Gumbi zlatega YouTube: sodobne nagrade

Zlati gumbi na YouTubu so znaki razlik, ki jih lahko slišite, tudi če niste vključeni v področje video bloganja. To je posebna nagrada, ki jo je razvila ekipa YouTube za ustvarjanje videoposnetkov. Prejemajte svoje uporabnike, ki vozijo po svojem kanalu in so lahko dosegli določeno število naročnikov. Zdaj obstajajo že tri vrste gumbov - srebro, zlato in diamant. Iz članka boste izvedeli, kaj morate storiti, da bi postali lastnik ene od njih in kaj vam bo dala?

Kaj je zlat gumb?

Zlati gumbi na YouTubu so tisti, ki se podeljujejo več kot 1.000.000 naročnikom kanala. Tudi v našem času, ko lahko vsak "eksplozivni" videoposnetek pridobi milijon ogledov na dan, toliko ljudi v naročninah - redka pojavnost. V skladu s tem in te nagrade niso tako razširjene.


Diamantni gumb - to je še bolj redko, kar lahko dosežemo le, če premagamo oceno 10.000.000 naročnikov kanala. V tem trenutku nihče na post-sovjetskem prostoru ni naredil takšne ocene pri upravljanju vira. Toda več enostavnih srebrnih gumbov je bilo že izdanih veliko. Ni presenetljivo, da se ta nagrada podeli vsem, ki prihajajo iz 100.000 ljudi. Ne glede na to, tip tipk samo kaže, kako priljubljeni ste. In prinašajo le občutek užitka. V nasprotnem primeru lastniki YouTuba ne nagradijo imetnikov gumbov. Včasih ne dajte simboličnih nagrad.

Kako lahko dobim zlati gumb YouTube?

Razumete, kaj daje gumb YouTube, in zdaj želite dobiti svoje? Potem tibo moral trdo delati na optimizaciji kanala, privabljanju naročnikov, ustvarjanju zanimivih vsebin. Za pospešitev postopka lahko uporabite nekaj nasvetov:


 • Skrivnost uspeha je kompetentna optimizacija. Obiščite tečaj usposabljanja ali vsaj preberite priročnike o tej temi na internetu.
 • Bodite pozorni na gledalce, da so naročeni na kanal. Trgovci ga imenujejo klic - ukrep je poziv k dejanju. Ta tehnika resnično zbuja povratne informacije.
 • Spremljajte skupne stilistike v videoposnetkih. Potem uporabnik ne bo omejen na posamezne "besede" pod valji, ampak želi videti vse.
 • Vzajemno spodbujanje z drugim začetnikom.
 • Pomembno je, da uporabljate samo dovoljene načine promocije. V nasprotnem primeru bo nagrada preklicana.
 • Ko so izpolnjeni vsi pogoji, morate biti potrpežljivi. Dostavitev nagrade traja vsaj mesec dni. Hkrati pa se je več kot enkrat zgodilo, da ljudje niso prejemali gumbov niti po šestih mesecih! Pa vendar, srečni gospodje.

  Zlati gumb YouTube: kdo je prejel?

  Zlati gumbi YouTube, za razliko od diamantov, so imeli dovolj časa, da so dobili veliko rusko govorečih blogerjev. Tako je bila leta 2014 nagrajena najbolj znana deklica video krogle, Katya Klepp (takoj je dobila dve nagradi) in dva druga kanala. In v letu 2015, seznam je bil dodan z lepoto Masha Wei, Ivangay, Sasha Spielberg in celo kanal z risanke za otroke (Luntik), in tudi posvečen spletni igri World of Tanks.
  Gumbi za zlato YouTube niso poseben privilegij, ampak znak, da je na pravi poti. Če niste prejeli nobene nagrade, ne smete biti vznemirjeni. Nadaljujte z delom na svojem kanalu in vse se bo izteklo.

  Sorodne publikacije