu ne smete povedati, da so duhovi povedali, kdo je pravi morilec, ker bo v tem primeru kadavenez zelo jezen in bo sam šel na breg reke brez Čarovnika.

Mauritius z Wimakom

Skoraj ste uspeli razrešiti uganko "Widget 2" "Little Sisters". Če se je Maurice dogovoril, da bo odšel z vami, vas bo v določenem času na določenem pogodbenem mestu čakal. Ko se je z njim pogovarjal v soteski, greš na duhovni sestanek. Majhen pogovor v tako čudnem podjetju bo spet postavil čarovnika pred zelo dvoumno izbiro.

Ne pomagaj morilcu

Lahko rešimo uganko grobov "Male sestre" v "Vdovici 2". Zdaj se morate odločiti o usodi osebe, ki je odgovorna za to situacijo. Lahko zaprosi kaedvenente, da priznajo svojo krivdo, nato pa jo dajo novicam.duhovi V tem primeru bo Mauritius napadel tebe in duha, a tako neenak boj se bo hitro in nesrečo končal. Vendar se bo na neki točki spremenil v demona. Potem bo povedal junaku, da demon ubija sestre, Geralt pa se je zafrknil. Prehajanje "Widget 2" "Little Sisters" ni tako enostavno, kot se je zdelo. Resnična resnica je zelo grenka. Njihove hčere je umoril njihov oče, potem ko so izvedeli, da jih klevetajo cadevnijski vojaki. Zaradi dejstva, da je zdravnik, ki se je aktivno ukvarjal z nekromanco, smrt deklic in njegovo lastno, demonu dal veliko sile. Po tem pogovoru bo Demon napadel čarovnika. S pomočjo srebrnega meča, več zvokov in dobre kombinacije likov Wittmak začne soočenje s sovražnikom. Dodge, odbijte napade, postavite znake in naredite uspešne napade. Zadostuješ, samo premagaj sovražnika. Za njegovo izvršitev ne boste prejeli nobenega denarja, ker je njegova stranka Mavrik umrla iz lastnega rezila. Kot nagrado boste dobili le izkušnje.

Podprite osebo, ne duha.

Če se odločite, da boste podprli Mauricea med hojo »Čarovnica 2: Kralji ubijalcev«, »Male sestre«, se boste morali boriti z zakleti kadeti. Boj ne bo zelo zapleten, če uporabljate značke, napade in protinapad. Quesnay in Irden bosta zelo koristna v takšni bitki. Ko bodo vsi duhovi mrtvi, vam bo Maurice povedal vso resnico o tistem, kar se je zgodilo pred tremi leti, in kakšno sodelovanje pri vseh teh dogodkih je prevzel Cades.

Maurice je šel sam

Če se je Maurice odločil, da gre na breg reke brez čakanja na čarovnika, potem ko ste na svojem mestu, boste našli samo truplo vojaka. Ko pogledate telo umrlega, se bo demon smejal navzven. On bo povedal, da je po zaslugi Witcherja Demon znatno narasel in zdaj ga ni veliko, kar bi ga lahko ustavilo. Bitka se začne.
Če želite premagati, se morate izogniti vsem napadom mogočnega nasprotnika. Sčasoma postavite bloke, uporabite Kven in najboljši način za napad je stran ali nazaj. Znaki, kot sta Aard ali Irden, bodo prav tako zelo koristni. Samo premagovanje sovražnika bo končalo iskanje. Denar za njegovo izvršitev vam, kot je bilo rečeno zgoraj, ne bo dobil, ker je stranka, Mavrik, umrl. Kot nagrado dobite ekskluzivno izkušnjo.

Konec

Kot smo že povedali, igre serije "Witcher" nimajo vedno enostavnih in jasnih nalog. To je zelo redko, da izpolnjujejo misijo, kjer boste morali iti skozi sovražne horde, vzeti predmet /ubiti glavnega sovražnika in poročati o usmrtitvi. Zapletenost odločanja v tej igri je vedno dejstvo, da ni vedno mogoče razumeti logike in motive, ki so vodili znake. Veliko quests v igri - izvirne zgodbe, na podlagi katerih je povsem mogoče odstraniti več dolgo časa domačih "milo opere". Če poznamo zgodovino ubitih deklet na drobtinah, bi lahko mnogi igralci prišli do popolnoma pričakovanega sklepa, da mora pravica zmagati in vojak umreti. Kljub temu nas igra nekaj nauči. Najprej ne smete nikoli zaupatidruge sile. Ne glede na to, kaj so ljudje skrivnost, skrivnost in lažne, sile zunaj zemlje so še slabše. Drugič, ni vedno vredno vzeti na ramena pravico do semiša, ker smo čarovnice in naše, da bi ubili pošasti, za kar dejansko plačamo. Včasih iskanje pravičnosti vodi k dobremu rezultatu, toda v tem prizadevanju bi lahko človeštvo samo rešilo življenja. Ocenjevanje nedolžnosti Mauritiusa je osebna zadeva vsakega igralca. To je ves čar te igre.

Sorodne publikacije