Pametni telefon BQ-5059 Strike Power: značilnosti, opis, ocene

Na domačem trgu mobilnih naprav so zastopani ne le pametni telefoni iz ameriških, korejskih, kitajskih podjetij, ampak tudi ruski. Ena od teh blagovnih znamk je BRIGHT & amp; QUICK (BQ). Cena Strike Power BQ-5059 in drugih modelov linije se giblje znotraj 100 $, tako da lahko rečemo, da je podjetje specializirano za proizvodnjo proračunskih pogonov. Spomladi leta 2017 je družba uvedla tri pametne telefone naenkrat. Zunaj jih je skoraj nemogoče razlikovati. Edini, vsak ima ustrezen napis na hrbtni strani: Strike 2 Strike P Easy in Strike P. Razlikujejo se med seboj in tehničnimi lastnostmi. Zadnja dva modela sta opremljena z kapacitivnimi akumulatorskimi baterijami, kar dokazuje Power konzola v naslovu. Ampak, kot za preostanek "polnjenje", ustreza začetni ravni.


Junak tega članka je postal samo ena pametna družba BQ. Cena za Strike Power BQ-5059 na uradnih prodajnih mestih je 6500 rubljev. Za ta denar proizvajalec ponuja vsestransko napravo, ki se lahko uporablja kot mobilni telefon s široko paleto funkcij in prenosno baterijo (Power Bank). Upoštevajte, da se prejšnji modeli te blagovne znamke niso razlikovali za dolgo obdobje avtonomije, zato je bila ta odločitev sprejeta z navdušenjem. In kaj lahko rečemo o drugih parametrih? Če želite odgovoriti na to vprašanje, si poglejmo specifikacije pripomočka.

Paket

Pametni telefon je na voljo v kartonski škatli rdeče in bele barve. Hermetično se zapre v polietilenufilm Živahno oblikovanje embalaže je zanimivo za kupca. Sama škatla je sestavljena iz dveh delov. Prva deluje kot nekakšen pokrov s predstavitvijo značilnosti in v drugem neposredno pakiranem pametnem telefonu.


Kompleti dodatkov so kupci prijetno presenetili. Poleg običajnega napajalnika (5V /2A), kabla USB in dokumentacije, je proizvajalec napovedal slušalke. Upoštevajte, da je v segmentu proračuna to bolj izjema kot pravilo. Mnogi kupci bi radi videli tudi primer za pametni telefon, vendar ga je treba kupiti posebej. Vsak pribor je posamično pakiran v posebne vrečke. Zaslon naprave je zaščiten z dvema filmoma. Ena je pregledna, druga je z napisi. Na njej je proizvajalec objavil informacije o značilnostih, ki predstavljajo napravo, na koristni strani. Tudi tukaj je logotip "Daj življenje". Ta akcija je organizirana za pomoč bolnim otrokom. Če pogledamo v prihodnost, recimo, da je proizvajalec na telefon namestil posebno aplikacijo, prek katere lahko donirate.

Oblikovanje

BQ-5059 Strike Power pametni telefon je opremljen, tako kot večina drugih pripomočkov. Naprava je kompaktna zaradi zaobljenih strani in vogalov. Dimenzije telefona - 143 x 73 x 9,9 mm Konstrukcijo lahko imenujemo stroga, vendar ne brezlična. Kovinski pokrov baterije zagotavlja nekakšno "polet". Linija ima več barv: sivo, zlato, črno in srebrno. Kar se tiče slednjega, je vredno malo spremeniti naklon in zadnja plošča se začne igrati v različnih odtenkih. Vsekakor izgledazanimivo.
Poleg tega pokrova je preostanek ohišja izdelan iz plastike. Razlika v prenosu materialov je precej opazna, saj je drugačna barva. Sklop se izvaja kvalitativno. Vrzeli, brez škripanja. Edini, ko ga pritisnemo na pokrov, je rahla prekinitev. V roki naprava ne zdrsne. Njena masa ni velika - 177 m, zato je pametni telefon dobro zaznan v žepu vseh oblačil. Večina uporabnikov je opozorila na označbo primera. Na žalost prstni odtisi ostanejo ne samo na sprednji plošči, temveč tudi na hrbtni strani. Razlog za to je bila polirana površina kovinskega pokrova. Da bi se izognili kontaminaciji, morate kupiti ohišje za pametni telefon.
Zaslon pripomočka je uokvirjen s črno obrobo. Na vrhu in spodaj je videti precej široko. To je posledica dejstva, da so razvijalci morali postaviti nadzorno ploščo pod zaslon. Sestavljen je iz treh ključev, katerih zapis je jasno viden. Nad zaslonom je luknja v zvočniku, pokrita z majhnim žarom, sprednja kamera, indikator sporočil in senzorji. Celotna sprednja plošča je prekrita s steklom 2,5 D, ki se rahlo razteza čez okvir. Nekoliko nenavaden proizvajalec ima komunikacijske konektorje. Na spodnjem koncu je odstranjen samo mikrofon in bližje desni strani je poseben utor, ki je namenjen odstranitvi zadnjega pokrova. V komentarjih uporabnikov je rečeno, da je tesno v bližini primera, in celo zelo, in ima dokaj močne ključavnice. To je vsekakor prednost, vendar bo do sedaj težko odstraniti pokrov. Nekateri lastniki so uporabili ta postopekpribližno 10 minut. Priporočljivo je, da svetovalca prosimo, da v trgovino namesti "sedem" in pomnilniško kartico. Zgornji del zaseda dva konektorja: avdio vrata in microUSB z OTG. Tipke za glasnost in napajanje so na desni strani. Na levi strani ni funkcionalnih elementov. Bodimo pozorni na eno funkcijo. Ta model ima baterijo, ki je ni mogoče odstraniti, vendar so reže za shranjevanje in reže za sedem kartic pod zadnjim pokrovom.

