Znaki v "GTA 5": Kako ustvariti ali spremeniti?

Igra GTA 5 se odlikuje po velikem številu pisanih likov. Vse glavne junake igre lahko razdelimo v več kategorij:

 • protagonisti;
 • glavni liki;
 • centralni znaki.
 • Protagonisti

  V GTA 5 so samo trije znaki, ki so razvrščeni kot protagonisti. Prvi, ki ga je treba opozoriti, je Michael De Santa - nekdanji ropar, ki je sklenil sporazum s policijo in odšel živeti mirno v veliko hišo s svojo družino.
  Drugi protagonist igre se imenuje Franklin Clinton. On dela za lastnika luksuznega avtomobilskega salona. Franklin je zelo ambiciozen. Hoče uspeti, ker se odloči zapustiti svoje delo in iskati srečo drugje. Tretji lik v GTA 5, ki pripada protagonistom, je Trevor Phillips. Zelo je pohlepen in trpi zaradi duševnega neravnovesja. Trevor je bil vojaški pilot, potem pa se je preselil v San Andreas, kjer je odprl svoje podjetje za trgovino z orožjem in drogami.

  Glavni in glavni liki GTA 5

  Lester Cross, Dave Norton, Lamar Davis, Devin Weston in Steve Haynes - vsi so na nek način povezani z De Santom, Clintonom in Phillipsom. Nekdo obravnava trgovino z drogami, ki uporablja svoje vezi s policijo; nekdo - milijarder, na katerem delujejo glavni protagonisti igre. Med glavnimi junaki so družinski člani Michaela De Santija, njegovi prijatelji s Franklinom, prijatelji Trevora in tudiPoslovneži, ki poslujejo v mestu in imajo velik vpliv na Trevora, Franklina in Michaela.
  Glavne ženske osebnosti v GTA 5 predstavljajo Michaelova žena in hči ter podpredsednik podjetja Devin Weston. Ta ženska je Molly Schulz.

  Michael De Santa

  Michael je bil rojen leta 1965. Njegova družina je bila zelo slaba. Njegov oče je bil alkoholik in se je pogosto posmehoval svojemu sinu. Med igro je Michael večkrat spomnil, da je oče udaril vlak. De Santa je igral nogomet, in zanj je bilo zelo dobro. Bil je dober branilec v svoji ekipi. Zaradi zapletenega značaja in nagnjenosti k poškodbam ga je moral končati z nogometom.

  Njegovo poznavanje Trevora je potekalo leta 1993, ko je Michael spremljal prevoz tovora na meji z Združenimi državami Amerike in Kanado. De Santa je ugrabil civilno osebo. Trevor jih je opazil sam na stezi. Moški je mislil, da mu bo pilot lahko pomagal pobegniti, toda Trevor ga je ubil tako, da je pištolo izstrelil v oči. Telo je bilo vrženo v jezero, potem ko sta Phillips in De Santa pristala na letalu.

  De Santi Victims

  Med celotno igro GTA pet znakov ubije 11 ljudi. Prva žrtev Michaela Jaya je Norris, čigar De Santa izgubi življenje in Lester Cross izgubi življenje. Drugi Michael je bil zadavljen v mrtvašnici, da ni mogel vklopiti alarma. Tahir Javan je postal tretja žrtev De Santi. Odredbo za umor Tahirja je dal Steve Heinz. Razlog za tako odločitev naj bi bila domnevna povezava s Tahirjemteroristične organizacije.
  Walton in Wynn O'Neill sta bila umorjena, ker sta se poskušala maščevati Trevoru. Še ena žrtev je bila Madraso pilot. Umrl je zaradi letalske nesreče, ki je povzročila streljanje De Santija. Gianni in Pelosi sta poskušala izslediti in ubiti Solomona Richardsa, za kar sta plačala svoje življenje. Stratche De Santa je bil umorjen zaradi izdaje Clintona. V zadnjem poslanstvu lahko Franklin ubije Trevora, vendar ne more razstreliti rezervoarja. Konča Michaela. Poleg tega De Santa ubija Ebigail Metters po misiji Smrt na morje.

