Kako narediti prost telefon iz računalnika

Sodobne tehnologije zagotavljajo veliko možnosti, ki jih prej nismo imeli. Kličete brezplačno iz računalnika v telefon je zdaj tako enostavno, kot s tradicionalnimi slušalko. Obstaja množica opravljenih storitev, zato menijo, da je najbolj priljubljena, kot tudi bodite pozorni na prednosti in slabosti tega načina komuniciranja.

Klic iz računalnika: kaj morate storiti

Če pridete na klic iz računalnika, preverite mikrofon in napravo za reprodukcijo zvoka. Če obstajajo kakršne koli težave, bodisi ne boste slišali sogovornika, ali pa ste vi. Seveda se morate povezati z internetom. Čim višja je hitrost povezave, tem bolje. Če hitrost pusti veliko za željo, bodo v pogovoru vedno obstajale ovire in napori.


Storitve, ki zagotavljajo brezplačno klicanje iz računalnika, so običajno zgrajene po enakem načelu - registrirate se na spletnem mestu in dobite priložnost za brezplačne klice, vendar s časovno omejitvijo. Dolžina brezplačnega klica je odvisna od oddaljenosti regije, s katero želite stopiti v stik. Pokličete lahko tako mobilne kot stacionarne številke. Ni razlike, kateri naročnik omrežja je oseba, ki jo želite poklicati. Morate kontaktirati MTS številko ali pokličite brezplačno za MegaFon - iz računalnika bo klic v obeh primerih brezplačen. Pogosto dobite določeno mejo za brezplačne minute - na primer 100mesečno ali 3 minute na dan. Druga možnost - pri registraciji uporabnika odpre račun, ki že ima skromen znesek za klicanje - 10 rubljev ali 1 dolar. Na istem načelu, kot z minutami, na vaše stroške vsaj enkrat v določenem časovnem obdobju lahko prejmejo majhno količino denarja (5 rubljev enkrat na mesec). Menijo, da za klic uradno plačujete denar z računa, v resnici pa pride do brezplačnega klica z vašega računalnika.


Zakaj te storitve preživijo? Brezplačne minute v omejenem številu so način za privabljanje uporabnikov, ki bodo plačali več minut - praviloma je to veliko ceneje kot na dolge razdalje prek redne telefonske linije. Uporabnikom, ki pogosto uporabljajo takšne storitve za brezplačne klice prek svojih računalnikov, je priporočljivo, da uporabljajo Google Chrome ali Firefox - obravnavajo se kot najhitrejši med analogi.

Zakaj ne Skype ali Viber?

Pogosto uporabljamo programe, ki običajno ne potrebujejo dodatnega denarja za komuniciranje na spletu in opravljajo video klice, vendar morate imeti podobno namestitev na spremljevalni napravi. Skype in Viber sta eden izmed najbolj priljubljenih komunikacijskih programov. Če lahko pokličete iz računalnika na računalnik preko Skype-a, potem lahko kličete iz računalnika na telefon? Brezplačna bo le pod naslednjimi pogoji:
 • če je oseba, ki jo kličete, pametni telefon z nameščenim Skypeom in ne običajni telefon s tipkami;
 • čeOseba je trenutno na zvezi s pametnim telefonom.
 • Za tiste, ki želijo poklicati iz Skypea na stacionarne številke ali na mobilne telefone brez nameščenega programa, Skype ponuja plačano storitev. Cena je odvisna od države, ki jo boste poklicali. Na primer, minutni klic v ZDA stane 23 centov, v Indiji 15 centov, v Franciji 8 centov na mobilne telefone in 23 centov v mestih.
  Podobna situacija z "Weibur". Klici na mobilne in mestne številke se imenujejo Viber Out. Strošek minute klica je primerljiv s tarifami "Skype". Klici na številke mest so vedno cenejši od mobilnih. Za uporabo teh storitev boste morali vnaprej izpolniti stanje na vašem Skype ali Vauber računu.

  Spletna klicna služba

  Če želite poklicati s te strani, boste morali opraviti postopek registracije. Registracija je preprosta in hitra, lahko uporabite svoj račun VK. Po registraciji pojdite na domačo stran in pokličite želeno številko.
  Ta storitev ima tudi aplikacijo za pametni telefon, ki je na voljo za namestitev na Android in iPhone. Če ga prenesete, boste lahko brezplačno klicali z računalnika na mobilni telefon in iz mobilnega telefona, če je na voljo brezžični internet. Vendar ima spletno mesto dokaj strogo časovno omejitev - en brezplačen klic na dan za eno minuto.

