Pametni telefon "Samsung A5": pregledi in specifikacije. Samsung Galaxy A5

Danes se telefon Samsung, ki se je imenoval "Galaxy A7", uvršča med najboljše pametne telefone na trgu za takšno opremo. Vendar pa je zaradi visokih stroškov, na splošno, to ustreza kakovosti naprave, naprava ni zelo priljubljena pri kupci. Zaradi tega se je podjetje odločilo, da bo preneslo veliko število funkcij in oblikovnih komponent v drug telefon iste linije. Spregovorimo o tem članku v tem članku. Njegovo ime je "Samsung Galaxy A5". Prišel je leta 2017, vendar že v precej velikem številu, ki so ga prodajali potrošniki. Morda je dejstvo, da je pripomoček zavzel mesto v srednji cenovni kategoriji. Za popoln opis naprave bomo temeljili na povratnih informacijah strank.

Splošni pregled

Telefon "Samsung A5" se je v tako kratkem času izkazal kot zelo zmogljiva naprava za svojo cenovno kategorijo. Operacijski sistem, ki se uporablja, je "Android 6.0", z drugimi besedami, "Marshmallow". Vmesnik in meni telefona sta videti zanimiva in sveža. To je posledica dejstva, da je proizvajalec namestil svojo lastno lupino. Pripomoček deluje čim hitreje zaradi prisotnosti 3 GB RAM-a in 8-jedrnega procesorja.

Zaslon je prejel premer 5 palcev, ločljivost 1080x1920 pik. Potrošniki so popolnoma zadovoljni s temi značilnostmi. Kaj se še lahko pohvali z zaslonom? Pod neposredno sončno svetlobo ne gori. Na ulici je vidljivost lepa v vseh vremenskih razmerah. Pametni telefonSamsung Galaxy A5 ima brezžični internetni modul, ki deluje s frekvencami 2,4 in 5 GHz. Proizvajalec je vstavil bralnik prstnih odtisov, ki deluje odlično. Tudi s tako odličnimi lastnostmi pri potrošnikih je povzročila nekatere nianse negativne reakcije. V Rusiji, povprečna cena naprave je 28 tisoč rubljev. To je veliko dražje od vseh svojih konkurentov. Seveda pa je kakovost slednjega bistveno slabša.

Telefon "Samsung A5" ima odlične lastnosti. Za kaj gre? O prisotnosti stekla, ki pokriva ohišje, kot tudi uporabo zaščitne tehnologije. Slednji omogoča, da je pametni telefon odporen na prah in vodo. Prav tako je naprava dobila edinstveno obliko, ki se pretvarja, da je bonus. Proizvajalec je poskrbel za hitro polnjenje. Baterija za 3 tisoč čarovnika se polni za približno 1 uro.

Za in proti, glede na potrošnike

Potrošniki so takoj po nakupu začeli iskati pomanjkljivosti in koristi. Poglejmo najprej vse pozitivne lastnosti telefona.
 • Zaslon je velik in popolnoma prilagojen velikosti ohišja.
 • Za pomnilniško kartico obstaja ločena vrata.
 • Telo je zaščiteno pred vodo in prahom.
 • Oblika je neverjetno lepa.
 • Polnjenje je čim hitrejše.
 • In kakšne so slabosti, ki so jih ugotovili lastniki? Treba je opozoriti takoj, da niso slabo prizadeti zaradi ugleda telefona "Samsung A5". V nadaljevanju je predstavljen podrobnejši pregled, na kratko pa pregled pomanjkljivosti.
 • Zaradi razmerja med dolarjem in rubljem je strošek nekoliko precenjen. Čeprav zaAmeriški kupec je popoln.
 • Nekateri potrošniki upoštevajo slabosti uporabe operacijskega sistema Zephyr.
 • Zaradi prisotnosti stekla na ohišju se naprava zdi precej tresoča, vendar se nihče ni upal preverjati svoje moči.
 • Specifikacije