  Družina Michael De Santi

  Michael ima hčer Tracy, sin Jim in njegova žena Amanda. Žena De Santi je bila prej striptiz v enem od klubov. Pravijo tudi, da je delala kot prostitutka. To je spomnilo Trevora in njenega sina Jimmyja. Zmenki z dekletom potekajo v prologu igre v času lilajevega pogreba Michaela. Drugo srečanje z njo se zgodi v času, ko Franklin poskuša ukrasti avto Jimmyja po ukazu svojega šefa. Takrat je bila Amanda v svoji kuhinji s trenerjem za tenis. V eni od epizod igre je Michael videl Amando, ki ima seks s svojim trenerjem. Michael in Franklin sta lovila po skoku z inštruktorja oken. Jimmy je Michaelov najmlajši otrok. Rojen je bil leta 1993. Kjer se Santa junior pogosto vrne domov. Njegovi prijatelji so najstniki mesta. Tip je zelo len in uporablja droge. Poskuša se obnašati kot gangster, ker meni, da je to vedenje strmo.

  Tracy je starejša Jimmyjeva sestra. Ona je najlepšaZnak v GTA 5. Dekle je bilo rojeno leta 1991. V otroštvu je bila prisiljena skriti pred sovražniki svojega očeta. V starosti 13 let jo je njena vlada namestila s svojo družino v program za zaščito prič. Igralec seznani dekle med misijo, ko mora Franklin ugrabiti lastnika avtomobila Jimmyja zaradi dolga fanta. Tracy se poljubi s svojim bratom in gre v svojo sobo, da se pogovori po telefonu.
  Imela je zapleten odnos z očetom. V eni epizodi je deklica šla na poslušanje, ne da bi o tem obvestila očeta ali mater. Toda kmalu je Michael izvedel za to in šel za hčerko na razstavo. Nato je bil njihov odnos pokvarjen.

  Franklin Clinton

  Franklin je še en znak GTA 5, ki ga lahko uporabnik igra. Rojen je bil leta 1988. Clinton je požrl med dvema lučema, vse svoje zavestno življenje. Najprej je izbral gangsterjevo pot. Njegovi prijatelji so v vsakem pogledu poskušali tega fanta zavrniti. Franklinova mladost je bila nemirna. Trgoval je z drogami, sodeloval v uličnih bojih in ni nikoli študiral. Clinton nima družine, dekle, denarja. Pomanjkanje slednjih ga je potisnilo v trgovino z drogami. V eni od operacij je bil aretiran. Po zaključku se je Franklin odločil za življenje v getu.

  Franklinovo novo delo

  Po zaporu se je Clinton odločil, da bo zapustil položaj, v katerem je bil med svojim življenjem. Hotel je zaslužiti. V zvezi s tem je Franklin začel z ropanjem v mestu. Kmalu mu je uspeloDa bi dobil službo v eni od luksuznih avtomobilov, ki je pripadala Simonu Etaryanu - armenskemu milijonarju in ljubiteljem luksuznih vozil. Clintonove odgovornosti so bile, da od strank zahtevajo denar, ki ga dolgujejo lastniku prodajalca avtomobilov. Bistvo je, da je Armenac svoje avtomobile prodajal po visokih obrestnih merah. Posledično kupci niso imeli možnosti vrniti dolga Ataturijcu. Enkrat je Frank poimenoval Simone, ki je bil najboljši uslužbenec meseca v avtohišah.

  Izguba dela na avtomobilski razstavi

  Enkrat je Etiopijan ukazal Franklinu, da se ukvarja z enim od dolžnikov. Med to nalogo je Clinton ubil veliko število razbojnikov in tudi sam odvzel življenje dolžniku. Po tem je vzel svoj motor. Frank je moral vrniti vozilo lastniku salona, ​​vendar tega ni storil. Po taki odločitvi se je odnos med Etarianom in Clintonom začel pokvariti.
  Armenka mu je dala novo nalogo. Franklin je moral ugrabiti avto drugega dolžnika. Imeli so sina, Michael De Santi. Clinton je sedel v avto in se začel voziti, vendar ni opazil, da je De Santa sam spal na zadnjem sedežu. Franklinu je grozil s pištolo in ga prisilil, da razkroji avtomobilski salon Etrayane. Potem je zapustil avto in sam premagal armenskega. Clinton je izgubil službo.

