Gradients za Photoshop: kje prenesti in kako namestiti

Profesionalni urejevalnik fotografij "Photoshop" je bil uveljavljen pri večini uporabnikov osebnih računalnikov kot profesionalci (različni fotografski in spletni studiji), kot tudi običajni uporabnik kot namizni program, ki mora biti vedno v računalniku. Navsezadnje je njeno področje uporabe resnično neomejeno! Gre za profesionalno retuširanje fotografij v fotografskih salonih, obnovo starih in poškodovanih fotografij, ustvarjanje transparentov, razglednic, GIF-animacij. Naenkrat je "Photoshop" celo aktivno ustvaril precej dobre postavitve mest. Zdaj, seveda, strokovnjaki pri ustvarjanju lokacij, natančneje, njihovi načrti, že uporabljajo druge programe, specializirane, vendar vse isto podjetje Adobe.


Photoshop tutorial: Gradient tool

Za začetnike, ki se želijo preizkusiti kot mojstri Photoshopa, boste morali trdo delati, da bi preučili veliko knjižnico funkcij. Dobra stvar pri tem na internetu je ogromno različnih učnih ur, tako video kot besedila, z ilustracijami in navodili po korakih. Ta članek ni izjema in ga je mogoče pripisati naslednji učni uri v Photoshopu. In jezik v njem bo šel o takem orodju kot gradient za "Photoshop".

Širok razpon prelivov

Gradient v Photoshopu je orodje, ki ga lahko v naši smeri obdelave slik zastavimo z naraščajočo ali padajočo barvno vrednostjo z gladkim prehodom iz preglednega v barvno in obratno. Dejansko obstaja veliko možnosti za gradient in nastavitve tegainstrument.


Na začetku, v programu "Photoshop" v ruščini, pri namestitvi že obstaja določeno število nizov gradientov, ki so združeni v mape, lahko se spremenijo po lastni presoji in prenesejo iz interneta ter ustvarijo svoje komplete.

Ustvari gumb z uporabo preliva

Za jasnost ustvarimo gumb za spletno stran, naredimo učinek gumba za glasnost z uporabo preliva:
 • Ustvarite nov dokument ("File" /"Create") in nastavite poljubne vrednosti višine in širine.
 • Nato izpolnite naš delovni dokument s kakršnim koli ozadjem po lastni presoji. Ustvarite prazno plast. To je potrebno, da lahko naš gumb premaknemo na platno in ga postavimo kjerkoli na delovnem prostoru.
 • Z orodjem "Pravokotno območje" in z miškinim gumbom držimo diagonalno na delovnem dokumentu, da narišemo pravokotnik, narišemo krog, kvadrat, katerokoli sliko, s katero boste delali, tam v kompletu. orodja, poleg "Pravokotnika" in drugih orodij.
 • Uporaba gradienta za ustvarjanje različnih učinkov

  Risani pravokotnik v vašem platnu bo videti kot izbrano pravokotno območje. Za uporabo orodij v "Photoshop" - na primer, izbira ni treba odstraniti, sicer bo uporabljena za celotno platno in ne samo za naš gumb. Zdaj aktivirajte orodje za preliv in si oglejte levi zgornji vogal - za vsako postavko je individualno prilagojena plošča. V"Photoshop» CS6 skrajno levi gumb - zgodba, lahko greš na katero koli specifične premakniti nas, saj ni bilo nobene potrebe. Naslednji gumb je v obliki lestvice. odpiranje, vidimo vzponi za Photoshop privzeto nameščen.
  Tukaj ducat standardnih vzponi, vendar, če kliknete na orodja v pogovornem oknu, ki se odpre meni, razširjena z nastavitvami. Kliknemo na postavko "upravljanja sklopov" v meniju, da se spreminjajo, določenim za Photoshop gradientov druge sklope so na voljo v trgovini ali prenos vaše ste jo prenesli s spleta. Obnovitev privzetih spustu lahko s klikom na točko menija "Restore prelive."
  Potem lahko vidite gumb za preklop preliv: linearno, radialne, konično, ogledalo. In potem - gumbi mešanje način in motnosti. Nastavite lahko sami, s svojim okusom voden. Silent pohravshys gradient nastavitve z izbiro barv in stilov delali z orodji, ki jih lahko ustvarite gumb zanimivo glasnost.

  Kako prenesti in namestiti "gradient" v "Photoshopu"

  Poleg standardnih sklopov, instrument je mogoče najti na spletu. Na primer, v učnem portalu "Photoshop Master" je "Nagibi za Photoshop" - veliko zbirko, ki je na voljo za prenos.
  Ko ste se odločili za izbiro in prenesli arhiv, morate razširite in nato šel na orodje za konfiguracijo "Gradient" in kliknite na "Download gradientov." potemizberite ustrezno datoteko v računalniku in kliknite »Prenesi«, nato pa bodo na trenutno kartico preliva dodane nove.

  Sorodne publikacije