  Telefon se je v prodaji pojavil sredi januarja 2017. Približno ob istem času je bil prodan primer "Samsung A5". Povprečni strošek pripomočka, ki je bil že omenjen zgoraj, je 28 tisoč rubljev. Na voljo so barve za kovček: modra, zlata in črna. Oblika faktor in razumljivo: pametni telefon. Dimenzije pripomočka: dolžina - 14,6 cm, širina - 7,1 cm, debelina - 0,7 cm. Skupna teža telefona - 160 gramov. Med razpoložljivimi senzoričnimi funkcijami so: barometer, merilnik pospeška, čitalnik prstnih odtisov, kompas, svetlobni senzorji, približek, dvorana. Obstajajo tudi redni mehanski gumbi: tipke za vklop /izklop, nadzor glasnosti. Napravo lahko zaščitite s kodo PIN, ključem za geslo ali prstnim odtisom. To je telefon s funkcijami Samsung A5. Vsak element je krajši.
 • Procesor. Uporabljen čipov exynos 7880. Procesor je prejel 8 jeder. Urna frekvenca je kratka do 2 GHz, omejena na 1,9 GHz. Morda je to "osvojil" potrošniki telefon "Samsung A5".
 • Spomin. Notranji pomnilnik je bil 32 GB, operacijski sistem pa 3 GB. Telefon napaja microSD. Njegova največja zmogljivost lahko doseže 256 GB.
 • Zaslon. Podpira multitouch. Diagonala - 5.2v. Standardni barvni prenos - 16,7 milijona.Te značilnosti niso posebej razpoznavne s pametnim telefonom "Samsung A5".
 • Kamera. Glavna in čelna je dobila ločljivost 16 MP. Obstaja bliskavica, ki omogoča snemanje v temnih prostorih. Če je mogoče, je geografsko označevanje dovoljeno. Na voljo je funkcija za snemanje videa. Brezžični modul se lahko poveže s televizorji. Snemanje panorame je na voljo.
 • Baterija. Kapaciteta - 3 tisoč čarovnika. Možno je hitro polnjenje telefona, medtem ko brezžični proces ni. V stanju pripravljenosti lahko traja do 320 ur, pogovor pa ne več kot 12 ur. Z neprekinjenim predvajanjem glasbe - do 30 ur, in videom - do 8 ur
 • . Telefon se prodaja s posebnim kuponom iz storitve, uporabniškim priročnikom, slušalkami, polnjenjem in akumulatorjem.

  Pregledi zaslonov in oblikovanja

  Večina potrošnikov imenuje debelino naprave "Samsung A5", katere značilnosti že omogočajo razmišljanje o njeni pridobitvi, kar je normalno. Glede na trenutne standarde je ni mogoče razglasiti za zelo majhno, vendar je optimalno. Prav tako smo občudovali težo naprave. Predvsem zaradi uporabe zaščitne tehnologije je bilo pričakovati, da bodo dimenzije nekoliko večje. V srečo so potrošniki imenovali dinamiko zvočnika na desni strani. Dodatno izboljšanje je, da kamera ne pušča iz ohišja. Potrošniki so zelo zadovoljni. Konec koncev, ko naprava leži na mizi, se ne niha.
  Kupciopazil dober zaslon. Možen je prikaz katerega koli programa na aktivnem zaslonu, ki omogoča hiter dostop do njih. Veliko mnenj je bilo posvečenih temu, kako neverjetno je razmerje med zaslonom in telesom. Prenosna enota je enostavna za upravljanje in upravljanje.

  Pregledi procesorja in pomnilnika

  Ko gre za procesor in pomnilnik, se bodo ljubimci takoj predvajali. Treba je opozoriti, da telefon odlično deluje z zelo zmogljivimi aplikacijami, tudi ko gre za 3D grafiko. Zato je vredno pozoren na igralce Samsung A5.


  Ocene o spominu so prav tako dobre. Uporabniki ugotavljajo, da zaradi vgrajene lupine, ki porabi malo sredstev, telefon ne upočasni in deluje čim hitreje. Nekateri so bili razburjeni, da je uporabniku na voljo samo 32 GB vseh 32 GB. Toda spomin je mogoče enostavno povečati zaradi zunanjih medijev.

  Recenzije fotoaparatov

  Nadaljuj pregled Samsung A5. Pregledi fotoaparatov so le dobri. Potrošniki opazijo razliko med fotografijami frontalne matrice in glavno. Prva je brez samodejnega ostrenja in bliskavice, vendar še vedno dobiva kakovostne fotografije. Vsi priznavajo, da je ta varianta najboljša.
  Občudoval sem tudi možnost snemanja videa s 30 sličicami na sekundo. Material je na voljo s kakovostjo Full HD, ki pa ne more zaslužiti hvalevrednih recenzij.

  Povratne informacije

  Nekateri lastniki Samsung A5 (95% pozitivnih mnenj) so bili skeptični glede dejstva, da je proizvajalec izdelal dve vrsti kartic za nano tip SIM. DelujeSamo dva radijska modula, tako da sta obe številki vedno aktivni. Telefon podpira 4G omrežja, hitrost je vplivala tudi na veliko ljudi. Naprava ima vgrajen modul Bluetooth, ki deluje brez reklamacij. Kaj je kupce toliko navdušilo? Telefon ima vgrajena vrata, ki vam omogočajo priključitev polnilnika, sinhronizacijo z računalnikom in delo z miško in tipkovnico. Senzor prstnih odtisov je opremljen z gumbom Domov. Kupci so bili razdeljeni: ena je imela radi to odločitev, drugi pa niso. Deluje na tehnologiji na dotik, tako da se ni treba ponovno zbuditi.

