Walking Mad Father: Kako odpreti vse okončine?

Mad Father je fascinanten 2D horror, ki ga je ustvaril neodvisni japonski razvijalec. V tej igri, kot tudi v mnogih drugih projektih tega žanra in stila, obstaja več različnih udov. Vsak konec je posledica določenih dejanj, ki jih je izvedel protagonist. Kako odpreti vse finale? To bo pomagalo korak za korakom igro Mad Father, ki vam bo povedala nekaj ključnih točk.

Nekaj ​​besed o ploskvi

Zgodba o zgodbi se razvija okoli enajstletne deklice Aye, ki z očetom živi v starem dvorcu v severni Nemčiji. Ayia je izgubila mater pred enim letom in ta dogodek je pustil velik pečat na celotni družini. Aijev oče se ukvarja z nekaterimi skrivnostnimi poskusi v globinah svoje kleti, kjer se nihče ne more spustiti, razen za sebe in svojo pomočnico Marijo.


Ko se glavni lik zbudi sredi noči, ko joka. Po tem so v hiši res strašni dogodki in prevzamemo nadzor nad Ayu in začnemo igro igre Mad Father. Omeniti je treba, da je ploskev tu nepričakovano obrnjena, tako da če eden od naših bralcev načrtuje, da bo šel skozi igro sam, potem bomo v naslednjem delu članka opozorili na spojlerje.

Prvo slabo končnico

Na koncu mimoidnega Oca, ko so vse pustolovščine že zaostale, bo igralec dobil priložnost, da opravi svojo zadnjo veliko izbiro. Pozor: Od te izbire je odvisno, ali bo končna. Izberemoposebej, možnost, ki izpolnjuje voljo naše matere in ji bo dovolila, da vzame s seboj svojega očeta. Nato gledamo video posnetek, po katerem smo skupaj z Ayejem v prazni sobi. Pojdimo malo severno in se soočimo z prestrašeno Mary, ki je očitno šokirana. Aya ji pravi, da je njen oče mrtev.


Naslednja scena nas popelje v cerkev, kjer oba junakinja molita za mir svojih mrtvih sorodnikov. Ko bo deklica povedala pomočnici, da lahko ostane v njihovi hiši, se Maria nenadoma dvigne in odide na našo stran. Zaslon je zatemnjen in slišimo prodoren krik. Iščemo naslednjo sceno, v kateri bo Mariya ubila Ayuja in nadaljevala strašne eksperimente z zdravnikom.

Drugo slabo končnico igre Mad Father

Glavni pogoj za pridobitev te okončine je ne pomagati Mariji. Ključ do njene sobe je prav tako bolje, da je ne uporabljate. Prihajamo praktično v finale in izberemo možnost, v kateri očeta rešimo s čarobno vodo. Nadaljujemo mimo nenavadnega očeta do konca in odkrijemo strašno resnico. Spoilers: Izkazalo se je, da je Aijev oče dolgo časa izdal svojo mamo, poleg tega pa je povzročil, da je umrla (in ne bolezen, kot smo bili predstavljeni na samem začetku igre).
Po groznih razodetjih se morate takoj rešiti. Pritisnite gumb Z, zlomite vrata in zaženite! Aya bo preganjal znani oče z motorno žago. Tečemo do konca hodnika in čakamo na trenutek, ko nas oče obrne in takoj potegne vzvod. Potem gremo mimooče in se premakniti na sever. Ko vstopimo v sobo, se bomo srečali z Mary - po naslednjem filmu bo napadla zdravnika. Izberite možnost "Ne pomagajte Mariji", nato zapustite sobo. Na koncu prehoda Očeta Mada Aya še vedno umira iz rok očeta in postane njegova lutka.

Tretjič, "dobro" končno

Da bi dobili ta del, morate izbrati možnost "Pomoč Mary", ko bo krvavila po umoru norega očeta. Prinesemo ji povoje in najdemo pot iz posesti. Po tem nas bo Mary pustila in odšla v neznano smer, kljub prepričanju Ai. Malo pozneje, v cerkvi, bo dekle ponovno napadel nori oče. Medtem ko bo ena od njegovih lutk obdržala Ayu, jo bo poskušal ubiti z motorno žago. Nenadoma mu telo prebode nože. Rana je nesmrtonosna in oče umre. Po tem bomo videli Marijo - ona je tista, ki ji dolgujemo odrešenje. Še en nož, ubije lutko. Preučujemo še nekaj posnetkov, iz katerih bomo našli dodatne podrobnosti tretjega dela.
V finalu mimogrednega očeta bomo pokazali prizor, iz katerega bo postalo jasno, da je Ayia zrasla po stopinjah svojega očeta in postala tudi zdravnica. Poleg tega je vloga asistenta enaka kot Maria. Vendar pa na to podobnost z očetom v življenju Ai se ne konča - izkaže se, da je dekle podedovala isto duševno motnjo in se zdaj ukvarja s tem, kar naredi ljudi strašljive lutke.

Sorodne publikacije