Kako premagati Hellman v igri Shadow Fight

Vprašanje, kako premagati Puščavnika, skrbi vse uporabnike igre Shadow Fight, ki je dosegla drugo dejanje. Ta sovražnik ima močne bojne spretnosti in jih združuje s čarobnimi napadi. Če ne poznate taktike boja in vidikov opreme, potem je poraz neizogiben. Bolje je, da se vnaprej pripravite na sovražnika od prvega poskusa in ga ne zapravljate.

Splošne informacije

Da bi ugotovili, kako premagati Puščavnika, je treba najprej preučiti tega nasprotnika. Na kratki razdalji predstavlja nevarnost svojega prekletega meča, ki povzroča precejšnjo škodo. Ko skoči, začne urejati vodne krogle in udari protagonista z magijo. Če je to spretnost ponovno napolnjena, bo vrgel shiikeny.
Z dolgoročnim opazovanjem razdalje Hermit uporablja svojo super-sposobnost. Zaprl bo v električni krogli, vzletel v nebo in od tam udaril igralca z eksplozijami. Za zmago v tem primeru sovražnik postane skoraj nerealen.


Priprava značaja

Na vprašanje, kako premagati Puščavca, ni več več, je treba izboljšati njegovo opremo. Prednost imajo kritične škode in zaščita pred čarobnostjo. Na najvišji ravni škode za sovražnika ne bo akutna, in da bo mogoče zlahka izvesti kombinacije in ne preživeti za vsak zamujeni hit. Težko je prenesti oklep v drugo, zato ga je najbolje izkoristiti. Izkušeni uporabnikitrdijo, da to bitko najbolje prevzamejo orientalske sablje. To orožje ima širok spekter učinkov in omogoča kombiniranje sedmih napadov v vrsti.
Pri tem je povzročena materialna škoda in za več takšnih pristopov je krog zmagal. Poleg tega ne pozabite na metanje orožja. Ko sovražnik odide na daljavo, se bo vodna kroglica pričela z litjem. V tem primeru je prekinitev napada možna le s pomočjo Kuna ali Shurikena. Ko je prekinjen, ga lahko enostavno dosežete in potem, kot da bi premagali Puščavnika v boju senc, bo vsak igralec razumel.


Taktike v boju

Ne bo dovolj za obravnavo orožja in opreme. Če hočemo vedeti, kako premagati Puščavnika, je vredno zgraditi svojo taktiko bitke. Na prvem mestu, ne morete dovoliti, da sovražnik odide na dolge razdalje, sicer se bo dvignil v zrak in začel metati strele. Nato se krog lahko šteje za izgubljeno. V primeru aktivirane magije obstaja več načinov, kako se izogniti škodi. Lahko se pomaknete navzgor ali nazaj.
Če pri tem pride do težav, je vredno metati orožje in napad se bo prekinil. V kratkem razponu je najlažje izvesti dvojno rezanje in ga odtrgati. V prvem krogu ne more uporabljati čarovništva, zato je glavna stvar, da se pravočasno izognemo in ga poskušamo premagati v glavo. Torej je možnost, da povzroči kritično škodo, veliko večja. Način, kako premagati Hunterja v Shadow Fightu, je najhitrejši v prvem krogu, je kombinacija "previjanje + shuriken". Orožje bo prisililo sovražnika, da se približaste blizu, nato pa začnite napad bo veliko lažje.

Sorodne publikacije