Kako prekiniti terminale v Falloutu 4: Navodila

Fallout 4 je skrajni del priljubljene serije RPG v postapokaliptičnem svetu. Eden od elementov igranja je zlo terminalov, sefov in robotov. Ker gre za igro vlog, je treba za to akcijo prenesti določeno veščino. Če dostopate do varnostnega sistema računalnika, lahko prekinete terminal v Falloutu 4. Upoštevajte načelo hekanja v tej igri.

Pravila

Mini-igra, ki je potrebna za dostop do informacij znotraj terminala, je delno prepisana iz resnične zabave. Gre za igro "Bulls and Cows". V skladu s pravili te logične igre poskuša ena stranka uganiti, kaj je druga stranka naredila. Drugi igralec, ko ugiba, da postavlja svoje različice o besedah, številkah ali številkah, daje kovance. "Krava" - ujemanje po vrednosti in "biki" - natančna ujemanja za vrednosti in položaje. Uganka analizira prejete informacije in na podlagi tega ponuja različice, dokler se beseda ne opusti.


Po enakem principu lahko terminal prekinete v Falloutu 4. Igralec ugiba vlogo igralca in računalnik ugiba določeno besedo. Vendar pa se naključje išče samo za "krave" - ​​natančna lokacija črk v besedi ni potrebna.

Postopek taksistov

Zdaj pa si poglejmo postopek izbire gesla v določenem igralnem položaju. Na primer, igralec najde varen računalnik in začne uganjati geslo. Eden od ukrepov je od 1 do 5 poskusov, odvisno od kompleksnosti vlomov. Najdemo vsako besedo, na primer, pišemo in pritisnemonjemu. Računalnik bo pokazal, da je en znak sovpadel. Istočasno je bil izbran en poskus. Iskati morate besede, v katerih je katera koli od teh črk na svojem mestu. Najdemo besedo in jo izberemo. Če je bilo geslo pravilno, potem je črka W enaka,


Še en primer izbiranja gesla iz terminala v Falloutu 4. Sedaj bo kramp nekoliko bolj zapleten, tako da so samo trije poskusi. Na zaslonu najdemo vsako besedo - v tem primeru sipine. Računalnik pravi, da zadetkov ni bilo mogoče najti. To pomeni, da če so v ključu prisotne podatkovne črke, potem ni na svojem mestu posvečanja. Vzemite drugo naključno besedo - RIGID. Zdaj je podobnost ena črka. Iščemo ključe na zaslonu, kjer je vsaj ena črka na istem mestu kot v RIGID. Poiščite RELAY in ga izberite, ker se ujemata s prvo črko R. Če ne deluje, nadaljujemo s postopkom, dokler ni mogoče prekiniti terminala v Falloutu 4. Zaželeno je, da preživi pred vdiranjem računalnika v zagon brez izgube v primeru okvare. Igra ima en znak, ki je povezan z znakom. Poleg besed na zaslonu, veliko šap, pik, pomišljajev itd., Morate s kazalcem miške poiskati kombinacije, skrite v oklepajih {}, [], (), & lt; & gt ;. . Postavite kurzor na začetno oklepaj, po katerem računalnik dobi bonus: obnovite vse poskuse ali izključite lažne kombinacije s seznama.

Zahteve glede spretnosti

Ker je to RPG, je logika igralca in trik omejena na uspeh pri izbiri gesla. Nekateri terminali v Fallout 4 se bodo pokvarili brez ustrezne ravni "znanosti"bo prišel ven Ravni usposobljenosti in zaščite terminala so razdeljene na enostavne (15 točk in 4 črke v geslu), preproste (25/6), srednje (50/8), kompleksne (75/10) in zelo kompleksne (100/12). Število možnosti pravilnih odgovorov in skrivnih kombinacij z oklepaji vpliva na raven sreče in inteligence.

Sorodne publikacije