Telefon Fly FS452: Funkcije, pregledi

Domači kupec je že imel priložnost spoznati pripomočke Fly. Britansko podjetje ni prvo leto. V tem času je dobila dokaj dober ugled. Njeni pripomočki, čeprav niso vodje prodaje, imajo še vedno veliko občinstvo oboževalcev. Na povpraševanje potrošnikov vpliva predvsem cenovna kategorija, v katero so nameščene naprave. Na primer, pametni telefon Fly FS452 Nimbus 2. Predstavitev modela je potekala julija 2015. Po tem je šla v prodajo po ceni 6.000-7.000 rubljev. Postavljen je kot začetna naprava. Razvijalci uporabljajo velik zaslon, poskušal zmanjšati debelino, vendar je uporabil precej skromno "polnjenje." Zato je težko reči, da je proizvajalec poskušal poudariti nekaj svojega ustvarjanja. Kljub temu pa so kupci pozorni na telefon Fly FS452. Značilnosti, opis pripomočka in pregledi - to je točno tisto, kar bo obravnavano v okviru tega člena.

Zaključek

Spoznavanje tega modela se bo začelo s pregledom celotnega sklopa. Naprava je pakirana v originalni škatli bele barve. Proizvajalec je izbral precej nestandardno rešitev za svojo zasnovo - odpira se po načelu predala. V notranjosti je škatla razdeljena na dva oddelka. V zgornjem delu je Fly FS452 Nimbus 2. Naprava je izvlečena s platnenim trakom. V drugem (spodnjem) predelku so pomembne komponente. Med njimi so slušalke, omrežni vmesnik, kabel USB. Tudi proizvajalec je poskrbelo razpoložljivosti vse potrebne dokumentacije. V polju bo kupec našel garancijsko kartico, uporabniški priročnik in seznam servisnih centrov, ki delujejo v Rusiji.

Značilnosti

Pred nakupom pametnega telefona Fly FS452 je priporočljivo, da se podrobno seznanite s funkcijami. Na seznamu bo vsak kupec lahko našel koristne informacije zase:
 • Dimenzije telefona: 1314x647x8 mm.
 • Polna teža (z baterijo) - 120 str
 • Sim kartice: število je dve, format je standard (velik), radiomodul je eden.
 • Zaslon: matrika - IPS, ločljivost - 854x480 px.
 • Diagonalni zaslon - 45 °.
 • Kamere: frontalna - matrika s 3 milijoni slikovnih pik, glavna - 5 MP.
 • OS - Android 4.4 ».
 • Baterija: tip - odstranljiv, litij-ionski, zmogljivost - 1800 mag.
 • Pomnilnik: količina pomnilnika RAM - 512 MB, vgrajen - 4 GB.
 • Podpora za zunanji pomnilnik: vrsta pomnilniške kartice - microSD, zmogljivost do 32 GB.
 • Procesor: Število jeder - Model 4 - Urna frekvenca Spreadtrum SC7731 - 12 GHz.
 • Zaslon

  V tem modelu je zaslon najmočnejša stran. Naprava je bila opremljena z IPS-matričnim zaslonom. Barvna podpora je standardna. Inšpekcijska vozlišča so sprejemljiva. Vendar pa je ločljivost zaslona nekoliko premajhna. To je samo 854x480 px. Glede na sodobne standarde je takšna kakovost že ocenjena kot nižja od povprečja. Velikost zaslona 45 palcev je označila veliko uporabnikov z ocenami pohval. Vgrajena multitouch funkcija. Slika ni slikovna, saj je gostota 218 ppi. Vendar pa je malo več jasnosti innasprotju ne bi preprečili. Razvijalci so uporabili zaslon na dotik Fly FS452 (zaslon na dotik). Kakovostna je, vendar se lahko pri padcu, razpokah oblikujejo praske. Povečava se izvede z dvema tapasoma. Da bi zaščitili zaslon, proizvajalec ni predvidel ničesar. Zato je takoj po nakupu priporočljivo kupiti film ali steklo, in tudi, da poberem primer. S tem lahko zaščitite ne samo zaslon, ampak tudi celotno telo pred poškodbami.

  Uspešnost

  Večina kupcev se sooča s procesorji Mediatek ali Qualcomm. To je njihova uporaba v večini proizvajalcev. Vendar pa je Fly izbral za svoj gadget čipset malo znanega podjetja Spreadtrum. Gre za napravo, ki deluje na štirih jedrih (tip - Cortex-A7). Uporablja se osnova arhitekture ARM. Procesor Spreadtrum SC7731 velja za najbolj dostopen. Zato je njegova namestitev omogočila, da ne precenjujejo stroškov pametnega telefona.

  Kar zadeva zmogljivost Fly FS452, je za svoj segment prikazan dokaj sprejemljiv rezultat. Vsi programi delujejo hitro, brez obešanja in zamud. Čeprav so značilnosti spomina skromne. Količine operativnih (512 MB) in vgrajenih (4 GB) lahko zdaj imenujemo minimalne. Na žalost možnost uporabe bliskovnega pogona ne rešuje veliko situacije, saj naprava podpira pomnilniške kartice do 32 GB. Vendar ne pozabite, da ta model pripada proračunskemu razredu. Na tej podlagi mnogi lastniki menijo, da so takšne značilnosti povsem sprejemljive.

  Avtonomno delo

  FlyFS452 je opremljen z odstranljivo litij-ionsko baterijo. Njena zmogljivost je majhna - samo 1800 čarovnik. Na prvi pogled se zdi, da bo pametni telefon polnjen večkrat na dan. Vendar pa to ni tako. Glede na skromne lastnosti procesorja, ki ni zelo zmogljiv zaslon, pripomoček kaže dobre rezultate trajanja baterije.
  Glede na kazalce proizvajalca je telefon v načinu pogovora 8 ur.Če se povežete prek povezave Wi-Fi, lahko računate na 45 ur brez ponovnega polnjenja. Ta čas je uporabniku na voljo v načinu prikaza videa. Uporaba mobilnega interneta (3G) bo porabila baterijo dovolj hitro - v 35 urah, ampak kot igralec bo pripomoček deloval skoraj dva dni. Predvajanje brez polnjenja traja približno 3 ure. Če polnite originalni polnilnik, bo trajalo 2 uri
  .

  Fly FS452 Nimbus 2: pregledi

  Torej, ta pametni telefon mi je bil všeč za kupce? Da bi odgovorili na to vprašanje, je treba poudariti vse pozitivne in negativne strani. Začnimo z dobrim. Mnogi ljudje še posebej všeč design in majhne velikosti. Telefon je udoben za nadzor, v roki, ne zdrsne, vsi gumbi in priključki so na priročnem mestu. Zasnova pametnega telefona je stroga, zato je idealna tako za ženske kot za moške. Pri tekočem pregledu je enostavno zamenjati predstavnike poslovnega razreda. Prav tako so lastniki opazili, da naprava teče gladko in dovolj hitro. Zato je mogoče strojno polnjenje varno pripisati koristim. Uporaba sodobnih tehnologij v proizvodnjiprikaz, vključno z matrico IPS, ki je močno povečala število potencialnih kupcev. Prednosti vključujejo tudi kompilacijo dobre kakovosti in podporo dveh sim-kartic. Malo "proračuna" nima pomanjkljivosti. Ta model ni bil izjema. Večina pritožb je zaznala dovoljenje fotoaparata in zmogljivost baterije. Vendar, če upoštevate stroške pripomočka, lahko te slabosti prezrete.

  Sorodne publikacije