Kako narediti trdi reset za Sony Xperia? Več delovnih metod

Naslednja navodila bodo namenjena načinom, kako narediti Sony Xperia Hard Reset. Obstaja več možnosti, ki bodo zagotovljene. Sama trda ponastavitev Sony Xperia je popolna ponastavitev sistemskih nastavitev na tovarniško stanje, kar vključuje tudi popolno čiščenje datotek v sistemu, to je osebnih podatkov uporabnika: fotografije, glasbo itd. mesto, zato ga ni treba izvleči, tudi če želite ohraniti informacije o njem. Pogosto pod to akcijo uporabniki mislijo na trdi ponovni zagon, brisanje podatkov, ponastavitev na tovarno, vendar vsi ti koncepti vključujejo samo eno dejanje - ponovno zagon sistema s popolno odstranitvijo vseh nastavitev na stanje zaloge.

Kje je pametni telefon Sony Xperia?

Obstajajo številni primeri, ko brez trdega ponastavitve ne more. Priporočljivo je, da preobremenite s povrnitvijo v naslednjih primerih:
 • Telefon deluje z zrušitvami in obstaja sum prisotnosti v sistemu virusov.
 • Če potrebujete kakršenkoli drug razlog, da naprave postavite v stanje odpadkov.
 • Pomnilnik telefona je v celoti napolnjen in zaradi tega zavre toliko, da ni želja po ročnem čiščenju.
 • Nameravate prodati ali oddati vaš pametni telefon, ki je poln osebnih podatkov. V tem primeru ni treba ročno izbrisati vse, lažje je narediti Hard Reset Sony Xperia.
 • Ko je bilo geslo za prijavo pozabljeno. Popoln ponovni zagon bo ustvaril novega.
 • Ne pozabite, da če je pametni telefon s ponastavitvijoFotografije Sony Xperia in drugi podatki bodo izbrisani iz pomnilnika, zato po možnosti izdelajte varnostne kopije sistemov in datotek. To bo shranilo stike in druge datoteke. No, zdaj obstaja več načinov.

  Prva pot

  Najlažji in najučinkovitejši način za popoln ponovni zagon je uporaba menija pametnega telefona. Pojdite v razdelek »Nastavitve« - »Varnostno kopiranje in ponastavitev«. Na voljo bo podprogram "reset", kjer lahko izberete možnost za brisanje ali shranjevanje podatkov v pomnilnik. Če se sistem upočasni zaradi prenatrpanosti pomnilnika, je najbolje, da ponastavite datoteke. Zato odkljukajte in kliknite gumb "Ponastavi".

  Drugi način

  Za to morate uporabiti meni storitve. Aktivira se z izbiranjem * # * # 7378423 # * # *. Ko izberete te znake, boste imeli dostop do menija, kjer morate izbrati razdelek »Nastavitve prilagajanja« in kliknite gumb »Ponastavi prilagoditev in ponovni zagon«.

  Potem se bodo nastavitve ponastavile, datoteke bodo izbrisane, telefon se bo znova zagnal in vklopil s parametri odpadkov.

  Tretja metoda

  To je za tiste, ki imajo računalnik s PC Companion nameščen na svoje. Ta program je vsestransko orodje za različne telefone, ki vam omogoča obnovitev, posodobitev, ustvarjanje varnostne kopije, Sony Xperia Hard Reset itd. Povežite telefon z računalnikom in v programu PC Companion izberite odseke »Podpora - posodobitve programske opreme - Obnovitev telefona ". Po tem preberite besedilo, ki se prikaže na zaslonu, in kliknite »Sprejmi« in »Nadaljuj«. Čez nekaj časa se bo telefon izklopil inznova zaženite, začnite z novo nadgradnjo in z zastarelimi nastavitvami. Treba je opozoriti, da telefon lahko visi, tako da bo treba ponovno zagnati gumb pod škrbino (se nahaja v bližini režo za kartico SIM). Če se nič ne zgodi, lahko napravo Sony Xperia Hard Reset nastavite s pritiskom in držanjem gumba za vklop in tipko za povečanje glasnosti (ali zmanjšanje glasnosti). Vendar je bilo ugotovljeno, da ta metoda ne deluje na novejših različicah programske opreme. V vsakem primeru pa predlagane metode zadostujejo za popolno ponovno zagon in ponastavitev nastavitev na kanalizacijo z odstranitvijo vseh datotek v pomnilniku telefona. Postopek ponovnega zagona in ponastavitve parametrov je sam po sebi preprost in vas vzame nekaj minut. Če niste prepričani o potrebi po tem postopku, vendar obstaja občutek, da vam bo pomagal rešiti problem zavor, samo varnostno kopirajte svoje podatke.

  Sorodne publikacije