Kia Cadenza (Kia K7): opis, specifikacije

Korejski avtomobili znamke Kia Cadenza so bili prvič predstavljeni za pregled v 2.000 devetem letu (razstava v Saudski Arabiji). Potem je avto šel v serijsko proizvodnjo, je bil izvožen v Rusijo in številne druge države. Druga generacija zadevnega vozila se je pojavila spomladi leta 2016. Razvijalci so predstavili novo različico v New Yorku. Limuzina polne velikosti je znana tudi kot oznaka K7. Upoštevajte njegove značilnosti in značilnosti.

Splošno

Družba Kia Motors je uvedla avtomobil iz poslovnega razreda, ki je izdelan v ohišju limuzine. Stroj ima precej pomembne dimenzije, je na voljo v treh večjih spremembah, ima dobre tehnične parametre in dostojno podobo.


Med različicami so naslednji modeli:
 • Premium - komplet, opremljen s klimatsko napravo na več ravneh, usnjenimi sedeži, voznikovim sedežem, 8-palčnim navigacijskim zaslonom na dotik, indikatorji parkiranja. Poleg tega je avtomobilska linija opremljena z večfunkcijskim zvočnim sistemom z ducatimi zvočniki, različnimi pomožnimi priključki za povezovanje naprav in sorodnih naprav, kot tudi z lahkimi 18-palčnimi pogoni.
 • Kombinacija "Lux" ima hladilnik sedeža, 12-stopenjski naslon za roke voznika, usnjeno notranjost, "nevidno" območno kontrolno enoto, 19-palčna kolesa, odlično panoramo in visokokakovostne svetlobne elemente.
 • Najnovejši model je opremljenše močnejši motor. V drugem je podoben svojim predhodnikom tako zunaj kot znotraj.
 • Tehnični parametri

  Vozilo Kia Cadenza je na voljo v karoseriji limuzine. Odlikuje se od skupne mase z dovolj velikimi dimenzijami:


 • dolžina /širina /višina - 496/185/147 metrov;
 • medosna razdalja je 284 m;
 • zračnost ceste - 137 centimetrov;
 • prostornina rezervoarja za gorivo - sedemdeset litrov;
 • V prtljažniku je malo več kot 450 litrov tovora;
 • Motorna enota je bencinski motor z razdeljenim vbrizgavanjem goriva od 250 do 347 "kock" z zmogljivostjo 180-280 konjskih moči;
 • menjalnik - avtomatski menjalnik za pet ali šest korakov;
 • pogon - sprednji most.
 • Od leta 2009 do leta 2013 so bile izvedene tri spremembe Kia Cadenza. Navzven so avtomobili skoraj identični, razlikujejo se le v spremembah tehničnih parametrov.

  Zunanjost

  Zunanjost tega avtomobila je elegantna in moderna. Takoj opazne svetle in agresivne note, ki združujejo športnost, eleganco in moč stroja. Sprednji del vozila je izdelan v slogu ustreznega razreda "X". Luči spominjajo na vrsto kapljice, opremljene z LED diodami. Kromirana obloga in dodatna osvetlitev proti megli dodata izvirnost zunanjosti.
  Zadnji del ni tako "zvit", vendar ni brez individualnosti. Pod odbijačem sta dve izpušni cevi. Ne le se prilegajo v celotno sliko oblikovanja, ampak tudiZaradi posebnosti strukture dušilca ​​zvoka na začetku ustvarjajo edinstven zvok pogonske enote.

  "Kia Cadena": notranjost

  Notranja oprema je izdelana iz visoko kakovostnih in prijetnih materialov na dotik. Notranjost avtomobila je precej prostorna, armaturna plošča je opremljena z zaslonom s tekočimi kristali, nadzor nad vsemi možnostmi in intuitivno maksimalno razumljiv. Voznikov sedež je nastavljen na deset položajev, druga mesta so udobna in opremljena tako, da imajo potniki dovolj prostora za noge.


  V Kia Cadenza je prostor za sedeče ljudi v zadnji vrsti več kot en meter. Za primerjavo: različica "Impala" ima podobne dimenzije, "Toyota Avalon" ali "Nissan Maxima" - le 879 in 960 milimetrov. Avtomobil zagotavlja multimedijski sistem z udobno funkcionalnostjo in močnim zvokom.

