Vse 100% kode na GTA 4: delajo goljufije

Kje drugje lahko uživate v zajtrku v kavarni in ga nato oropate? Kje lahko premagaš ljudi na plaži ali ustreli policijo s strojnico? V kakšni drugi igri boste ukradli avtomobile, ne samo za vožnjo, ampak potem tudi zaslužili denar za to? DTA je vzporedno vesolje, ki ga razvijalci Rockstarja vabijo, da se potopite. V njem lahko delate kar hočete. Bistvo igre je prenos misij. In če ne boste dobili ničesar, ali pa samo želite igrati, očarljivo goljufa prišel rešiti!


Priporočila za uporabo kod v GTA 4

Trenutno igra GTA 4 ima majhen arzenal goljufij, za razliko od drugih različic. Vendar bodite previdni pri uporabi goljufij, ne samo, da pomagajo pri napredovanju igre, ampak tudi blokirajo nekatere od vaših dosežkov. Da bi preprečili blokiranje nasvetov: pred shranjevanjem igre izklopite kodo goljufije. Če ne upoštevate tega priporočila, bo nekaj vaših krojev za vedno blokirano, zato boste morali najprej začeti igro.

Pravilno uporabljamo kode za GTA 4

V tej različici so kode digitalne. Vaš lik ima mobilni telefon, da aktivira kodo, vnesite potrebne številke v mobilni telefon in pritisnite klicno tipko. Po tem bo poseben signal, ki pomeni spremembe v igri. Da bi se izognili neprekinjenemu tipkanju kode, so razvijalci na istem telefonu zagotovili poseben meni "goljufij". Shranjevanje poteka samodejno.

Goljufije za GTA 4 - Vseh 100 kod na računalniku

Obstajajo govorice, da je nekjeVseh 100 kod GTA 4 na računalniku, veliko mest privlači obiskovalce s tem naslovom. Ampak to ni res, veliko manjši.


V nadaljevanju so samo delovne kode GTA 4. Uporabljajo se lahko ne samo v PC verziji, ampak tudi v XBOX 360 ali PS3. Tudi če nimate originalne igre, in na primer "Liberty City", lahko poleg dodatnih goljufij v vaši različici uporabite tudi te kode.

Kode za zdravje in nesmrtnost

V tej različici DTA ni kode za neskončnost kartuš, denarja ali zdravja. To je dobro ali slabo - presodite sami. Lahko pa zlahka izpolnite tiste ali druge rezerve svojega junaka.

482-555-0100 - opremite svojega junaka s celotno paleto streliva: kartuše, orožje in oklep. Prav tako obnavlja zdravje za 100%. Zanimiva napaka v tem se glasi: če imate čas, da jo uporabite v času, ko je vaš junak na robu smrti, potem najde nesmrtnost. Zahvaljujoč tej goljufiji, sta oklep in zdravje popolnoma obnovljena - 362-555-0100.

Policija

267-555-0100 - koda zmanjšuje stopnjo kriminala. Obstaja tudi koda za ljubitelje pobega iz policije - 267-555-0150, ki, nasprotno, poveča število zvezd pri iskanju.

GTA 4 Kode za orožje486-555-0100 - standardna oprema, ki vključuje: pištolo, šibrovko, palico, ostrostrelno puško M4, MP-10 ter granate in RPG.In drugi niz z isto pištolo, puško, puško in RPG. Dodani so bili: koktejl Molotov, Uz, Ak-47 in nož - 486-555-0150

Kode za avtomobile

Vsi 100% delovne kode GTA 4 za avtomobile, prevoz so vam predstavljeni. Kar nekaj jih je, vendar so to vse, kar obstaja.ne boste našli več. Kljub skromnemu seznamu teh strojev, se jih veliko redko zgodi v igri, pošten način, kako jih doseči, je skoraj nerealen.

Pred vami se bo pojavil servisni stroj FBI - 227-555-0100.227-555-0147 - goljufija za športni avto Turismo (Lamborghini).Motorno kolo Sanchez - 625-555-0150.625-555-0100-Nič manj močan motor NRG-900.227-555-0175 - Pred vami se bo pojavil stroj za komete (mali avto).Z vnosom kode boste dobili avto "Jaguar" (avtomobil SuperGT) - 227-555-0168.Edina koda za uporabo čolna (Jetmax) je 938-555-0100.

