Nepričakovana napaka v sistemu Windows 7 0x80240017 Visual C ++: več metod za reševanje težave

Ljubitelji sodobnih iger in programov za obdelavo multimedijskih vsebin vedo, da morajo za pravilno delovanje v sistemu namestiti posebno platformo Visual C ++ Redistributable. Toda zakaj v procesu namestitve programa ali same platforme obstaja negotova napaka v sistemu Windows 7 0x80240017 Visual C ++? Verjetno razlogi za nastanek takšnega kolapsa praktično nihče ne ve, kljub temu pa obstaja več rešitev za odpravo tega problema. Vabljeni so, da razmislijo.


Kako popraviti 0x80240017 napako pri namestitvi Visual C ++ z namestitvijo servisnega paketa?

Problem je treba začeti reševati s preverjanjem sistema za njegovo različico. Dejstvo je, da brez posebne posodobitve v obliki servisnega paketa (SP1 za Windows 7) lahko namestitveni program povzroči nenačrtovane zrušitve. Razpoložljivost lahko preverite z lastnostmi računalnika, kjer bo različica sistema navedena na desni strani okna.
Če v naslovu manjka servisni paket, ga je treba prenesti iz ustreznega razdelka na mestu Microsoft Corporation, ki je integriran v sistem, in nato večkrat namestiti program, ki uporablja to platformo. Vprašljivo je, da servisni paket ne bo v računalniku. Pri namestitvi včasih namestitveni program izda sporočilo, da program ne bo deloval brez njega. Vendar pa obstajajo vse vrste situacij.

Onemogočanje zagonskih elementov

Včasih so težave z namestitvijo Microsoft Visual C ++, čudno, lahko povezane z velikimištevilo elementov, programov in storitev, ki so naloženi skupaj z operacijskim sistemom. Običajno se nahajajo v samodejnem nalaganju in jih je treba onemogočiti.


Za dostop do odseka za samodejni zagon morate najprej poklicati konzolo »Zaženi« (Win + R) in podati ukaz msconfig (dostop do konfiguracije sistema).
Tukaj morate iti na kartico za zagon, izberite kljukico, da skrijete Microsoftove storitve in onemogočite vse elemente na seznamu. Samo ena komponenta na dotik ni vredna. To je storitev ctfmon. Odgovoren je za prikaz jezikovne vrstice v sistemski vrstici. Če izklopite ta postopek, plošča izgine. Ko shranite spremenjene možnosti, vas bo sistem pozval, da ga znova zaženete. S tem se morate strinjati in po ponovnem zagonu poskusite namestiti potrebno programsko opremo.

Windows 7: Neznana napaka 0x80240017 Visual C ++. Sistemske posodobitve

Včasih lahko vidite situacijo, v kateri pride do zrušitve, ker sistem nima najnovejših posodobitev. Nezanesljiva napaka v operacijskem sistemu Windows 7 0x80240017 Visual C ++ lahko povzroči pomanjkanje nameščenega paketa za posodobitev KB2999226. Če želite odpraviti to težavo, pojdite v center za nadgradnjo in ročno poiščite nadgradnje. Iz vsega, kar boste našli, najprej namestite ta paket (druge je mogoče dodati na poseben seznam, ki bo še naprej prezrt, vendar le, če ste prepričani, da ne potrebujete nobene druge posodobitve). Če navedenega paketa ni v rezultatih iskanja, odstranite neznano napako v sistemu Windows 70x80240017 Visual C ++ lahko ročno prenesete zahtevano komponento iz uradnega spletnega vira družbe. V razdelku za prenos posodobitev je točno tam.

Namestitev čiste platforme

Nazadnje, druga rešitev je najprej odstraniti samo platformo. Samo v razdelku programov in njihovih komponent je lahko več, saj lahko različni programi in igre uporabljajo različne različice same platforme.
Med namestitvijo odstranite točno tisto, ki v operacijskem sistemu Windows 7 0x80240017 Visual C ++ izda neznano napako, nato pa poskusite znova namestiti program. Če to ne deluje, prenesite iz Microsoftove namestitvene različice in namestite platformo sami. Po tem namestite program z uporabo te različice platforme (ne bi smelo biti težav pri nameščanju).

Sorodne publikacije