Slušalke Sennheiser HD 280 PRO: pregledi, očala in pregledi strank

Slušalke, znane kot Sennheiser HD 280 PRO, so razvrščene kot težke. Pogosto so na policah njihove mlajše generacije, ki so se dokazale na ugledni strani. Vredno je razpravljati o profesionalnem modelu, ki je postal priljubljen v nekaj dneh.

Splošni podatki

Slušalke so naprava z običajnim dinamičnim dizajnom, ki je dobila visoko zmogljivost. Primerne so za uporabo tako doma kot v studiju. Toda dejstvo, da je model univerzalen, ne govori o njegovi dolgi življenjski dobi. Proizvajalec je vgradil sistem za zmanjševanje hrupa, doseže 32 dB. Zahvaljujoč temu, so slušalke Sennheiser HD 280 PRO užitek za uporabo na mestih, kjer je veliko ljudi. Razvijalci najprej niso prikazali tega modela kot profesionalca, zato so nekatere funkcije lahko šibke. Ergonomija in dizajn sta premišljena do najmanjše podrobnosti, ki pritegne večje občinstvo. Glavne prednosti slušalk so tehnične lastnosti, ki bodo predstavljene v tem pregledu.


Izgled

Obstaja veliko modelov slušalk z mehkimi tamponi, vendar ne moremo reči, da je Sennheiser HD 280 PRO neprimeren. Velik plus je odličen sistem za zmanjševanje hrupa. Zaradi debelega materiala zvok iz zunanjega sveta ne doseže ušes, zaradi tesnega prileganja skodelic pa se ta funkcija izvaja čim bolje. Tudi če glasba zveni v povprečjusvet okoli vas je še vedno skoraj nemogoče slišati. Skodelica je bila zavarovana s tečaji. To vam omogoča varno in zanesljivo pritrditev na glavo. Ohišje lahko po potrebi nastavite po velikosti.


Kabel ima standardni priključek - 3,5 mm. Skupaj s slušalkami dobite poseben adapter.

Značilnosti

Opozoriti je treba, da je večina dobrih slušalk opremljenih s podobnimi tehničnimi značilnostmi, vendar pa Sennheiser HD 280 PRO pridobiva vedno več kupcev zaradi odlične kombinacije njegovih sposobnosti in vrhunskega dizajna.
 • Zaprte slušalke.
 • Enostranska povezava.
 • Dolžina kabla je nekaj več kot 1 meter.
 • Kakovost zvoka se zmanjša za 0,1%.
 • Komplet vključuje slušalke in adapter za 6,3 mm
 • 64 ohm - odpornost zvočnika.
 • Največja moč je 500 mW.
 • Frekvenčno območje - od 8 do 24 tisoč Hz.
 • Občutljivost je 102 dB.
 • Mnenja strank o oblikovanju

  Potrošniki v enem glasu trdijo, da je videz daleč od glavne prednosti slušalk Sennheiser HD 280 PRO. Cena naprave, ki je enaka skoraj 8 tisoč rubljev, vse pomeni, da bo ta naprava vse na najboljši ravni. Vendar, če design ni zadel vsakogar, potem specifikacije in zvok na izhodu zadovoljen absolutno vsi. Glasbeni vidik je dobro razvit. Uporabniki ugotavljajo, da je bila zasnova, čeprav je bila izdana sprememba, ostala suha in stroga, vendar harmoničnakombinacija že ustvarjenega dizajna na splošno daje pozitiven vtis. Tudi tisti, ki ne marajo takšnih stilov, kot so minimalizem, konservativizem, še vedno opazijo, da so vse zavoje in linije dobro premišljene. Izgledajo kar se da dobro. Treba je omeniti, da so zanimive slušalke Sennheiser HD 280 PRO, katerih pregled je v članku, videti samo v ozadju drugih modelov nemškega proizvajalca. Če menite, da izbor drugih blagovnih znamk, potem lahko enostavno najti možnosti veliko bolje.

  Priročnost predvsem: pregledi oblikovanja

  Ni jasne predstave o udobnosti nošenja. Amuleti izgledajo dobro, na prvi pogled pa so precej ergonomski, vendar ne povzročajo prijetnih vtisov ali neugodja. Obstaja nekaj trdovratnih. Vendar pa je zaradi tega dosežena odlična raven izolacije hrupa. Sluąalke Sennheiser HD 280 PRO, ki so v svojih odzivih 80-odstotno pozitivne, bodo ob poslušanju glasbe sredi glasnosti pokazale svoje najboljše.
  Ko govorimo o udobnosti nošenja na glavo, je treba poudariti naslednje: večina potrošnikov je zadovoljna s prevzemom. Skodelice, ki imajo fiksno pritrditev, popolnoma sedijo na ušesnih kanalih, pritrditev pa vzbuja zaupanje na prvi pogled. Naprava je sposobna samostojno ponavljati obliko uporabnikove glave, kar tudi olajša njeno nošenje. Takoj po nakupu se slušalke morda zdijo preveč tesne, vendar sčasoma postanejo mehkejše.