  Dodatna oprema

  Posebni komplet UVO je opremljen s sistemom za prepoznavanje govora. Naprava nove generacije temelji na najnovejših Microsoftovih tehnologijah. Potrošniki lahko uporabljajo telefon, dvignejo avdio posnetke, ne da bi porabili čas in pozornost na pritiske na tipke, celoten postopek pa je mogoče zagotoviti z glasovnimi ukazi. Poleg tega obstaja satelitski radio tipa "Sirius", možnost brezplačnega prenosa na "bliskovni pogon", kot tudi prikaz GPS-navigator odčitkov v realnem času.
  Enako kot sistem On-Star (posebni avtomobil podjetja Kia Cadena) vključuje različne možnosti servisiranja, informiranja in zabave, kot tudi sposobnostnadzor nad vozilom z mobilno napravo. Treba je omeniti, da lastniki zadevnega avtomobila prejmejo te funkcije brezplačno med življenjsko dobo avtomobila, v nasprotju s podjetji konkurentov, ki predstavljajo podobne modele tega segmenta.
  Več o pogonu, podvozju in dinamiki
  Kia K7 Cadenza je polna velikostna limuzina, opremljena z atmosfersko elektrarno tipa V s šestimi cilindri. Volumen motorja je 33 litrov, ima aluminijasti delovni valjasti blok in prilagojeno fazo distribucije plina. Vbrizg goriva poteka neposredno, moč motorja je skoraj tristo "konjev" pri največjem navoru 5200 vrt /min. Razmišljena varianta je združena z avtomatskim menjalnikom pri osmih hitrostih, športnem in standardnem načinu krmiljenja. Do sto kilometrov lahko avtomobil pospeši v sedmih sekundah, poraba goriva pa se spreminja v dvanajstih litrih na sto kilometrov v mešanem ciklu. Obstajajo različice modela Kia Cadenza s 24/22 litrskim motorjem in dizelska različica z 22-litrsko turbino s kapaciteto 235 konjev. Večina motorjev je združljiva s šestimi ali osmimi različicami avtomatskega menjalnika.

  Druga generacija

  Avtomobil Kia Cadenza v Rusiji je prav tako druga vrstica, katere začetek se je začel v dveh tisoč šestih letih. Izgled avtomobila se je izkazal za zelo lep in trden. Skupaj s tem avto ni izgubil športnih obrisov, je agresivenrezalne luči in ukrivljeni odbijači. Vsi ti elementi, v kombinaciji z gladko strešno linijo in velikimi kolesi, dopolnjujejo celoten vtis, ki ga lahko primerjamo z vsemi evropskimi in japonskimi kolegi.
  Kia Motors je izdala svojo drugo "Kadenco" kot limuzino polne velikosti razreda E. Njegove dimenzije in kratke značilnosti:
 • dolžina /širina /višina - 497/186/147 m;
 • medosna razdalja - 285 metrov;
 • Prostornina prtljažnika - štiri sto petdeset litrov;
 • motor - motor z aluminijastim valjastim blokom z zmogljivostjo dvesto devetdeset konjskih moči v prostornini 33 l. videz in dobro polnjenje v obliki agregata, ki deluje v parih s šeststopenjskim avtomatskim menjalnikom. Vzmetenje "MacPherson" prispeva k stabilnosti in vam omogoča, da prosto premagujete luknje in problematična območja na cestah. To je enostavno voziti, vendar ni tako dobro z okretnostjo. Malo informativne in majhne površine obračanja, še posebej v "slepi" coni, so malce razočarane. V drugem je Kia Cadena ugledno vozilo, ki ima odlične vozne lastnosti, zanesljivost in optimalno razmerje med kakovostjo in ceno.

  Značilnosti

  Plemeniti videz tega modela je muhast in samo pozitivna čustva. Sprednji del limuzine je opremljen z rešetkastim radiatorjem v obliki tigrovega nosu, kromiran. Splošno ozadje dopolnjuje elegantno oblogo na dnu vrat, lepoLED žarometi, kot tudi 18-palčna kolesa z liti diski. Zadnji del avtomobila ni nič manj privlačen, zaradi pravilne zasnove in dveh ovalnih izpušnih cevi, ki sta skladno združeni z odbijačem. Kia Cadenza, katere cena je 25 tisoč dolarjev za zadnjo spremembo, ni proračunski model. Vendar pa značilnosti in funkcionalnost vozila omogočajo, da se uvrščajo v skladu z najbolj znanimi evropskimi blagovnimi znamkami.

  Na koncu pregleda

  Kljub dejstvu, da bo ta avto korejske proizvodnje zahteval veliko finančnih naložb za nakup, izgleda precej dostojno med konkurenti. Treba je omeniti ne samo zunanjo zasnovo Kia Cadenza, temveč tudi njeno notranje polnjenje, ki vključuje številne inovativne varnostne inovacije, odlične vozne lastnosti, kot tudi dostojno opremo za kabino. Ta avto že ima dober ugled, in vsaka nadaljnja sprememba je vedno uživa uspeh po vsem svetu.
 • Sorodne publikacije