Baterija "Titan": lastnik pregledi

Visokokakovostna baterija zagotavlja stabilno delovanje celotnega električnega sistema avtomobila. Na njegovo izbiro je treba pristopiti zelo odgovorno. Odvisno je od pravilnega, zanesljivega dela vseh komponent, ki so povezane z omrežjem, zagona motorja, udobja med vožnjo. Danes je akumulator Titan povpraševanje. Pregledi in osnovne značilnosti tega pregleda baterije pred nakupom. Nasveti izkušenih voznikov in strokovnjakov vam bodo pomagali pri odločitvi.

Proizvajalec

Akumulator "Titan" je po mnenju strokovnjakov značilen za visoko zmogljivost. Te baterije proizvaja domači proizvajalec "Trading House TUBOR". Pri izdelavi svojih izdelkov podjetje sodeluje z mednarodno korporacijo EXIDE. Rezultat znanstvenega razvoja je bila vrhunska baterija Titan. Deluje lahko tudi v najtežjih klimatskih pogojih.


Proizvodnja predstavljenih izdelkov deluje od leta 2001 v tovarni v regiji Nižni Novgorod. Postopek ustvarjanja baterij je maksimalno avtomatiziran. Uporablja moderno, visokotehnološko opremo. Stalno vodenje novih znanstvenih dosežkov. Zahvaljujoč temu pristopu TUBOR oskrbuje z baterijami, ki ustrezajo visokim zahtevam svetovnih proizvajalcev avtomobilov. Podjetje TUBOR si nenehno prizadeva izboljšati svoje izdelke. Ponudba izdelkov se nenehno širi. To daje vsakemu vozniku možnost, da se poberenajboljši tip baterije za vaš avto.

Splošne značilnosti izdelkov

Glede na ocene lastnikov baterij "Titan" lahko opazite številne pozitivne izjave o izdelkih domače znamke. Baterije te blagovne znamke so izdane z novo tehnologijo za našo državo. TUBOR je prvič izdeloval polnilne baterije v Rusiji s tehnologijo Sb /Ca, Ca /Ca, Ca /Silver AGM. To nam je omogočilo izdelavo izdelkov, ki ustrezajo novim svetovnim standardom kakovosti.
Uporaba navedenih tehnologij omogoča izdelavo trajnih izdelkov, ki lahko zagotovijo normalno delovanje električnega sistema v skoraj vseh pogojih. Uporaba posebne snovi na ploščici baterije lahko poveča zagonsko moč. V tem primeru je mogoče zagnati avtomobil tudi pri najnižjih temperaturah.

TUBOR se ukvarja z izdelavo baterij, ki ne potrebujejo vzdrževanja. To so sodobni visokotehnološki izdelki. Zanje je značilna visoka zanesljivost, zagonska moč. Pri izdelavi svojih izdelkov se podjetje osredotoča na zahteve takih inženirskih velikanov kot so "Volkswagen", "Ford", "Toyota", "Fiat".

Sorte

Zastopana blagovna znamka proizvaja 6 sort baterij. Razlikujejo se po številnih značilnostih. Ena izmed najbolj priljubljenih serij je po ocenah baterija "Titan Euro Silver". Pri izdelavi akumulatorjev, ki so predstavljeni v akumulatorskih elektrodah, se dodajo kalcij in srebro. To je odlična možnost za avtomobile, ki delajo velikoelektrične energije. Standardna serija se nanaša na srednji razred. Naprava je odporna na globoko praznjenje. Tudi če obstaja šibek generator, predstavljeni izdelek deluje stabilno. Zasnovan je za stroje z majhno količino električne opreme.
Za avtomobile iz Azije in Pacifika se uporablja serija Asia Silver. Posebna vozila, velika vozila lahko delujejo v prisotnosti serije baterij MAXX. Če avtomobil deluje v ekstremnih klimatskih razmerah, je potrebno kupiti baterijo "Arctic Silver". Še en priljubljen in trpežen izdelek proizvajalca je serija Cobat Energy. Ta tip akumulatorja se lahko uporablja tudi v težkih klimatskih pogojih.