  Koristi in slabosti modela

  Med profesionalci potrošniki pogosto opazijo dober zvok v celotnem spektru razpoložljivih frekvenc.Odlične so za dolgotrajno nošenje, ohišje je trmast in po nesreči ga je težko razbiti. Zunanji hrup se skoraj ne sliši.


  Slabosti so naslednje opombe: kabel ni odstranljiv, ni ga mogoče zamenjati. Slušalke so še bolj primerne za delo na profesionalnem področju kot za poslušanje doma. Glede na vse slabosti in prednosti je pridobitev teh slušalk lahko pametna odločitev. Zato, če obstaja priložnost in ne želijo plačati več kot 8 tisoč rubljev, je treba izbrati v korist opisane naprave. Če je proračun veliko višji, je bolje izbrati bolj dostojno možnost. Še posebej, če primerjate tehnične lastnosti na splošno, lahko model lažje najdete resneje. Opisane slušalke pa imajo svoje posebne prednosti, na katere bi morali biti pozorni vsi potrošniki.

  Cena in tekmeci

  Kot je navedeno zgoraj, je povprečna cena slušalk - 8 tisoč rubljev. Cenovna kategorija ne more povezati naprave z vrhunskimi izdelki, vendar obstajajo vse možnosti, da se slušalke obravnavajo samo v tem segmentu. Treba je pojasniti, da je treba upoštevati samo prvotno različico Sennheiser HD 280 PRO - ponaredek, čeprav je podoben, tehnične lastnosti so opazno drugačne. V vrsti s to napravo lahko postavite nekaj modelov iz Yamahe, Grado, NuForce. Njihova cena je enaka, vendar koristi vsake možnosti svoje. Če gledamo kot celoto, bo naprava, opisana v kakovosti, zaostajala le od Yahame. Ko govorimo o ergonomiji in enostavnosti modelov, je boljeSamo poberi možnosti NuForce. Če pa je pomemben vidik amaterske uporabe, potem bodo modeli Grado idealni. Slednje je nekoliko dražje, toda če vzamete splošne značilnosti, bo pridobivanje podatkov najbolj donosno.

  Zakaj so slušalke primernejše?

  Upoštevati je treba, da so bile slušalke ustvarjene z namenom uporabe v profesionalnih studijih za snemanje zvoka. Pogosto se uporabljajo tudi pri oblikovanju melodij, mešanju skladb. Na splošno lahko model imenujemo univerzalen, vendar je treba upoštevati nekatere nianse. Pri delu z akustičnimi posnetki se slušalke pokažejo z najboljšo možno stranjo. Za igranje hard rock-a in r'n'b njihove lastnosti niso dovolj. Napravo lahko uporabljate kot amaterske pripomočke, saj so slušalke priročne in ne povzročajo nelagodja. Pogosto takšne naprave uporabljajo DJ-je v klubih ali vodilnih strankah. Ker slušalke dobro sedijo na glavi, jih z aktivnimi gibi ni tako enostavno izgubiti, kar zahteva delo strokovnjakov. Zvok, ki ste ga dobili z napravo, omogoča DJ-ju, da posluša vsak bit in ga popravi, če je to potrebno. Včasih jih najdemo na števcih ponaredkov. Razlikujejo se v tem, da sedijo slabo na glavi. Pogosto so slušalke preozke, in sčasoma dizajn ne postane mehkejši. Zaradi tega je ponaredek v nekaj mesecih, ki potrošnikom ne ustreza. Takšna naprava se lahko uporablja tudi na strokovnem področju. To močno izkrivlja zvok smisla vne bodo uporabljene slušalke. Morali jih boste nenehno nositi za servisiranje, kar pogosto navajajo "srečni" lastniki ponaredkov. Vendar pa bo zaradi tega ceneje kupiti nove slušalke, kot pa, da nenehno dajemo veliko denarja za popravilo ene ali druge napake.

  V zaključku

  Tudi ob razmeroma nizkih stroških Sennheiser HD 280 PRO so opisani opisi idealne slušalke za uporabo doma. Popolnoma se spopadajo s katerimkoli glasbenim žanrom, udobno sedijo na glavi, ne povzročajo nelagodja. V vrsti slušalk v tem proizvajalcu je več "težkih". Vendar niso enake opisani zasnovi. Sennheiser HD 280 PRO bo odlična rešitev, če želite nekaj kakovostnega in ne zelo drage. Če povzamemo, je treba še dopolniti model, čeprav z minimalističnim dizajnom, vendar izgleda dobro. Zvok je odličen. Bass je poslušal, ni pritožb. Podroben zvok. Vsi frekvenčni razponi so poslušani na visoki ravni. Inteligentna cena opravi svoje delo - kupci nenehno iščejo ta model.

  Sorodne publikacije