Zaslon

Pri proučevanju značilnosti moči BQ-5059 morate upoštevati značilnosti zaslona. V tem modelu so razvijalci namestili 5-palčni zaslon. Temelji na matrici IPS OGS. Možnost multitouch se izvaja na dva načina. Slika je prikazana v kakovosti HD.
Kaj pravijo uporabniki o zaslonu? Široki koti gledanja in zadosten obseg svetlosti omogočajo, da je interakcija s pametnim telefonom čim bolj udobna. Na soncu ni posebnih težav. Še posebej, uporabniki so poudarili funkcijo Mriravísіon, zahvaljujoč kateri je mogoče spremeniti nastavitve zaslona, ​​spremeniti nasičenost, temperaturo sence, kontrast, ostrino.

Uspešnost

Kaj se uporablja v BQ-5059 Strike Power? Značilnosti procesorja je težko imenovati super močne. Pripomoček deluje na čipu MediaTek MT6580. Sistemski razpon je 32 bitov. Uporabljajo se štirje računalniški elementi. Pri delu z več aplikacijami, ki delujejo istočasno, lahko vsak od teh modulov pospeši do frekvence 1300 MHz. Glede na grafiko v telefonu, grafična kartica ustreza dvema ARM Mali-400 MP2 jeder. Skupaj s temi procesorjirazvijalci so namestili en gigabajt RAM-ov. Približno polovica tega obsega je že vključena v sistemske datoteke, tako da, ko zaženete več aplikacij, lahko pride do zamrznitve naprave. Toda s preprostimi pripomočki naprava deluje dobro. Kakšna je velikost integriranega skladišča v BQ-5059 Strike Power? 8 GB Žal je to že premajhno. Lahko je do 64 GB s pomnilniško kartico.

Programska platforma

Telefon BQ-5059 Strike Power ima svežo različico operacijskega sistema. Uporabniki bodo uživali v Androidu 7.0 Nougat. "Operations" je razredčen z firmware, nova namizja ozadja, bližnjice nalepke, s katerimi lahko hitro namestite, in druge "čipi". Pomembno je opozoriti, da ga je po potrebi mogoče preprosto odstraniti iz pripomočka. Vmesnik je precej privlačen. Sistem deluje gladko, kar ne more, ampak prosim lastnike.

BQ-5059 Strike Power: Značilnosti fotoaparata

Lastniki tega modela lahko fotografirajo s fotoaparati s 13 in 8 milijoni slikovnih pik. Na zadnji strani je enosmerna bliskavica. Module lahko nadgradite z nastavitvami. Meni fotoaparata ima standardni nabor možnosti: ravnotežje beline, načini fotografiranja, ISO, osvetlitev, filtri. Kakovost fotografij ni višja od povprečja. Najboljše rezultate lahko dosežemo le v sončnem vremenu. Pri snemanju v zaprtih prostorih ali pri nezadostni osvetlitvi se okvir izkaže za nezadostno jasen, barvni prenos pa odkrito utripa, obstajajo zvoki.

Baterija

Kaj lahko imenujemo močna stranBQ-5059 Strike Power? Specifikacije baterije! Razvijalci namestili v napravo kapacitivno baterijo 5000 mAh. Pripomoček deluje do tri dni z enim polnjenjem, z intenzivno obremenitvijo. Čez dan lahko varno igrate igre, sedite na internetu. In če telefon uporabljate zelo redko, ga boste morali polniti samo enkrat na teden. Prav te značilnosti avtonomnega dela vam omogočajo, da pozabite na številne pomanjkljivosti.

Mnenja

Pregled napetosti BQ-5059 ne bi smel vsebovati samo opisa tehničnih lastnosti, temveč tudi povratne informacije lastnika. Konec koncev, to je zaradi njih, da lahko ocenite resnične možnosti pripomočka. Prednosti uporabnikov so zmogljiva akumulatorska baterija, nevtralna oblika, ločljivost zaslona, ​​sveža različica operacijskega sistema, zmogljivosti fotoaparata in poceni. Ampak, kot ponavadi, ni bilo pomanjkljivosti. Večina lastnikov je bila ogorčena zaradi majhne količine domačega pomnilnika. Opažanja so bila sprejeta za obravnavo šibkih rezultatov.

Sorodne publikacije