Pregledi serije "Standard"

Ena izmed najbolj zahtevanih serij v naši državi je "Standard". To je relativno poceni in visoko kakovostna baterija. Njihova cena je odvisna od zmogljivosti in zmogljivosti. Lahko se gibljejo od 4 do 115 tisoč. Najbolj priljubljen model v naši državi je po ocenah baterija "Titan Standard" 60 A * h. Njegova cena je približno 4-45 tisoč rubljev. V predstavljeni seriji je predstavljena baterija s kapaciteto od 50 do 190 A * h.
Med pregledi strank je mogoče omeniti številne izjave o trajnosti baterij "Standard". Stabilne so do globokega izpusta. Stroški serije so manjši od stroškov drugih izdelkov proizvajalca zaradi odsotnosti zasnove indikatorja polnjenja.

Za domače in tuje avtomobile z majhno količinoPotrošniki električne energije so serijo popolnoma ustrezali. Strokovnjaki pravijo, da hibridna tehnologija Sb /Ca, ki se uporablja pri proizvodnji teh izdelkov, povečuje zmogljivost in trajnost baterije, predstavljene v seriji.

Pregledi serije "Euro Silver"

Glede na pregled akumulatorja "Titan Euro Silver", upoštevajte veliko pozitivnih ocen kupcev in strokovnjakov. Trdijo, da je predstavljena serija značilna visoka zmogljivost. Serija predstavlja baterijo, ki ima zmogljivost 56-110 A * h. Stroški se razlikujejo, odvisno od zmogljivosti, od 45 do 8 tisoč rubljev. Predstavljeni izdelki stanejo malo več kot serija "Standard". Vendar pa ima tudi številne prednosti.
Akumulatorji "Euro Silver", glede na povratne informacije strank, s povečano začetno močjo. Za zagon avtomobila tudi v hudi zmrzali. To je ena od redkih baterij, ki so bile prilagojene pogojem delovanja v ostrem ruskem podnebju.
Hkrati strokovnjaki pravijo, da se baterija iz serije "Euro Silver" razlikuje po absolutni požarni varnosti. Zasnova zagotavlja prisotnost posebnega vtiča s filtrom iz materiala, ki gasi plamen. Predstavljena različica izdelkov je idealna za sodobne znamke vozil, v katerih obratujejo številne električne naprave.

Ocene serije "Asia Silver"

Po ocenah je baterija "Titan Silver Asia" idealna za japonske avtomobile,Južnokorejske, kitajske blagovne znamke, ki delujejo v razmerah ruskih cest. V seriji so predstavljene baterije, ki imajo zmogljivost od 47 do 100 A * h. Stroški izdelkov je od 4 do 7 tisoč rubljev.
Predstavljeni izdelki so odporni na preobremenitve, ki se lahko občasno pojavijo v motornem prostoru. Izdelki iz te serije se ne bojijo temperaturnih nihanj. Dimenzije akumulatorjev so popolnoma skladne z lokacijo pristanka, ki jo je zagotovil proizvajalec avtomobilov iz Azije. Baterija serije Asia Silvers je na voljo za neposredno in povratno polarnost. To omogoča vsak lastnik takšnih znamk vozil, da pobere baterijo v skladu z značilnostmi avtomobila. Uporabniki opozarjajo, da izdelki, predstavljeni v seriji, zagotavljajo zagon motorja v mrazu in vročini. Baterije so odporne proti koroziji. To je trpežna in učinkovita baterija.

