Kako zmagati na Ebay dražbi? Nasveti in triki za začetnike

Na internetu je veliko načinov, kako zaslužiti ali prihraniti denar. Virtualna dražba Ebay privlači drugo kategorijo uporabnikov. To so tisti, ki želijo prihraniti svoj denar. Spletna stran deluje po vrsti dražbe. Želijo kupiti veliko, Ebay uporabniki preprosto ponudbe. Kot veste, je izdelek pridobljen, ker je prodajalcu ponudil najugodnejšo ceno. Zanimivo je, kako zmagati na dražbi na Ebayu. Uporabniki se odločijo za nekaj trikov.

Preprosta pravila

Preden poskušate zmagati na Ebay dražbi, morate poznati značilnosti te strani. Kot pri drugih internetnih virih so tu tudi pravila. Za nakup blaga na Ebayu se bodo morali držati.


 • Ni mogoče vprašati, kako zmagati na dražbi na Ebay, če kontaktni podatki niso izpolnjeni v profilu. Ker v tem primeru ne morete niti stavljati. Enako velja za tiste, ki opozarjajo na napačne informacije. Na dražbi morajo prodajalec in kupec komunicirati. Zato je pomembno, da na spletnem mestu Ebay zagotovite informacije o zaupnem profilu.
 • Prepovedano je postaviti razstavo na Ebay in staviti na njo. To je v nasprotju s pravili dražbe in se celo šteje za dejanja ponarejenih posameznikov
 • Tudi če vas zanima, kako zmagati na dražbi v družbi Ebay, ni vredno zanimati več ponudb. Možno je, da bodo morali odkupiti. Ponudbo je mogoče opozoriti, vendar je to precej problematična naloga. Na primer,napačno dejanje se lahko prekliče, vendar je uporabnik dolžan narediti pravo stavo. Tudi z manjšim zneskom.
 • Prepovedano je kupiti blago zunaj spletnega mesta na Ebayu. S tako zapleteno shemo ne moremo pričakovati, da bo zaščiten pred goljufijami. Konec koncev, prodajalec in kupec opravita operacijo za izogibanje dražbi. V skladu s tem niti eden niti drugi ne prejmeta nobenih jamstev ali zaščite pred Ebay.
 • Nasveti in triki za začetnike

 • Ni vredno določati cen samo zaradi radovednosti. Če nihče ne dodeli Ebay cene zgoraj, boste morali unovčiti stvar. Tudi če ga ne potrebujete. V primeru odpovedi plačila bo treba pripraviti za vse sankcije od uprave na dražbi Ebay. Zato ne smete stavljati, razen če nameravate kupiti veliko.
 • Preden ste zmagali na avkciji Ebay in preprosto dali ponudbo, morate temeljito preučiti informacije, predložene na seriji. Nekateri potencialni kupci se motijo. Prodajalci v nekaterih primerih izkazujejo blago samo za določene države. Da bi se izognili neprimernim stavam na Ebay, so te informacije bolje raziskane vnaprej.
 • Če ste osebno seznanjeni s prodajalcem, ni priporočljivo staviti, umetno precenjevati cene lota. Posledično lahko postanete edini, ki je klical visoko ceno, in lot bo moral odkupiti. Ali zavrnite plačilo in imate težave z upravo.
 • Kako narediti stave pravilno?

  Dejansko ni nič zapletenega pri ponudbah na spletni dražbi. Vendar pa se morate dovolj pripravitivisoka konkurenca. Konec koncev, veliko uporabnikov zanima, kako zmagati na dražbi na Ebayu.


  Zato celoten postopek uvajanja stopnje vključuje več preprostih ukrepov:
 • izbira blaga;
 • plasiranje ponudb in potrditev.
 • Izberite izdelek

  Najprej morate najti želeno serijo. Za natančno branje opisa in stroškov. Če ste zadovoljni z vsemi pogoji, lahko stavite. Ne zaupajte vedno fotografijam, objavljenim izključno na Ebayu. Nekateri prodajalci poskušajo uporabnike dražbe vključiti v zavajajoče. Zato je priporočljivo, da se seznanite z značilnostmi. Vsi želijo vedeti, kako kupiti in zmagati na Ebay dražbi. Vendar ni nič manj pomembno, da ne delamo lažnih cen. To zahteva skrbno preučevanje ne samo partije, ampak tudi samega prodajalca. Začetniki spletne dražbe Ebay priporočajo, da upoštevate oceno. Najbolj zanesljivi partnerji se lahko pohvali z visoko oceno. Petinpetdeset odstotkov in več.

  Namestitev ponudbe

  Podroben vpogled v sklop in prodajalec lahko sprejme odločitev. Če so izpolnjeni vsi pogoji, stavo preprosto položite s klikom na virtualni gumb z istim napisom.
  Nato morate navesti najvišjo ceno, ki ste jo pripravljeni plačati nad vašo loto Ebay. Ko izberete ceno, kliknite "Potrditev".

  Kako stavim?

  Če ne veste odgovora, ne morete ugotoviti, kako zmagati na dražbi na Ebayu. Nasveti izkušenih uporabnikov so pomembni. Zato se uporablja avkcija Ebaysamodejne stave Najprej se določi najnižja cena, ki ustreza tisti, ki jo je navedel prodajalec. Potem Ebay poviša ponudbo namesto potencialnega kupca. Postopoma jo dražba pripelje do največjega števila. Zato mora kupec biti previden pri prikazovanju najvišje cene, ki jo je pripravljen plačati za predlagano partijo.

  Kako zmagati na dražbi za Ebay?

  Pri določanju največjega zneska je bolje navesti celo število. Na primer, ne $ 10, ampak 1005. V tem primeru obstaja možnost, da se izognejo tekmovalcu, ki bo stavil le 5 centov nižje.
  Morate biti potrpežljivi in ​​počakati, da se dražba konča. Statistika trdi, da je Ebay dobitna stava trajala le deset sekund pred koncem dražbe. V tem obdobju priporočajo višjo ponudbo, kar povečuje njihove možnosti za zmago na dražbi na Ebayu. Vendar pa morate razumeti, da tudi to ne zagotavlja, da bo kupnina prišla do vas. Nekateri prodajalci na Ebayu so določili skrito vrednost. Če presežejo ponudbo, se lot ne more unovčiti.

  Program

  Neobvezno ukrepanje za razumevanje, kako zmagati na avkciji Ebay. Program je sposoben narediti vse za vas. Na primer, na spletnem mestu Ebay je na voljo ProxyBidding. Ta program sledi dražbi vsakih pet minut in celo naredi stave namesto uporabnika. Dovolj je, da vnaprej določite najvišjo ponudbo. Naslednji v podjetju prihaja program, ki trguje ne slabše kot kateri koli pravi kupec.
  Pri uporabi programa pa je treba v primeru zmage neizogibno unovčiti partijo.Zato je pred njegovo uporabo potrebno ne le imeti določeno namero za nakup artikla, temveč tudi pripraviti določen znesek v primeru nagrade.

  Sorodne publikacije