  Zadarma.com

  Projekt "Zadarma.kom" omogoča tudi brezplačno klicanje iz računalnika v telefon poregistracijo na spletnem mestu. Poleg tega ta storitev ponuja "virtualno številko" storitev - lahko izberete številko podobno stacionarni v Rusiji, ali celo številko iz druge države, in nato prejeli klice nanj. Ta številka vam omogoča klicanje ne samo v računalniku: storitev posredovanja je na voljo v telefonu.
  Mnenja uporabnikov o projektu "Za nič" se razlikujejo. Nekateri ugotavljajo, poceni in udobje, drugi - slaba tehnična podpora, nizke kakovosti komunikacije in kompleksnost tehničnih nastavitev. Če pa boste storitev uporabljali izključno za brezplačne klice, potem je edina stvar, ki jo morate skrbeti, morebitne prekinitve v komunikaciji.
  Po registraciji prejmete na lastne stroške brezplačno 30 minut klicev v 40 držav po vsem svetu. Ko so minute izčrpane, boste morali ponovno napolniti vsaj 95 dolarjev. Po tem boste prejeli še 400 brezplačnih minut. Denar bo ostal na vašem računu - uporabijo se lahko za klice na plačane linije ali po prekoračitvi preteklih minut.

  Call2Friends.com

  Tuji analogni servis brezplačnih klicev. Tako kot domače strani, Call2friends vam omogoča, da pokličete iz računalnika brezplačno, vendar ustvarjalci takoj opozarjajo, da je kakovost komunikacije z brezplačnim klicem lahko slabši, saj za to uporabite najcenejše komunikacijske kanale. Kličete lahko neposredno iz brskalnika, ne da bi nameščali dodatne programe.

  YouMagic.com

  Še en predstavnik internetne telefonije. PoOb registraciji na mestu uporabnik dobi rusko telefonsko številko s kodo enega od večjih mest in lahko kliče iz vsega sveta. Mobilni računalnik lahko z računalnikom brezplačno pokličete s pomočjo YouMagica, tako da omejite količino 5 brezplačnih minut na dan. V ta namen boste morali s spletnega mesta prenesti tudi poseben program.
  YouMagic ponuja tudi promocijsko tarifo - možnost uporabe brezplačne storitve za 7 dni: prejmete številko mesta in opravite odhodne klice na številke klicanih območij ter sprejmete dohodne klice iz vsega sveta. Vendar omejitev 5 minut na dan na klic še naprej deluje. Če v enem tednu ne napolnite preostale količine, so blokirane vse povezane motociklistične storitve.

  Sipnet.ru

  Sistem dela "Sipnet.ru" je podoben drugim storitvam. Registrirate se na spletnem mestu in pokličete ali takoj iz "osebnega urada" v brskalniku ali prenesete v programsko opremo računalnika - programsko opremo, imenovano Sippoint. "Sipnet" je bolj za poslovno uporabo - s pomočjo te storitve lahko ustvarite lastno telefonsko omrežje za podjetje z internimi kratkimi številkami.

  Jaxtr.com: Brezplačno, vendar sploh ne

  Ta storitev se v tujini uporablja za klice v drugo državo po lokalnih telefonskih tarifah. Tega ne boste razumeli na glavni strani spletnega mesta - informacije o tem, da klici še vedno niso popolnoma brezplačni, so vključeni v razdelek »Kako deluje«. Ampak Jaxtr.com vam omogoča šifriranje telefonaštevilko To aktivno uporabljajo lastniki strani, ki želijo ohraniti stik z obiskovalci spletnega mesta, vendar ne želijo objaviti svoje prave telefonske številke na internetu.

  FreeCall: brezplačno, vendar ne takoj

  Storitev FreeCall vam obljublja brezplačne minute in klice v različnih smereh, vendar le pod enim pogojem - na računu mora biti vsaj 10 evrov.
  Torej, če želite brezplačno poklicati mobilni telefon iz računalnika ob začetnem popolnem pomanjkanju sredstev, je ta stran za vas neuporabna.

  Sorodne publikacije