Na kratko o tem, kako premakniti demo v CS: GO

Mnogi od nas so videli zelo zanimive videoposnetke, v katerih profesionalni igralci računalniških iger prikazujejo odlično igro z veliko vizualnimi učinki, od katerih slika izgleda veliko bolj prijetna. V ta namen se uporablja posebna aplikacija za zajem video posnetkov, v tem primeru pa gre za to, kako demo premakniti nazaj v CS: GO, saj so ustvarjalci igre svojim uporabnikom prijazno zagotovili široko paleto orodij za zajem videa neposredno iz igre.


Prednost GOTV pred drugimi aplikacijami za zajem videa

V današnjem svetu obstaja veliko aplikacij in celo naprav, ki lahko s pomočjo posebnih funkcij in metod, vdelanih v operacijski sistem, zajamejo video iz zaslona. Nekatera podjetja pišejo programe, ki lahko posnamejo videoposnetke, nato pa jih na primer oddajo na določeno spletno mesto, tako da lahko uporabniki vidijo ohranjevalnik zaslona na spletu. Drugi poskušajo prilagoditi svoj program neposredno v igro, s čimer dosežejo dobre kazalnike porabe sistemskih virov, saj je proces zajemanja videa zelo zahteven sistem.
V tem članku gre le za takšno aplikacijo, ki je prišita neposredno v igro. Njegovo ime GOTV je aplikacija, ki jo je Valve posebej zasnovala za zajem videa iz igre CS: GO. Ta program uporablja tudi posebna služba, ki nadzoruje tekme na prvenstvih in ocenjevalnih tekmovanjih, kar zahteva posebno poštenost rezultatov. V naslednjem poglavju bomo podrobno opisali kakoprevijanje "demo" v CS: GO. Te informacije bodo še posebej koristne za ljudi, ki želijo namestiti videoposnetke za YouTube.

Kako omogočiti GOTV meni za previjanje nazaj v CS: GO

Za začetek boste potrebovali licenčno kopijo CS: GO. Če še niste naredili "demo", morate to storiti, še enkrat, ta aplikacija se uporablja. Mnogi igralci postavljajo vprašanja o tem, kako v CS: GO premakniti demo, ker obstaja dva načina za previjanje videa: pospešeno ali počasi, super natančno. Drugi vam omogoča, da videoposnetek premaknete na milisekunde, da vidite, ali je predvajalnik čiter.


Navodila za previjanje "demo" v "COP: GO" v meniju Demo:
  • Pojdite na licenčno kopijo CS: GO in počakajte, da se glavni meni prenese v celoti. Zdaj lahko aktivirate navigacijski meni, pritisnete SHIFT + F2. Odpre se majhen sivi meni - to je tisto, kar potrebujemo.
  • Kliknite gumb Naloži, da prenesete "demo", nato pa ga lahko prosto predvajate. Gumbi 1/4 1/2, itd. So odgovorni za hitrost previjanja nazaj, to pomeni, da je način 1/4 - 25% normalne hitrosti, drugi gumbi pa delujejo po istem vzorcu.
  • Nato je poseben drsnik, katerega vrednost lahko znaša od 0 do 1000% - to je zelo natančna nastavitev predvajanja videa. Zelo uporabno za odkrivanje goljufov.
  • Za zaključek

    Upamo, da bomo po branju članka razumeli, kako ponavljati "demo" v CS: GO pravilno in brez napora. Treba je omeniti, da so vsi shranjeni "demos" vključenina naslednji način: SteamSteamAppscommonCounter-Strike Global Offensive, kjer ga lahko kadarkoli dobite in nato obdelate. Videoposnetke shranite s posebno ikono, ki jo boste komaj opazili.

    Sorodne publikacije