Pregled serije MAXX

Posebej za velika vozila, posebna vozila je TUBOR razvil vrsto baterij MAXX. Za razliko od serije baterij "Titan Standard", preglede predstavljenih izdelkov zagotavljajo strokovnjaki, profesionalni vozniki.
Ugotavljajo, da AKB MAXX izkazuje visoko odpornost ne le na neugodne podnebne razmere, ampak tudi na povečane vibracije. Predstavljeni izdelki uporabljajo posebno tehnologijo. To vam omogoča povečanje zagonskega toka. To zagotavlja stabilno delovanje električnega sistema velike opreme v vseh pogojih. V predstavljeni serijipredstavljena z baterijo kapacitete od 140 do 225 A * h. Stroški teh izdelkov je od 105 do 15 tisoč rubljev. Ohišje akumulatorja je izdelano iz trpežne, zatesnjene plastike. Odporna je na vibracije, temperaturna nihanja.

Ocene serije "Arctic Silver"

Povpraševanje po akumulatorju "Titan Arctic Silver" je v severnih regijah naše države veliko povpraševanje.
Pri izdelavi plošče predstavljene naprave je bila uporabljena tehnologija Ca /Ca. V tem primeru so plošče izdelane po metodi dopiranja srebra. Začetne značilnosti, trajanje skladiščenja se povečajo. Na ploščo se nanese posebna snov, ki zagotavlja stabilno delovanje sistema pozimi. V tem primeru se je kontaktna površina plošč s elektrolitom povečala za 10%. To poveča začetno moč. V predstavljeni seriji je predstavljena baterija s kapaciteto od 55 do 100 A * h. Stroški izdelkov se gibljejo od 5 do 8 tisoč rubljev. Je tesen, odporen na udarce, naprave za vibracije. Opremljeni so s sistemom, ki preprečuje zasedenost. Kakovost in zmogljivost te vrste baterij je bila preizkušena v realnih razmerah severne odprave.

Pregledi serije Cobat Energy

Druga smer proizvodnje TUBOR je baterija Cobat Energy. Predstavljene izdelke odlikuje razmeroma nizka cena in sprejemljiva kakovost. V predstavljeni seriji so baterije z zmogljivostjo od 55 do 200 A * h. Cena se giblje od 35 do 13 tisoč rubljev. Najbolj priljubljeni v tej skupini so, glede na preglede, baterije "Titan" 60 A * h. Njihovi stroškije približno 4 tisoč rubljev. To so modeli brez vzdrževanja, ki so zelo zanesljivi in ​​vzdržljivi. Zaščiteni so pred vrelo vodo in samopraznjenjem. To so baterije v ekonomskem razredu. Predstavljena različica baterij danes ni zelo zahtevna. Pogosto kupci raje Standard seriji. Odlikujejo ga višja kakovost in zanesljivost. Strošek je nekoliko drugačen.

Ocene strokovnjakov

Po mnenju strokovnjakov je proizvodnja domače znamke "Titan" visoke kakovosti. Zanj je značilna visoka zmogljivost polnjenja, velika rezerva zmogljivosti. Po ocenah je "Titan" baterija 60 A * h danes najbolj privlačen izdelek. Vendar pa so druge vrste baterij v veliko povpraševanje. Velika izbira modelov vam omogoča, da izberete najboljšo različico baterije za vaš avto. V tem primeru stroški izdelkov ostajajo vedno sprejemljivi za vse kategorije kupcev. Predstavljeni izdelki lahko zdržijo segrevanje do +80 ° C pod pokrovom in ohladijo na -40 ° C. Predstavljeni modeli ne zahtevajo pretoka elektrolita. Prav tako ne izliva iz telesa s pobočji. Baterija je lahko shranjena dlje časa. Ni ga treba ponovno napolniti, da bi ponovno delovala v vozilu.

Mnenja kupcev

Po ocenah je baterija "Titan" visoke kakovosti. Uporabniki ugotavljajo, da je njegova življenjska doba približno 5 let. To je zanesljiv in učinkovit tip baterije. Zagotavljastabilno delovanje električnega sistema v vseh pogojih. Glede na značilnosti akumulatorjev Titan, odzive strokovnjakov in kupcev lahko sklepamo, da je visoka kakovost izdelkov domače blagovne znamke.

Sorodne publikacije