Emsisoft Anti-Malware: pregledi, opis programa

Ni skrivnost, da so računalniki pogosto izpostavljeni različni zlonamerni programski opremi. Zaradi tega operacijski sistem slabo deluje. Zato morate računalnik zaščititi pred takšnimi dejanji. Za to obstajajo posebni programi. Ena izmed njih se imenuje Emsisoft Anti-Malware. Kaj je ta program in za kaj je sposoben? Poskušali jo bomo obravnavati v tem gradivu.

Emsisoft

Ta razvijalec programske opreme se je zdel ne tako dolgo nazaj. Podjetje je prevzelo nišo na področju kibernetske varnosti. "Konik" podjetja - majhen pripomoček za soočanje z različno FOR "hacker" naravo. Na tem področju je Emsisoft dosegel nekaj uspeha. Njeni izdelki so prejeli najvišje ocene vodilnih strokovnjakov za računalniško varnost. V arzenalu razvijalca obstajajo tudi brezplačne možnosti. Na primer, Emsisoft Anti-Malware Free.


Podjetje Emsisoft odlikuje visoko kakovostna programska oprema. Prednosti izdelka so: neobčutljivost na sistemske vire, hitro odkrivanje in odstranjevanje groženj različnih značilnosti, inteligenten sistem za iskanje ranljivosti v računalniku. Vse to - glavne značilnosti Emsisoft Anti-Malware. Povratne informacije uporabnikov o tem pripomočku so polne pozitivnih čustev. In to dokazuje, da je izdelek vreden pozornosti.

Namestitev in konfiguriranje pripomočka

Postopek namestitve je zelo preprost. Prenesite namestitveno datoteko s spletnega mesta razvijalca. Z dvema klikoma se zažene namestitev programa Emsisoft Anti-Malware. Potrebna bo aktivacijska kodavstopa na določeni stopnji. Lahko pa izberete tudi poskusno različico programa. Njena funkcionalnost ne bo omejena. Celoten postopek namestitve bo opremljen s namigi čarovnika za namestitev. Zato tudi za uporabnike začetnike ne bo težav z namestitvijo. Po končanem postopku se program samodejno zažene in bo trajno v sistemski vrstici.


Programski vmesnik

Glede na videz imamo popolnoma moderno aplikacijo z vmesnikom, ki je izveden v modnem "ravnem" slogu. Popolnoma se prilega celotnemu videzu "Vetrov 10". Toda "Sedem" bo izgledal kot anahronizem. Kljub temu so vse kontrole dobro premišljene. Tudi če programa ne preklopite na ruski (in to je), lahko zlahka razumete, kateri gumb je odgovoren za to. Intuitivni vmesnik je glavni "funkcijski" vmesnik programa Emsisoft Anti-Malware. Povratne informacije uporabnikov o tej temi so več kot zgovorne. Yusers trdijo, da je delo s programom enostavno in prijetno.

Načini skeniranja

Vsak protivirusni izdelek ima več načinov delovanja. In ta korist ni izjema. Uporabniške storitve vključujejo možnosti, kot so popolno skeniranje operacijskega sistema (vključno s področji zagona in RAM-a), selektivno skeniranje (uporabnik izbere objekte za preverjanje) in hitro skeniranje. Slednji išče le dejavne grožnje. Treba je opozoriti, da je vsaka možnost iskanja nevarnosti zelo učinkovita, saj se uporablja za ta procesEdinstven napredni iskalni algoritem je ponos Emsisoft Anti-Malware. Ocene uporabnikov v tem računu so edinstvene: v vseh načinih optičnega branja izdelek najde več kot 90% groženj. To je odličen rezultat.

Zaščita v realnem času

Brez te možnosti ni na voljo noben izdelek za zaščito pred virusi in zlonamerno programsko opremo. Ta program lahko blokira poskuse zlonamerne programske opreme, da bi namestil karkoli na računalnik uporabnika. Obstaja tudi mehanizem za zaščito pred neželenimi lokacijami. Povezave do njih so preprosto blokirane. Baza podatkov o pripomočkih vsebuje informacije o skoraj vseh spletnih mestih s področjem lažnega predstavljanja, prisotnostjo zlonamerne programske opreme in virusov. Če je bila bolezen prenesena v računalnik, jo program takoj po odkritju postavi v karanteno. Emsisoft Anti-Malware, o pregledih, ki jih bomo pregledali nekoliko spodaj, se popolnoma spoprijema z zaščito računalnika v realnem času. To postavlja program na eni ravni z najboljšimi anti-virusnimi izdelki sedanjosti.

Pozitivne povratne informacije o programu

Skoraj vsi uporabniki, ki so z veseljem naleteli na ta pripomoček, trdijo, da je danes najboljši program za zaščito vašega računalnika pred zlonamerno programsko opremo. Izdelek deluje hitro in jasno tudi na starih strojih. Program išče in uničuje Malvars tako uspešno kot legendarni Kaspersky Anti-Virus (v najboljšem primeru). Ampak še posebej zadovoljen uporabnikom, da je program identificira skrito programsko opremo iz Mail.ru in Yandex kot škodljivo programsko opremo. Že za enega razvijalcamorate postaviti spomenik. Na splošno je velika večina uporabnikov izdelkov Emsisoft Anti-Malware. Aktivacijsko kodo leta 2018 je težko dobiti. Toda to so nepomembne stvari.

Negativne povratne informacije o programu

Smiselno je takoj opozoriti, da so jih v glavnem pustili tisti ljudje, katerih program "polnjene" izvedljive datoteke svojih najljubših igrač, ki jih štejejo za "trojance". Na primer, obstajajo primeri, ko je pripomoček "zapravil" izvršljive datoteke piratskih različic GTA V in World of Warcraft. Toda v takšnih izdelkih so res zelo trojanski. Torej, najverjetneje je pripomoček storil popolnoma prav. Druga vrsta negativnih povratnih informacij o programu je, da je izdelek na starejših računalnikih slab. Seveda je. V zbirki petnajstih let bo vse slabo izdelano. Na splošno ni vredno pozornosti na takšne negativne ocene.

Zaključek

Tako smo pregledali program za zaščito vašega računalnika pred zlonamerno programsko opremo, imenovano Emsisoft Anti-Malware. Povratne informacije uporabnika (kot tudi njegove značilnosti) jasno kažejo, da smo resnično kakovosten izdelek, ki bo pomagal obvladovati viruse vseh vrst. Pripomoček se ponaša z naprednim algoritmom iskanja groženj (lasten razvoj Emsisofta), več načini skeniranja in odlično stopnjo zaščite za vaš računalnik ali prenosni računalnik v realnem času. Program takšnega načrta mora biti zagotovo na katerem koli računalniku. Konec koncev, samo tako je mogoče zaščititi pred virusi različne narave. Samo program ni brezplačen. Toda takšen izdelek je lahkoodpusti to malo napako.

Sorodne publikacije