Kako najti Rat v Falloutu: New Vegas

Ena najmočnejših ostrostrelskih pušk v Falloutu: New Vegas - Rat. To edinstveno orožje povzroči veliko škodo v enem posnetku. Poleg tega že ima vse potrebne spremembe in izboljšave. Torej, če želite varno potovati v puščavo, morate vedno najti Rat.

Opis edinstvenega orožja

Rat v Falloutu: New Vegas je nekakšna puška z vsemi možnimi izboljšavami. Komplet edinstvenega orožja že vključuje optično napravo za vid in nočno opazovanje, dušilec zvoka in razširjeno trgovino. Poleg tega je videz drugačen. Njegova postelja je narejena iz plastike, na primeru pa je upodobljena lobanja kvačkanja in narejena 69 klikov. Po legendi je bilo to število glodalcev, ubitih v tem orožju.


Koristi vključujejo neupoštevanje sposobnosti junaka in povečano izgubo. Toda glavna prednost Rhode Islanda v Falloutu: New Vegas je večja verjetnost kritičnega udarca v skrivnostnem načinu in poln hrupa. Za razliko od običajne puške puško, orožje jok 5 krat pogosteje. Torej, če potujete Gullies skrite, potem te ostrostrelec boste morali pomiriti. Poleg tega je orožje povečalo trajnost. Pred razgradnjo lahko uporabite 125 trgovin ali naredite 1 tisoč posnetkov. Slabosti ostrostrelne puške so visoki stroški OD. Zato se Ratov ne sme uporabljati kot napadalno orožje. Ampak za misije v stealth načinu, je popoln.

Kje najti Rat v Falloutu: NovoVegas

Tega edinstvenega orožja ni mogoče kupiti. Da bi postali lastnik smrtonosne ostrostrelske puške, boste morali obiskati Brockovo jamo. Samo tukaj se skriva Rat v Falloutu: New Vegas. To lokacijo lahko najdete na hribu v bližini prvotnega tabora Legije. Toda bolje je iskati Brockovo jamo iz Collectorjevega iskanja. V nasprotnem primeru, po tem, ko ste prevzeli službo v mestu, ničesar ni mogoče najti.


Če želite aktivirati zbirateljsko poslanstvo, se pogovorite s Francisom Garrettom pri Frisayde. S to žensko boste spoznali Atomic Cowboy Casino. Prosila bo "ukrasti denar od dolžnikov". In v procesu izvajanja boste padli v Brockovo jamo. Vhod v lokacijo je skrit na vrhu hriba. Sledi ozka pot, ki prihaja iz kamna z besedami "Sonce me ubija". V notranjosti jame so ogromne podgane. Ti nasprotniki niso še posebej nevarni, vendar jih je veliko. Torej, preden je naloga, da se zaloge stimulansov. Na koncu lokacije boste našli puško puške. Do nje je ena pot, zato se ne izgubite. Ampak ne pozabite, da pogledam okoli, saj je tukaj veliko koristnih stvari, kot so anti-radiacijsko obleko, zdravnikova rokavica, revolver, škatla s strelivom, stimulansi in antiradianci. Poleg tega so v jami skriti revije, izboljšati spretnosti za nekaj minut. Torej čas za iskanje puške ne bo zapravljen.

Vse in takoj

Še en način, da najdete Rat v Falloutu: New Vegas, ne da bi porabili čas in trud, je uporaba goljufa. Če želite to narediti, nastavite angleščino kot privzeti jezik.Nato zaženite igro in aktivirajte ukazno konzolo s tipko "~". V pogovornem oknu vnesite naslednjo vrstico: predvajalnik. additem base_000Е5В17. Po tem se bo vaša puška pojavila v vašem popisu Rat, njeno stanje pa bo doseglo 100%.

Sorodne publikacije