Vojaška oprema v četrtem delu je prav tako tesna in ne moremo samo voziti plesa ali leteti na vojaškem letalu, kot na primer v "GTA San Andreas". In na vojaškem helikopterju z avtomatsko puško obstaja samo en goljufija, vse druge kode - OBJEKT! 359-555-0100 - goljufija za bojni helikopter, opremljen s štirimi strojnicami. Če se vozite po mestu z avtomobilom, uživate v igralnem radiu in ste res uživali v nekakšni pesmi, o njej lahko izvedete več z uporabo kode - 948-555-0100. Ko je aktiviran, je pomembno ostati v avtu!

Od otroštva smo se učili, da je vožnja avtomobila v avtomobilu nevarna, v življenju pa ne moremo spremeniti vremena s klikom s prstom, v GTA 4 pa lahko. 468-555-0100 - Šifra za spremembo vremena.

Goljufanje za denar

Pomožne kode goljufije ne obstajajo preprosto za denar, razvijalci te različice verjamejo, da bo to povsem nezanimivo in preprosto naredilo igro. Če želite zaslužiti denar, morate opraviti različne naloge,ki vam jih bodo dali drugi liki, včasih tudi iz naključnih mimoidočih. V tem in tam je bistvo igre, morate opraviti vse misije in dodatne naloge. Ampak lahko zaslužite ne samo na pošten način: ubiti značaj igre - boste padli iz stvari in denarja, ki so bili z njim. Ampak s preprostim prehodom ne boste dobili veliko denarja, najboljša stvar je, da se na bankomat ATM, čaka na stranke, ki želijo prenesti svoj denar. Ko oseba opravi finančno transakcijo, ga izsledi, dokler ne gre v nekakšno temno mesto. Nekaj ​​udarcev in denar v žepu, okoli 100 dolarjev.
Lahko ostaneš v koži tega roparja, ropa trgovino ali kavarno - vse, kar ima blagajno. Usmerite se v blagajno in pojdite k njemu, on vam bo dal ves denar, ki je v blagajni (približno $ 100). Toda za to boste prejeli vsaj eno ali celo dve zvezdici iskanja. In zapomnite si, da v trgovini Perseus ni blagajn.
Če želite raztrgati velik kos, potem preprosto spodkopavate zbiralniški avto, večinoma pade veliko denarja, približno 1000-1500 dolarjev.
Da bi se prepričali, da ga ne zamudite, si oglejte fotografijo, to je zeleni oklepni tovornjak. Poskusite ravnati previdno, da ne bi prelili zvezd zločinov. Ubijte in raznesite na zapuščenem mestu, tako da v bližini ni policije. Če pa ste opazili, lahko uporabite kodo odpovedi zvezd za kazniva dejanja - 267-555-0100.
Če ste še vedno poštena oseba in ne želite iti na temno stran zla, se lahko nastanite vpolicijo Res je, za to morate ukrasti servisni avto. Lahko pa ujamete kriminalce in se počutite kot pravi policaj. Ker je že v avtu, pojdite na računalnik policaje in izberite "Current Crimes" ("Trenutni zločini"). Tako kot v misijah, ne boste plačani, ker niste pravi policist, ampak od vsakega ubitega storilca bo veliko več denarja odšlo kot iz preprostega prehoda na ulico.
Toda najbolj donosna lekcija je prodaja ukradenih avtomobilov. Samo obesi avto v Steveovi garaži, cenil ga bo. Za avto "Turismo" bo dal približno 11.000 $. Lahko ga ukradete iz prodajalca avtomobilov, lahko pa vnesete goljufijo - 227-555-0147.

Pozor

Kot lahko vidite, je goljufija kar nekaj, zato ne uporabljajte spletnega oglaševanja: "Kode za GTA 4 - vseh 100 kod na računalniku." To je trik, toliko kode ne obstaja! Naš članek prikazuje samo prave goljufije v GTA 4. Vseh 100% kod, ki obstajajo samo. Toda tudi njihovi razvijalci priporočajo, da uporabljajo samo po prehodu vse misije. Vso srečo!

Sorodne publikacije