Telefon Fly FS401: opis, specifikacije, pregledi

Telefoni proračunske kategorije so bili vedno v veliko povpraševanje. To pojasnjuje razpoložljivost. Pri nakupu takšnega modela kupcu ni treba žrtvovati veliko funkcionalnosti. Omejitve, ki jih je treba pripraviti, so zmogljivost baterije, ločljivost zaslona in kamere ter nizka raven učinkovitosti. Na primer, če želite kupiti pametni telefon, vendar nimajo veliko finančnih sredstev, je priporočljivo, da upoštevate proračunski telefon Fly FS401. Prodana je po ceni, ki ne presega 4000 rubljev. Kaj bo uporabnik dobil za takšen denar? Katere so šibke in močne strani tega modela? Razumimo.

Značilnosti videza

Pri obravnavi zunanjega oblikovanja pametnega telefona se pripombe kupcev praktično niso pojavile. Telo ni izdelano v strogo pravokotni obliki, zgornji in spodnji konci so obokani. Zahvaljujoč temu, naprava izgleda precej privlačno. Seveda je osrednji element sprednje plošče zaslon. Fly FS401 ne odlikuje izvirnost lokacije senzorjev, lukenj zvočnikov, leče prednje kamere in nadzorne plošče. Vse, kar je tukaj, je standardno. Mehanske tipke imajo gumb za vklop /izklop (zaklepanje) in dvosmerni krmilnik, ki se uporablja za zmanjšanje /povečanje glasnosti, svetlosti. Za njihovo lokacijo se je proizvajalec odločil za desno stran. Po mnenju uporabnikov je ta kraj najbolj uspešen. Nadzorna plošča Fly FS401 je sestavljena iz treh tipičnih tipk na dotik. Zav vtičnici za slušalke lahko uporabite standardni avdio priključek. Dvignjen je na zgornji konec. Toda vrata USB ni mogoče najti tam. Prav tako ni spodaj. Za njega je proizvajalec izbral levo stran. Te lokacije ne morete imenovati za prednost. Uporabniki prav tako ne menijo, da je to precejšnja pomanjkljivost, vendar opozarjajo, da se bo treba prvič uporabiti.

Fly FS401: Specifikacije

Da bi razumeli zmožnosti pametnega telefona, je treba upoštevati njegove glavne značilnosti.
 • Telefon je opremljen z dvema mikrofonskima mikrofonskima režama.
 • Gre za srednje velik pripomoček: 120,5 x 63,3 x 10,1 mm.
 • Pri takšnih dimenzijah teža ne presega 110 r.
 • Zmogljivost je zagotovljena na račun procesorja, ki deluje z enim jedrom. Njegove značilnosti ni mogoče imenovati spektakularne. Model - SC7715. Frekvenca ure je 1000 MHz.
 • Glede na sodobne standarde je količina RAM-a kritično majhna, saj je le 512 MB. S težkimi nalogami pametni telefon ne uspe. Vgrajen pomnilnik tudi ni dovolj - 4 GB. Več kot polovica jih je vzela datoteke operacijskega sistema. Obstaja režo za namestitev zunanjega pogona. Naprava deluje s karticami do 32 GB.
 • Komunikacijske zmožnosti so standardne, kot za "najsodobnejšo tehnologijo". Uporabnik ima na voljo 2G omrežja (druga generacija) in 3G. S povezavo s slednjim lahko vzpostavite povezavo s hitrostjo do 144 Mb /s. Prav tako so razvijalci zagotovili Bluetooth 2.1 (za brezžični prenos datotek različnih vrst) in Wi-Fi, ki deluje pri 24 GHz in ustreznisodobne zahteve (80211 b /g /n).
 • Na zaslonu je prikazan grafični prikaz, na podlagi katerega je položena matrika TFT TN. Njegova diagonala je 4? (800 x 480 px).
 • Naprava deluje na platformi Android različice 442.
 • Baterija Fly FS401 je 1400 mAh. Značilnosti malo kasneje.
 • Na žalost lahko ločljivost kamer povzroči pretresanje kupca, saj je v glavnem in na sprednji strani zelo nizka. Prvi je opremljen s senzorjem v dveh milijonih slikovnih pik. Z njegovo pomočjo lahko posnamete sliko največje velikosti 1920 x 1080 slikovnih pik. V osrčju spredaj je matrika s 3 milijoni slikovnih pik. Največje zmogljivosti so omejene z ločljivostjo 640 x 480 px.
 • Avtonomija

  Torej, kot je že omenjeno v tehničnih specifikacijah, je Fly FS401 opremljen z litij-ionsko baterijo, katere zmogljivost je bila 1400 mAh. Boste morali porabiti 3 ure na baterijo, da bi pridobili 100%. Navodila prikazujejo življenjsko dobo baterije, ki jo je navedel proizvajalec. Po njegovem mnenju lahko govorite neprekinjeno več kot pet ur. Kar se tiče karakteristik v stanju pripravljenosti, so te številke kupcev močno razočarale, saj so omejene le na 4-5 dni (100 ur). Zdaj je treba upoštevati rezultate neodvisnega testiranja. Po tem bodo lahko lastniki poslušali glasbo preko slušalk za 20 do 25 ur. Predvajanje videa bo baterijo izkrcalo za 3,5 ure, ko bo povezana z internetom, naprava ne bo delovala več kot 3 ure.

  Pozitivne povratne informacije

  Pametni telefon Fly FS401 Black prejme povratne informacije tako pozitivne kot negativne. Najprej bomo analizirali tiste točke, ki jih lahko varnopripisujejo prednosti. Žal jih ni veliko. Prvič, večina kupcev je posvetila pozornost oblikovanju. Res je privlačno in moderno. Za prednosti lahko pripišemo in dimenzije. Uporabniki trdijo, da je telefon v dobrih rokah, ne zdrsne. Seveda ne morete opaziti, da naprava deluje z dvema SIM karticama. Prav tako so uporabniki pripisovali prednosti preprostega vmesnika Android.

  Negativne povratne informacije

  Na žalost je Fly FS401 od lastnikov zaslužil več negativnih ocen. Razlog za to je bila neskladnost značilnosti cene. Večina pripomb je naslovljena na produktivnost. Slab čipov ne more zagotoviti visoke ravni učinkovitosti. Aplikacije se počasi odprejo, telefon se pogosto zamrzne. Nekaj ​​mesecev je prišlo do trajnih napak pri delu aparata. Večina kupcev trdi, da je treba za rešitev problema odstraniti baterijo in ponovno zagnati pametni telefon. Žal pa ta metoda dolgo ne deluje. Tudi pregledi lahko pogosto vidijo pripombe k avtonomiji. Parametri so razočarali vse brez izjeme. Enako velja za dovoljenja za kamere.

  Zaključek

  Torej se pregled modela FS401 zaključuje. Iz vsega zgoraj navedenega lahko sklepamo, da ta telefon ni najbolj uspešen pripomoček družbe Fly. Tudi z dejstvom, da se njegova vrednost spreminja v okviru 4000 rubljev, po mnenju večine lastnikov, naprava ne upravičuje stroškov. Večina pripomb je delovalo. Uporabniki ne marajo dejstva, da je pametni telefon lahko dolgo časaodložite, izklopite /vklopite sami.

  Sorodne publikacije