  Pregledi programske opreme

  Potrošniki ugotavljajo, da je pripomoček prejel odličen nabor programske opreme. Tudi z dejstvom, da naprava deluje z "Marshmallow" od "Android", je proizvajalec namestil korporativno lupino, oziroma za interakcijo s telefonom prijetno in udobno. Produktivnost in večopravilnost imajo višjo raven, zato kupci "Samsung A5" pišejo le pozitivne povratne informacije.

  Ocene o življenjski dobi baterije in baterije

  Kupci imajo možnost hitrega polnjenja. Kot se je izkazalo, vse trdijo proizvajalec značilnosti trajanja baterije je res. To je neizogiben plus. Postopek polnjenja baterije je približno 60 minut.

  Glasovni pregledi

  Telefon Samsung A5, ki ga že pregledujemo, je prejel samo en glavni govornik. Vendar se potrošniki zaradi tega ne pritožujejo. Sliši se odlično. Pri največji glasnosti predvajanja se skladbe ne popačijo, kot je pogosto. In podčas pogovora s sogovornikom se sliši dobro in jasno. Nekateri ljudje ne marajo dejstva, da se standardni predvajalnik uporablja za predvajanje. Ima nastavljene nastavitve zvoka. Del vseh razpoložljivih možnosti je odgovoren za predvajanje v slušalkah. Če primerjate »Samsung A5« z nekaterimi prejšnjimi modeli linije, lahko rečemo, da je kakovost zvoka najboljša. To je bila šala za prisotnost potrošnikov radia in snemalnika glasu. Teh dodatkov ni treba ročno nalagati, kar je določen plus. Dejstvo, da snemalnik nima veliko nastavitev in ni načina za snemanje klica. Radio, kot ponavadi, ne bo deloval brez slušalk. Vendar lahko vedno napišete zamujeni program. Bilo je precej čudno oboževalcev, ki so poslušali radijske postaje.

  Mnenja o predvajanju videa

  Pri predvajanju nekaterih formatov z običajnim igralcem je prišlo do težave. O njih malo kasneje. Potrošniki so poskusili različne video formate, da bi preverili, kako zmogljiv je telefon. Po nekaj poskusih je bilo ugotovljeno, da standardni predvajalnik ni opremljen s številnimi potrebnimi moduli. Poenostavljene kopije izvirnega vira (DVDRip) in pomik navzdol do kakovosti SD bodo prihranile spomin materiala brez težav. Vsi ostali, žal, izgubijo svoj zvok pri predvajanju. Da bi to preprečili, lahko s spleta prenesete in delate z dodatnim predvajalnikom. Takoj postane jasno, koliko je "Samsung A5". In njegova pripadnost srednjemu razredu ne izključujeTežave in slabosti. Večina dovoljenj je telefon sprejel za razvedrilo, vendar pa nekateri od njih nekateri izgubijo kakovost. Vse razen 1080/30 in 720/25 (prva številka je resolucija, druga - število sličic na sekundo), igrajo se odlično. Omenjeno - dobro. Vendar pa ga uporabnik ne bo vrgel v oči, vendar je malce izgubljena enotnost, ki jo opazite, praktično nemogoča. Na splošno se video na tem telefonu dobro predvaja. Ni posebej kritičnih pripomb, zato potrošniki pustijo pozitivne povratne informacije.

  Ocene cen

  Stroški Samsung A5 so že opisani zgoraj, zato pojdimo naravnost na preglede. Upoštevajte, da so bila mnenja o tem vprašanju razdeljena. Cena je kot ena kategorija kupcev, druga pa ne ustreza. Nekateri trdijo, da razpoložljive značilnosti niso dovolj, da bi se lahko kvalificirale za tako ceno, vendar to ni povsem objektivno mnenje. V svoji cenovni kategoriji je naprava vodilna na področju funkcionalnosti in zmogljivosti. In njegova zasnova bi lahko trdila, da je cena povsem višja.

  Izhodi

  Lahko rečemo, da je telefon Samsung A5, o katerem smo podrobno razpravljali v tem članku, odličen pripomoček za danes. Zaznamuje tako njegovo zasnovo kot "polnjenje". Proizvajalec, kot ponavadi, je lahko ustvaril "pošast", ki je zlahka začel osvojiti vse maloprodajne prodajalne. Večini potrošnikov svetujemo, da kupijo ta telefon. In s tem je bolje, da takoj kupite pokrov na "Samsung A5". Torej bo naprava videti bolj zanimiva in privlačnatudi primer bo bolj zaščiten pred nenamernimi deformacijami.

  Sorodne publikacije