Kako zmagati na Saperi: nasveti in triki

"Sapper" spada med standardne igre Windows in je enostavna in nezahtevna. Žanr igre je logičen. To je razburljiva uganka, zaradi katere razmišljate hitro, razmišljate, sprejemate prave odločitve. Zaradi prisotnosti več stopenj različne kompleksnosti je lahko zanimiva za otroke in odrasle.

Spoznavanje igre

Pri zagonu Sapere se na zaslonu pojavi slika - polje celice. Glede na izbrano raven je lahko polje manjše ali večje. V procesu igre je potrebno odpreti te celice, ugotoviti, kaj se skriva za vsakim od njih. Glavne možnosti so dve - ali tam rudnik, ali številka. Včasih so prazne celice. Številko v kletki pomeni, koliko polj z rudnikom je.


V logičnem razmišljanju igralec postopoma odpre kletke na polju. Ko razmišlja, odloči, kje so skrite mine in kje niso. Mine označujemo s klikom na desno tipko miške (na mestu rudnika se ikona prikaže v obliki kljukice) in celice, kjer manjkajo - na levi. Kako zmagati v igri "Sapper" na vašem računalniku? Odprite vse celice in pravilno označite vsebino vsake od njih. Da, igra ne zagotavlja pravice do napake. Takoj, ko igralec naredi napačno potezo, se igra konča - vse mine eksplodirajo. Ko igralec začne odpreti celice, se zažene štoparica. Ko ste obvladali princip Saperja, lahko nekaj časa začnete igrati, postavite nove zapise.

Od preprostih do kompleksnih

Na voljo je več možnostiTežave dajejo začetnikom priložnost, da postopoma dojamejo bistvo igre. Nivo Newbie je polje 9 x 9 celic, ki ima 10 minut. To je vredno začeti z, saj je ta stopnja kompleksnosti vam omogoča, da zlahka dobite največ iz vašega udobja in udobja v igri. Če ugotovite, kako zmagati v Saperi na majhnem polju z nekaj rudniki, lahko nadaljujete.


Tudi tisti, ki menijo, da so pametni in modri, ne smemo zanemariti od načela preprostega do kompleksnega. To vam bo pomagalo hitro priti v bistvo igre in pokazati prve rezultate.

Nasveti: kako zmagati v igri "Sapper"

 • Začetek igre je: igralec naključno odpre več celic. Zelo dobro, če lahko pridem v prazno polje. Hkrati se odpre kos že tako "odbitih" celic. Poenostavlja nadaljnje razmisleke. Igro lahko začnete večkrat, da odprete eno ali več teh strani.
 • Najenostavnejša razlaga je pri celicah, kjer je številka 1. Ko najdete to eno malto, lahko varno odprete vse druge celice, ki ležijo ob kletki, s številnimi 1-minami. Podobno kot na sliki 2 - če sta dve rudnici že pritrjeni na to celico, označimo druge celice kot proste.
 • Mnogi, ki odgovarjajo na vprašanja o tem, kako zmagati na Saperi, priznavajo, da jim pomaga postavitev na vprašljiva vprašanja. Če miško premaknete nad celico in dvakrat kliknete na desni gumb, se na njem prikaže vprašaj. Lahko zaščiti igralca pred nepremišljenimi odločitvami. Kasneje lahko opazimo krajmoje ali njegove odsotnosti.
 • Če se na neki točki v igri soočite z izbiro: odprite kletko naključno ali pustite to območje "za pozneje", izberite drugo možnost. Bolje je odložiti zapleten kos, dokler se v tem delu polja ne odpre več celic in bo lažje sprejeti odločitev.
 • Pri poskusu različnih strategij, ki so jih izumili drugi ljudje, vsak igralec postopoma razvije lastne sheme in taktike. To je posledica številnih poskusov in napak. Toda z ustrezno skrbnostjo bo igralec v praksi zagotovo pokazal, kako zmagati na Saperi na računalniku.

  Zakaj včasih ni mogoče zmagati?

  S to težavo igralci praviloma ne naletijo na dve najpreprostejši ravni. Toda igranje na dveh težjih - profesionalnih in posebnih - se igralci pogosto sprašujejo, kako zmagati na Saperiju, in je to mogoče? Dejstvo je, da v teh krogih pogosto pride do situacij, ko morate delati naključno. Urnik na igralnem polju je lahko tak, da igralec ne more pomagati niti s preudarnostjo, niti z umom, brez trikov. V tem primeru je samo sreča upati. Če imate srečo in bo naslednja celica odprta, se bo igra nadaljevala. Sicer morate začeti znova. Izguba, ko v njem ni nobene krivde igralca, ampak samo ne sreča, še posebej žaljiva. Ampak ne obupajte. Poskusite znova igrati.

  Igra za čas

  Začetek igre za čas je samo takrat, ko so vsa pravila in značilnosti igre popolno obvladana. Sprva je vsaj nekajČas je, da brez težav preidemo raven. Ker igra ne omogoča napak, neustrezne odločitve neizogibno vodijo do izgube. Toda prakticiranje v igri, boste zagotovo uspeli kmalu in razumeli, kako zmagati na Saperi v najkrajšem možnem času.

  Sorodne publikacije