Kako zmagati Titan v igri Shadow Fight

Vprašanje, kako pridobiti titan, je zanimivo za vsakega uporabnika, ki je že dosegel raven blizu maksimalnega. V igri Boj proti sencam ta sovražnik vozi večino uporabnikov v mirovanje. Po desetem poskusu se izgubi interes, zato je potrebno prebrati taktiko, pripraviti lik in vstopiti v boj z prednostjo.

Opis igre

Če želite izvedeti, kako premagati titan v igri Shadow Fight, morate poznati vse značilnosti projekta. Ta razvoj je narejen v mešanici bitnih žanrov s stranskim pogledom in elementi RPG. Človek prevzame vodstvo nad junakom, ki je v svetu odkril skrita vrata sence. Od tam so začeli prodirati v vesolje strašne pošasti, ki grozijo, da bodo izbrisale človeško raso. Igralci morajo nenehno sodelovati v bitkah, prenesti funkcije in sposobnosti arhetipa, se naučiti novih tehnik za zaščito svoje domovine.Propeliranje junaka in moč titana

Pri vprašanju, kako premagati titan, igra primarno vlogo črpanje znaka. Če ste naredili veliko neuspešnih poskusov, potem dvignite svoje sposobnosti (fizične in magične) na raven 52. Samo na tej ravni se lahko udobno počutite v bitki proti tako močnemu sovražniku. Poleg tega je vredno poskrbeti za enako raven opreme in orožja, ki jo je treba aktivno uporabiti v boju. Nasprotnik je močan v tem, da si lahko s pomočjo čarobnega meča pridobi zdravje in ima velik indikator oklepa. V drugem krogu je naloga zapletena, ker se zdi ščit, blokiranjeen napad Da je vprašanje, kako zmagati titan, spet ni našel pomena, bi moral z običajnimi udarci udariti pregrado in ne uporabljati magije zanj. V nasprotnem primeru energija in sile znaka ne bodo dovolj za uničenje sovražnika.


Bojne taktike

Na podlagi znanja in moči sovražnika so napredni uporabniki razvili taktiko, ki ne bo pustila vprašanj o tem, kako premagati titan v boju senc. Najprej se mora igralec naučiti, kako se izogniti napadu sovražnika. Ne gre za nenehno izogibanje, temveč se čim bolj izogibajte škodi. Njegove tehnike je treba izvajati samo z nogami (kosi, direktni udarci, triki z obratom), saj se morajo za udarce pesti približati nevarni razdalji. Če je mogoče, uporabite orožje, ki bo povzročilo znatno škodo. Beating magic je priporočljivo le, če ste prepričani o natančnem zadetku. V drugem krogu boste morali nenehno stresati ščit in ne dati meča za obnovitev zdravja.

Sorodne publikacije