  Trevor Phillips

  Trevor je zadnji igralec, ki je igral GTA 5. Rodil se je leta 1968 v Kanadi. V mladosti je Phillips začel trpeti zaradi napadov jeze. Ni mogel nadzorovati svoje jeze. Trevor je sam povedal, kakoubijanje živali, ko je bil otrok. Philips je bil dober igralec golfa. Govoril je o zmagi na nekaterih turnirjih, ko je živel v Kanadi. Prav tako je hotel postati pilot in se pridružiti službi. Čez nekaj časa mu je bil zavrnjen dostop do službe, saj so ga zdravniki obravnavali kot duševno neuravnoteženo.

  Kriminalna kariera

  Spoznavanje Michaela Sanda Santo je začelo z začetkom kazenske kariere Trevora. V enem pogovoru Philips pravi, da kljub dejstvu, da je bil zaslužen za nezakonit promet, preden je spoznal Michaela, ni bilo resnih zločinov. Prvo hudo kaznivo dejanje za Philips je bilo ropanje potrditvenega računa. Operacija ni bila povsem takšna, kot je načrtoval storilec. Dejstvo je, da je eden od zaposlenih poznal roparja.
  Sčasoma je Trevor začel dvomiti o Michaelu. Kjer je Santa začel družino z Amando in je bil zelo vezan na svoja dva otroka. Vse to je prizadel Philips. Verjel je, da je De Santa postal mehkejši. Po nekaj časa je Phillips našel tretjega člana skupine. Bil je človek po imenu Brad Snyder. De Santa mu sploh ni zaupal, medtem ko se je Trevor s Snyderjem srečal v nekaj dneh. Leta 2004 je agent FBI "pokrival" trio. Ubil je moškega in poškodoval Michaela. Trevor je moral pobegniti.

  Kako spremeniti značaj v GTA 5

  Razvijalci bitja so igralcem omogočili igranje treh originalnih znakov in enega, ki ga je ustvaril uporabnik. Preklapljanje med njimi je lahko praktično kadarkoli v igri. Izjeme govorijosamo trenutke, ko je stranska naloga aktivirana in ko junak poskuša pobegniti iz chase. Če želite v igri izbrati drug znak, morate pritisniti tipko F8. Po tem na monitorju prikažete kolo z znaki, ki jih lahko izberete. Skupaj ima 4 reže. Trije od njih prikazujejo tri glavne junake igre: Michael, Franklin in Trevor. Zadnja reža je prazna. Namenjen je uporabniku.

  Novi obrazi v igri

  Igra je zelo priljubljena na svetu, tako veliko obrtnikov ustvarja modo za likove v GTA 5. Obstaja veliko dodatkov, zaradi katerih je igra dodana vrsta pisanih likov. Modovi za znake v GTA 5 omogočajo, da se igri dodajo znaki, kot so Flash, Bethhaman, Hardy Quinn, Joker, Robocop in mnogi drugi. Zelo priljubljeni so junaki Marvel in DC vesolja. Obstaja veliko kvalitativnih mod, po katerih igra ne bo letela, in kakovost teksture bo ostala visoka.

  Kako ustvariti znak v GTA 5?

  Razvijalci igre so pokazali predvidevanje in spoznali, da se bodo igralci na koncu naveličali igranja trio standardnih znakov in želijo nekaj novega. Ustvarjalci GTA 5 so se odločili dati to priložnost. Igra ima način, ki igralcu omogoča ustvarjanje lastnega igralca. Seveda je igra Clintona, Phillipsa ali De Santa razburljiva. Toda prihaja trenutek, ko želijo celo najtemnejši ljubitelji serije teči po mestu, izdelovati avtomobile, premagati ženske in ukrasti nekaj treh vozil, ki bežijo pred policaji, lastnim junakom. V takšni situaciji nimajo nič drugega kot storitiZnak v GTA 5.
  Za začetek je treba določiti dednost junaka. To bo vplivalo na videz. Najprej se morate soočiti z obrazom, vse druge elemente (brada in pričeska) pa lahko izberete in spremenite med igro. Potem v procesu ustvarjanja lika v GTA 5 morate izbrati način življenja. Od njega bo odvisno veščine in značilnosti junaka. Igralec ima 24 točk, ki jih lahko razdelimo na 7 atributov.

  Sorodne publikacije